εδώ!!!
1ον, λεει iphone 5 αρα να η ονομασία του και 2ον, θα εχει διαφορετικη οθονη απο το 4, αλλιως θα εβγαιναν ενιαια screen protectors.. οπως πχ 3gs-3g...
ελπιζω να μην το εχουν κανει επιτηδες..
Προσπαθούν όλοι να κερδίσουν φήμη από το γεγονός...
Δημοσίευση 28/09/2011 - 19:57
http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-28-09-11.aspx
στο 44,09 του κεντρικου δελτιου τι βλεπετε?
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:02
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:07
ξερουν κατι τα pubic που δεν ξερουμε εμεις?
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:08
ξερουν κατι τα pubic που δεν ξερουμε εμεις?
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 28/09/2011 - 20:08
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:08
http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/News/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-28-09-11.aspx
στο 44,09 του κεντρικου δελτιου τι βλεπετε?
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:09
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:10
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:12
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:16
Να πάω...αλλά ios δεν θα έχει!Άσε που εχω εμπειρία απο μια παντοφλα ,το hd2.Τί να το κανω το S2?Να τις κάνω ζευγάρι;
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:36
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:37
Δημοσίευση 28/09/2011 - 20:46
Πω πω,πολλες σελιδες ρε παιδια!!! Δεν ξερω αν θα κυκλοφορησει το 5 η το 4S,αλλα εγω λεω μην ταραζεστε και τοσο....Ενα κινητο ειναι στην τελικη....Και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα 700-ποσα ευρω θα κανει.....Αμαξι παιρνεις με τοσα λεφτα πλεον... Ουτε το 4αρι που εχω δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση....Αν δεν το ειχα κερδισει,δεν προκειται να εδινα με την καμια τοσα λεφτα...Οκ,εχει ΤΡΟΜΕΡΟ design και οθονη,αλλα μεχρι εκει....Καμερες υπαρχουν καλυτερες,λειτουργικα καλυτερα(αν δεν εχεις κανει jailbreak δεν αξιζει με την καμια)και επιπλεον δεν εχει συμβατοτητα με τιπο%C
Δημοσίευση 28/09/2011 - 21:08
Πω πω,πολλες σελιδες ρε παιδια!!! Δεν ξερω αν θα κυκλοφορησει το 5 η το 4S,αλλα εγω λεω μην ταραζεστε και τοσο....Ενα κινητο ειναι στην τελικη....Και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα 700-ποσα ευρω θα κανει.....Αμαξι παιρνεις με τοσα λεφτα πλεον... Ουτε το 4αρι που εχω δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση....Αν δεν το ειχα κερδισει,δεν προκειται να εδινα με την καμια τοσα λεφτα...Οκ,εχει ΤΡΟΜΕΡΟ design και οθονη,αλλα μεχρι εκει....Καμερες υπαρχουν καλυτερες,λειτουργικα καλυτερα(αν δεν εχεις κανει jailbreak δεν αξιζει με την καμια)και επιπλεον δεν εχει συμβατοτητα με τιποτα αλλο εκτος apple....Οποτε....Μηδεν εις το πηλικο!Απλα η ολη φαση με την apple,την ποιοτητα,το design,τα ''περιεργα'' ονοματα που εχουν οι συσκευες τους κλπ εχουν κανει το κοινο να ειναι κολλημενο με τα προιοντα της....Και γω ας πουμε που πηρα το 4αρι,δεν ηθελα να ακουσω για iPhone πιο πριν γιατι ηξερα τι απατη ειναι(απο θεμα τιμης-αποδοσης και συμβατοτητας),απλα τωρα που το ψιλο-εμαθα λεω,οκ,καλο ειναι.Αλλα περισσοτερο σαν fashion item....Αρα περιμενουμε να δουμε το design πρωτα,και ας ελπισουμε να βαλουν και καμια καλη καμερα,γιατι η 5αρα εχει ΠΟΛΥ θορυβο....Ειδικα στις νυχτερινες ληψεις....Αλλα να αναβαθμισω σε 5αρι-4S?ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!!!Τζαμπα λεφτα θα ειναι.....
Τωρα μπορειτε να πεσετε να με φατε
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 28/09/2011 - 21:09
Δημοσίευση 28/09/2011 - 21:10
Σε τι ακριβώς ασυμβατοτητα αναφερεσαι γιατί δεν κατάλαβα...Πω πω,πολλες σελιδες ρε παιδια!!! Δεν ξερω αν θα κυκλοφορησει το 5 η το 4S,αλλα εγω λεω μην ταραζεστε και τοσο....Ενα κινητο ειναι στην τελικη....Και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα 700-ποσα ευρω θα κανει.....Αμαξι παιρνεις με τοσα λεφτα πλεον... Ουτε το 4αρι που εχω δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση....Αν δεν το ειχα κερδισει,δεν προκειται να εδινα με την καμια τοσα λεφτα...Οκ,εχει ΤΡΟΜΕΡΟ design και οθονη,αλλα μεχρι εκει....Καμερες υπαρχουν καλυτερες,λειτουργικα καλυτερα(αν δεν εχεις κανει jailbreak δεν αξιζει με την καμια)και επιπλεον δεν εχει συμβατοτητα με τιποτα αλλο εκτος apple....Οποτε....Μηδεν εις το πηλικο!Απλα η ολη φαση με την apple,την ποιοτητα,το design,τα ''περιεργα'' ονοματα που εχουν οι συσκευες τους κλπ εχουν κανει το κοινο να ειναι κολλημενο με τα προιοντα της....Και γω ας πουμε που πηρα το 4αρι,δεν ηθελα να ακουσω για iPhone πιο πριν γιατι ηξερα τι απατη ειναι(απο θεμα τιμης-αποδοσης και συμβατοτητας),απλα τωρα που το ψιλο-εμαθα λεω,οκ,καλο ειναι.Αλλα περισσοτερο σαν fashion item....Αρα περιμενουμε να δουμε το design πρωτα,και ας ελπισουμε να βαλουν και καμια καλη καμερα,γιατι η 5αρα εχει ΠΟΛΥ θορυβο....Ειδικα στις νυχτερινες ληψεις....Αλλα να αναβαθμισω σε 5αρι-4S?ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!!!Τζαμπα λεφτα θα ειναι.....
Τωρα μπορειτε να πεσετε να με φατε
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες