Θα αγοράσετε το νέο iPhone 4S;
Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:16
Ad
Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:17
Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:35
Εγω σε μερικές μερες ευελπιστώ να αγορασω λευκο 4ρι με 400 ευρο
Αν δώσεις κάτι παραπάνω, σου δίνω ενα σφραγισμένο
Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:37
μια απο τα ιδιαΝαί έχω 3G/3Gs και θα αναβαθμίσω σε 4S
Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:42
Και εγώ με 4άρι θα το πάρω το 4S, είναι η επιδότηση μου και η γυναίκα θέλει το δικό μου (έχει 3GS) οπότε βολεύει.
Μια απ' τα ίδια και εγώ, θα δώσω το 4άρι στη γυναίκα για να πετάξει το παλιό Blackbery που έχει και πάω εγώ στο 4S.
Btw, δεν έιχα χρόνο να κοιτάξω αν θα είναι factory unlocked παντού όπως λέγανε. Τελικά τι ισχύει;
θα μαθουμε συντομα!Μια απ' τα ίδια και εγώ, θα δώσω το 4άρι στη γυναίκα για να πετάξει το παλιό Blackbery που έχει και πάω εγώ στο 4S.
Btw, δεν έιχα χρόνο να κοιτάξω αν θα είναι factory unlocked παντού όπως λέγανε. Τελικά τι ισχύει;
Δημοσίευση 05/10/2011 - 14:56
Υ.Γ. Σύμφωνα με διάφορες φήμες από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα των Υπουργείων αυτή η εντολή θα είναι μόνο στα ελληνικά!!!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:01
Από την άλλη η Siri με τρέλανε! Είναι καταπληκτικό χαρακτηριστικό και καταπλητική καινοτομία, ειδικά αν δουλεύει όπως φάνηκε. Το ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά δεν με ενοχλεί. Τα αγγλικά μου είναι παραπάνω από τέλεια, και είμαι σίγουρη ότι τα ολλανδικά που τα μιλάω σε καθημερινή βάση με την οικογένειά μου θα υποστηριχθούν άμεσα.
Οπότε προς το παρόν δεν ξέρω. Θα περιμένω και θα δω...
Γενικά αυτό που με κάνει και αναρωτιέμαι με τα προϊόντα της apple είναι το εξης: είναι καλύτερα να πηγαίνει κανείς από 3 σε 4 και από 4 σε 5 ή από 3GS σε 4S και από 4S σε 5S κ.ο.κ.?!
Πάντως αν είχαν κρατηθεί λίγο ακόμα και ανέπτυσαν κι άλλο την Siri ώστε με το λανσάρισμα να υποστήριζε περισσότερες γλώσσες με τέλεια απόκριση και το έβγαζαν με το iPhone 5 του χρόνου θα έκανε πολύ μπαμ η ανακοίνωσή του. Τώρα η Siri περνάει λίγο στα αζήτητα και δεν προβάλλεται όσο της αξίζει...
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 05/10/2011 - 15:01
Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:05
Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:11
Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:14
μαριαν, καταρχας συμφωνω για αυτο που λες για το 4αρι.. παρολο που δεν γουσταρω θηκες κτλ (το προσεχω ετσι κ αλλιως αρκετα), υποχρεωτικα βαζω bumper γιατι μου δινει την αισθηση οτι γλιστραει πολυ και θα μου φυγει απο τα χερια.. με το bumper λυνεται αυτο το θεμα. σε αντιθεση με σενα βεβαια το βρισκω πολυ ομορφο.Εγώ δεν ξέρω ακόμα. Η λογική μου λέει να μην αλλάξω μέχρι να βγει το 5 που λογικά θα έχει και καινούριο design μιας για εμένα μετράει πάρα πολύ η εμφάνιση, ( λόγω φύλου )και το 4 δεν μου αρέσει, συνεπώς ούτε το 4S. Το θεωρώ άσχημο και άβολο στο κράτημα έτσι όπως είναι με τις γωνίες - από μακριά μοιάζει με LG.
Από την άλλη η Siri με τρέλανε! Είναι καταπληκτικό χαρακτηριστικό και καταπλητική καινοτομία, ειδικά αν δουλεύει όπως φάνηκε. Το ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά δεν με ενοχλεί. Τα αγγλικά μου είναι παραπάνω από τέλεια, και είμαι σίγουρη ότι τα ολλανδικά που τα μιλάω σε καθημερινή βάση με την οικογένειά μου θα υποστηριχθούν άμεσα.
Γενικά αυτό που με κάνει και αναρωτιέμαι με τα προϊόντα της apple είναι το εξης: είναι καλύτερα να πηγαίνει κανείς από 3 σε 4 και από 4 σε 5 ή από 3GS σε 4S και από 4S σε 5S κ.ο.κ.?!
Πάντως αν είχαν κρατηθεί λίγο ακόμα και ανέπτυσαν κι άλλο την Siri ώστε με το λανσάρισμα να υποστήριζε περισσότερες γλώσσες με τέλεια απόκριση και το έβγαζαν με το iPhone 5 του χρόνου θα έκανε πολύ μπαμ η ανακοίνωσή του. Τώρα η Siri περνάει λίγο στα αζήτητα και δεν προβάλλεται όσο της αξίζει...
το siri με εντυπωσιασε και μενα, αλλα μαλλον εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. για την Ελλαδα τουλαχιστον.. ουτε θα βολεψει τους περισσοτερους να αρχισουν να μιλανε αγγλικα στο κινητο τους, πολλοι δεν ξερουν καν καλα αγγλικα (αντε να καταλαβει μετα το κινητο..) και γενικοτερα προτεινω να ειμαστε λιγακι επιφυλακτικοι με την λειτουργια του siri.. δεν ξερω δεν μου φαινεται οτι θα λειτουργουν ολα τοσο ομορφα.. ελπιζω να κανω λαθος και στην πραξη να εντυπωσιαστουμε τοσο οσο στην παρουσιαση του!
για την αλλαγη απο iphone σε iphone συμφωνω και με τα δυο που λες! αλλαγη εκανα απο το 3G στο 4 και πραγματικα εντυπωσιαστηκα, κατι που δεν θα γινοταν αν ειχα παρει το 3GS τοτε αντι το 4, η αν παρω το 4S τωρα που ουσιαστικα λιγες διαφορες εχει με το 4! ουσιαστικα τα ιδια πραγματα ειναι. οποτε καλο νομιζω γενικοτερα η αλλαγη να γινεται απο γενια σε γενια.. (ειτε 3G σε 4, αλλα ακομα και 3GS σε 4, σε αντιθεση με τις αλλαγες 3G-3GS και 4-4S)
Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:27
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 05/10/2011 - 15:27
Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:31
Ακόμα δεν έχει έχει έρθει σε καμία χώρα καν το 4S και εσείς μιλάτε για 5 και 5S! Περιμένετε να δούμε πως θα είναι και μέχρι το 5 έχουμε δουλειά ακόμα...Εγώ κατέληξα σε τελική γνώμη λέω να αγοράσω το iPhone 4S και στη συνεχεια αν βγει με το καλο το 5 να μην το πάρω και να πάρω την άλλη χρονια το 5S.... Για την αλήθεια λέω να επιλεγω τις "S" συσκευές οπου είναι ποιο εξελιγμένες και να μην μπαίνω κάθε χρόνο σε διαδικασία να αγοράζω το 4 και μετά το 4S για παράδειγμα..... Εσείς τι λέτε...?
Εν και προσωπικά εγω δεν πρόκειται με καμία κυβέρνηση να αλέξη το 4άρι το οποίο έχω με ένα 4S. Πολύ καλο το νέο iPhone αλλά δεν παύει αν είναι ένα πιο γρήγορο 4. Είναι σαν να έχουμε μια boxter (4) και να θελουμε την νέα 911 (4S). Εντάξει δεν λέω καλή η 911 αλλα και η boxter κάνει την δουλειά της μια χαρά!
Δημοσίευση 05/10/2011 - 15:56
Βρε βρε, Ολλανδεζα εισαι ; Απο που ;Εγώ δεν ξέρω ακόμα. Η λογική μου λέει να μην αλλάξω μέχρι να βγει το 5 που λογικά θα έχει και καινούριο design μιας για εμένα μετράει πάρα πολύ η εμφάνιση, ( λόγω φύλου )και το 4 δεν μου αρέσει, συνεπώς ούτε το 4S. Το θεωρώ άσχημο και άβολο στο κράτημα έτσι όπως είναι με τις γωνίες - από μακριά μοιάζει με LG.
Εγω παντως ψηφισα θα παραμεινω με το 4αρι μου!!
Κριμα να μην υπαρχει η επιλογη:
Οχι ρε δεν το αγοραζω γιατι μετα απο 16 μηνες μπορουσατε εστω κ ενα καπακι να αλλαζατε κ ενα homebuton αλλα την εχετε δει ντιβες κ μακαρι να φατε χωμα με το 4s παλιοσκουλικια της apple
Αυτη την επιλογη θα διαλεγα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες