Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ο MuscleNerd στα κεντρικά γραφεία της Apple.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
25 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   komos

komos

iPH Contributor

• 1410 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/09/2011 - 04:16

και γιατι να μην πηγε το παιδι να κανει μαθηματα jailbrake σε συσκευες χωρις home button που ακουγεται για το μηλο 5
Ουτος η αλλος το εχουμε πει την apple την συμφερει το jailbrake γιατι πολυ απλα προσελκυει περισσοτερους χρηστες
αληθεια ποσοι ΔΕΝ θα ξανα αγοραζατε iphone αν δεν υπηρχε jailbrake?
Δεν μιλαω για τους τσαμπατζηδες αλλα για αυτους που θελουν να πειραξουν λιγο την συσκευη τους
και να περασουν καμια σοβαρη εφαρμογη απο cydia για να κανουν την ζωη τους ευκολοτερη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/09/2011 - 08:54

Συμφωνω με τον komos. Δεν ειναι (μονο) το τζαμπα λογισμικο... ειναι το πειραγμα, ολη η διαδικασια, η ελευθερια να διαμορφωνω την συσκευη μου οπως εγω θελω και οχι οπως πιστευει η apple οτι ειναι καλυτερα. Απο το σηματακι της μπαταριας, μεχρι αλλαγη γραμματοσειρας. Το "πειραγμα" ειναι ιδεα, κολλημα, αρρωστια...πειτε οπως θελετε.
Παντως, επειδη πηγε το παλληκαρι μια βολτα μεχρι τα γραφεια δεν σημαινει οτι κλεισανε και γραφειο που θα δουλευει... Και στην τελικη, υπαρχουν τοοοοσοι ανθρωποι πανω σε αυτοι την γη. Σιγουρα θα υπαρξουν αντικαταστατες! ;)

#18   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:20

Συμφωνω με τον komos. Δεν ειναι (μονο) το τζαμπα λογισμικο... ειναι το πειραγμα, ολη η διαδικασια, η ελευθερια να διαμορφωνω την συσκευη μου οπως εγω θελω και οχι οπως πιστευει η apple οτι ειναι καλυτερα. Απο το σηματακι της μπαταριας, μεχρι αλλαγη γραμματοσειρας. Το "πειραγμα" ειναι ιδεα, κολλημα, αρρωστια...πειτε οπως θελετε.
Παντως, επειδη πηγε το παλληκαρι μια βολτα μεχρι τα γραφεια δεν σημαινει οτι κλεισανε και γραφειο που θα δουλευει... Και στην τελικη, υπαρχουν τοοοοσοι ανθρωποι πανω σε αυτοι την γη. Σιγουρα θα υπαρξουν αντικαταστατες! ;)

ή και επιστροφές πχ geohot ..number 1 !

#19   komos

komos

iPH Contributor

• 1410 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:25

το ενδεχομενο να ειναι ενα απλο custom made μπλουζακι
ισα ισα για να κανει ντορο το παιδι το σκεφτηκε κανεις?

#20   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:43

Όσον αφορά τα donations, είναι για τους hackers ότι τα @ρχίδι@ σε έναν καλόγερο... Διακοσμητικά!

''Eπίσης, ο Comex αναφέρει με τη συμμετοχή του στην jailbreak κοινότητα κατάφερε μέσω δωρεών να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τις σπουδές του. Συγκεκριμένα, από το JailbreakMe 2.0 συγκεντρώθηκαν $40,000 και από το JailbreakMe 3.0 περίπου $15,000.'' (εδώ ) …… σύνολο: 55.000$

Θελω και εγώ μια τέτοια 'διακόσμηση'!!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 19/09/2011 - 01:47

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#21   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:56

''Eπίσης, ο Comex αναφέρει με τη συμμετοχή του στην jailbreak κοινότητα κατάφερε μέσω δωρεών να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τις σπουδές του. Συγκεκριμένα, από το JailbreakMe 2.0 συγκεντρώθηκαν $40,000 και από το JailbreakMe 3.0 περίπου $15,000.'' (εδώ ) …… σύνολο: 55.000$

και εγώ αλλα θα πρεπε να διαβάζουμε καμμιά γλώσσα προγραμματισμού αντί να μαστε στο φόρουμ και να ψάχνουμε userland exploits! :lol:

#22   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:59

δεν είναι 55.000 ευρώ αλλά δολλάρια, και πάλι όμως δεν είναι καθόλου μικρό το ποσό!

#23   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 02:02

δεν είναι 55.000 ευρώ αλλά δολλάρια, και πάλι όμως δεν είναι καθόλου μικρό το ποσό!

Το είχα διορθώσει ήδη! αλλά thnx anyway…..

#24   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 03:44

O Comex είναι ένας. Όπως σε πολλές δουλειές, υπάρχουν οι "αφανείς ήρωες" (συνήθως η πλειοψηφία),που ξημεροβραδιάζονται και όχι μόνο λεφτά δεν παίρνουν, αλλά ούτε καν αναγνώριση. Το κάνουν γιατί τους αρέσει, και δεν θα σταματήσουν. Άμα βρεθεί κάποιος να τους ανταμείψει χωρίς να παρέμβει στην δουλειά τους (σε στύλ donations), μάλλον δεν θα τους χαλάσει (λέω μάλλον, γιατί υπάρχουν και ιδεαλιστές-"εξτρεμιστές"). Αλλά θα συνεχίσουν να το κάνουν και χωρίς τα donations. Είναι σαν να λέω ότι θα σταματήσω να παίζω μπάλα (που το γουστάρω), αν δεν με πάρει η Barcelona να με χρυσοπληρώνει.

P.S.: Ειλικρινά (και δεν το λέω ειρωνικά) δεν γνωρίζω ούτε έναν Hacker που να το βλέπει το θέμα σαν στυγνός επαγγελματίας! (αν και αυτό θα αναιρούσε τον ορισμό του hacker, but anyway...)

#25   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 11:29

Σωστός ο τρόπος σκέψης φίλε μου, αν ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο! Αλλα δυστυχώς.... money rules (everywhere)!!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 19/09/2011 - 11:34

#26   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 19:16

Αυτό αρχίζω και βλέπω (ακόμα και σε ανθρώπους-καταστάσεις που δέν το περίμενα (δέν αναφέρομαι στον Comex)), και με χαλάει πού και πού.
Αλλά anyway...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες