Αποτι φαίνεται και αν αληθεύουν αυτά , η apple θεωρεί πως έχει δέσει το γαιδαρό της και δε κοιτάει τον ανταγωνισμό. Εγω κλασικός iphonάκιας θα είμαι ο πρώτος που θα αλλάξω στρατόπεδο αν δε με ικανοποιήσει το νεό project. Δε γίνεται ο ανταγωνισμός να είναι στις 4.3inch με 1GB ram και καλύτερες μπαταρίες και η κυρία apple να βγάζει ακόμα μικρότερες οθόνες, λιγότερη ram και χειρότερη αυτονομία.. και ολα αυτά πολύ ακριβότερα! Ξυπνήστε κύριοι της apple γιατί ο ανταγωνισμός έσφιξε...
σιγά το σφίξιμο ρε παιδιά..
ακούω s2 και s2 και είναι πιο γρήγορο και έχει 1gb μνήμη και και και... και που είναι το S2 (για να μην ρωτήσω που θα είναι σε 6μήνες)
και θέλω να ρωτήσω ξανά! Τι με νοιάζει αριθμητικά πόση μνήμη έχει? Εγώ θέλω να μην κολλάει! ας έχει και 2mb τι με νοιάζει αν πηγαίνει αμάσητο?
όλοι όσοι λέτε για μικρή μνήμη, απο που το καταλαβαίνετε? Δηλαδή αν είχε τώρα το 4 περισσότερη μνήμη τι θα έκανε καλύτερα?
PS
Τα συγκριτικά και τα γραφήματα τα έχουμε φάει στη μάπα...
Η MS κοκορευόταν για τα HTML5 speed test, 30fps έλεγε το mango,1-2 το iPhone4! Του έδιναν και head start για να δείξουν πόσο γρηγορότερο είναι το wp7. Πάρε το μακρύτερο τώρα πάλι με την iOS5.
Το ίδιο και τα συγκριτικά με το S2 για το browsing που λογικά με την iOS5 έχει κλείσει πολύ η ψαλίδα. Πασχίζω για να δώ τα γνωστά τετραγωνάκια στο Safari πλέον. Και αυτά με το ίδιο hardware που είχες πριν ένα χρόνο.
Άσε τους άλλους λοιπόν να κουρέυονται με τους πηρυνες και τα gb.Εσύ ξέρεις πως τουλάχιστον σε ένα χρόνο το κινητό σου θα μετράει ακόμα.