Ο MuscleNerd στα κεντρικά γραφεία της Apple.
Δημοσίευση 17/09/2011 - 04:16
Ουτος η αλλος το εχουμε πει την apple την συμφερει το jailbrake γιατι πολυ απλα προσελκυει περισσοτερους χρηστες
αληθεια ποσοι ΔΕΝ θα ξανα αγοραζατε iphone αν δεν υπηρχε jailbrake?
Δεν μιλαω για τους τσαμπατζηδες αλλα για αυτους που θελουν να πειραξουν λιγο την συσκευη τους
και να περασουν καμια σοβαρη εφαρμογη απο cydia για να κανουν την ζωη τους ευκολοτερη
Ad
Δημοσίευση 17/09/2011 - 08:54
Παντως, επειδη πηγε το παλληκαρι μια βολτα μεχρι τα γραφεια δεν σημαινει οτι κλεισανε και γραφειο που θα δουλευει... Και στην τελικη, υπαρχουν τοοοοσοι ανθρωποι πανω σε αυτοι την γη. Σιγουρα θα υπαρξουν αντικαταστατες!

Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:20
ή και επιστροφές πχ geohot ..number 1 !Συμφωνω με τον komos. Δεν ειναι (μονο) το τζαμπα λογισμικο... ειναι το πειραγμα, ολη η διαδικασια, η ελευθερια να διαμορφωνω την συσκευη μου οπως εγω θελω και οχι οπως πιστευει η apple οτι ειναι καλυτερα. Απο το σηματακι της μπαταριας, μεχρι αλλαγη γραμματοσειρας. Το "πειραγμα" ειναι ιδεα, κολλημα, αρρωστια...πειτε οπως θελετε.
Παντως, επειδη πηγε το παλληκαρι μια βολτα μεχρι τα γραφεια δεν σημαινει οτι κλεισανε και γραφειο που θα δουλευει... Και στην τελικη, υπαρχουν τοοοοσοι ανθρωποι πανω σε αυτοι την γη. Σιγουρα θα υπαρξουν αντικαταστατες!
Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:25
ισα ισα για να κανει ντορο το παιδι το σκεφτηκε κανεις?
Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:43
Όσον αφορά τα donations, είναι για τους hackers ότι τα @ρχίδι@ σε έναν καλόγερο... Διακοσμητικά!
''Eπίσης, ο Comex αναφέρει με τη συμμετοχή του στην jailbreak κοινότητα κατάφερε μέσω δωρεών να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τις σπουδές του. Συγκεκριμένα, από το JailbreakMe 2.0 συγκεντρώθηκαν $40,000 και από το JailbreakMe 3.0 περίπου $15,000.'' (εδώ ) …… σύνολο: 55.000$
Θελω και εγώ μια τέτοια 'διακόσμηση'!!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 19/09/2011 - 01:47
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:56
και εγώ αλλα θα πρεπε να διαβάζουμε καμμιά γλώσσα προγραμματισμού αντί να μαστε στο φόρουμ και να ψάχνουμε userland exploits!''Eπίσης, ο Comex αναφέρει με τη συμμετοχή του στην jailbreak κοινότητα κατάφερε μέσω δωρεών να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τις σπουδές του. Συγκεκριμένα, από το JailbreakMe 2.0 συγκεντρώθηκαν $40,000 και από το JailbreakMe 3.0 περίπου $15,000.'' (εδώ ) …… σύνολο: 55.000$

Δημοσίευση 19/09/2011 - 01:59
δεν είναι 55.000 ευρώ αλλά δολλάρια, και πάλι όμως δεν είναι καθόλου μικρό το ποσό!''Eπίσης, ο Comex αναφέρει με τη συμμετοχή του στην jailbreak κοινότητα κατάφερε μέσω δωρεών να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τις σπουδές του. Συγκεκριμένα, από το JailbreakMe 2.0 συγκεντρώθηκαν $40,000 και από το JailbreakMe 3.0 περίπου $15,000.'' (εδώ ) …… σύνολο: 55.000$
Δημοσίευση 19/09/2011 - 02:02
δεν είναι 55.000 ευρώ αλλά δολλάρια, και πάλι όμως δεν είναι καθόλου μικρό το ποσό!
Το είχα διορθώσει ήδη! αλλά thnx anyway…..
Δημοσίευση 19/09/2011 - 03:44
O Comex είναι ένας. Όπως σε πολλές δουλειές, υπάρχουν οι "αφανείς ήρωες" (συνήθως η πλειοψηφία),που ξημεροβραδιάζονται και όχι μόνο λεφτά δεν παίρνουν, αλλά ούτε καν αναγνώριση. Το κάνουν γιατί τους αρέσει, και δεν θα σταματήσουν. Άμα βρεθεί κάποιος να τους ανταμείψει χωρίς να παρέμβει στην δουλειά τους (σε στύλ donations), μάλλον δεν θα τους χαλάσει (λέω μάλλον, γιατί υπάρχουν και ιδεαλιστές-"εξτρεμιστές"). Αλλά θα συνεχίσουν να το κάνουν και χωρίς τα donations. Είναι σαν να λέω ότι θα σταματήσω να παίζω μπάλα (που το γουστάρω), αν δεν με πάρει η Barcelona να με χρυσοπληρώνει.''Eπίσης, ο Comex αναφέρει με τη συμμετοχή του στην jailbreak κοινότητα κατάφερε μέσω δωρεών να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τις σπουδές του. Συγκεκριμένα, από το JailbreakMe 2.0 συγκεντρώθηκαν $40,000 και από το JailbreakMe 3.0 περίπου $15,000.'' (εδώ ) …… σύνολο: 55.000$
P.S.: Ειλικρινά (και δεν το λέω ειρωνικά) δεν γνωρίζω ούτε έναν Hacker που να το βλέπει το θέμα σαν στυγνός επαγγελματίας! (αν και αυτό θα αναιρούσε τον ορισμό του hacker, but anyway...)
Δημοσίευση 19/09/2011 - 11:29
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 19/09/2011 - 11:34
Δημοσίευση 19/09/2011 - 19:16
Αλλά anyway...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες