Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Λίστα με συμβατές εφαρμογές για το iOS 5.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
882 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 08/11/2011 - 13:25

εγκατέστησα&γω το remove background και δεν μου το εμφανιζει στο Set window toggles!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 08/11/2011 - 13:32

εγκατέστησα&γω το remove background και δεν μου το εμφανιζει στο Set window toggles!

To remove background θα το ενεργοποιησεις μεσω activator.
Ο διακοπτης για το sbsettings ειναι το remove background SB που μολις ειδα οτι δεν ειναι συμβατο (το δοκιμασα και η καταληξη ειναι safe mode)

#423   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 13:37

Σ ευχαριστω πολυ,η εκδοση 1.0-6 ειναι που δεν ειναι συμβατη με το remove background SB?γτ προσπαθησα να την βάλλω και γω αλλα τπτ!

#424   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 13:40

Σ ευχαριστω πολυ,η εκδοση 1.0-6 ειναι που δεν ειναι συμβατη με το remove background SB?γτ προσπαθησα να την βάλλω και γω αλλα τπτ!

Ναι αυτη η εκδοση ειναι, αυτη που δοκιμασα πριν λιγο και δεν λειτουργει.
Μπορεις να κατεβασεις το remove background και να το ενεργοποιησεις μεσω activator.
Την ιδια δουλεια κανει και το killbackground φυσικα.
Αν θες υπαρχει και το weekillbackground το οποιο σου εμφανιζει μια επιλογη στο notification center και πατωντας την κλεινουν οι εφαρμογες που τρεχουν. Αυτο χρησιμοποιω και εγω και ειναι πολυ καλο.

#425   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 13:49

Ναι αυτη η εκδοση ειναι, αυτη που δοκιμασα πριν λιγο και δεν λειτουργει.
Μπορεις να κατεβασεις το remove background και να το ενεργοποιησεις μεσω activator.
Την ιδια δουλεια κανει και το killbackground φυσικα.
Αν θες υπαρχει και το weekillbackground το οποιο σου εμφανιζει μια επιλογη στο notification center και πατωντας την κλεινουν οι εφαρμογες που τρεχουν. Αυτο χρησιμοποιω και εγω και ειναι πολυ καλο.

Ξαναπροσπαθησα να το περασω και τελικα μου το δεχτηκε και δουλευει κανονικα τωρα,ακομα δεν με εβγαλε σε safe mode,για ξανακανε αλλη μια προσπαθεια μηπως σταθεις τυχερος τωρα!ναι το killbackground το ειχα και το έβγαλα μολις διαβασα το νεο για το remove background!θα το δοκιμασω το weekillbackground να δω πως ειναι&αυτο!

#426   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 13:51

Ξαναπροσπαθησα να το περασω και τελικα μου το δεχτηκε και δουλευει κανονικα τωρα,ακομα δεν με εβγαλε σε safe mode,για ξανακανε αλλη μια προσπαθεια μηπως σταθεις τυχερος τωρα!ναι το killbackground το ειχα και το έβγαλα μολις διαβασα το νεο για το remove background!θα το δοκιμασω το weekillbackground να δω πως ειναι&αυτο!

Το remove background SB; Εμενα το εγκαταστουσε κανονικα, αλλα οποτε το πατουσα με εβαζε με την πρωτη σε safe mode..
Τι να σου πω το δοκιμαζω αλλη μια φορα αν και δεν νομιζω, τα ιδια μου εκανε και στην αρχη οταν ειχα βαλει iOS5.

#427   alejandros1967

alejandros1967

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/11/2011 - 13:52

Και εγώ παιδιά επιβεβαιώνω ότι δουλεύει άψογα το remove background.Εγώ έκανα απλός update απο το cydia.

#428   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 14:00

Το remove background SB; Εμενα το εγκαταστουσε κανονικα, αλλα οποτε το πατουσα με εβαζε με την πρωτη σε safe mode..
Τι να σου πω το δοκιμαζω αλλη μια φορα αν και δεν νομιζω, τα ιδια μου εκανε και στην αρχη οταν ειχα βαλει iOS5.

ναι ναι το remove backround SB το 1.0-6!την πρωτη φορα μου εβγαζε κοκκινα γραμματα&μου ελεγε οτι δεν μπορω να το εγκαταστησω,αλλα μετα απο κανα 10λεπτο ειπα να κανω μια προσπαθεια ακομα&μου το πηρε κανονικοτατα!προς το παρων μου δουλευει μια χαρα!

#429   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 14:02

ναι ναι το remove backround SB το 1.0-6!την πρωτη φορα μου εβγαζε κοκκινα γραμματα&μου ελεγε οτι δεν μπορω να το εγκαταστησω,αλλα μετα απο κανα 10λεπτο ειπα να κανω μια προσπαθεια ακομα&μου το πηρε κανονικοτατα!προς το παρων μου δουλευει μια χαρα!

Μπα τιποτα, παλι το δοκιμασα, παλι safe mode!

#430   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 14:05

Μπα τιποτα, παλι το δοκιμασα, παλι safe mode!

Α ξεχασα να σου πω,οταν πηγα να το περασω την πρωτη φορα που δεν μου το εβαζε ειχα εγκατεστημενο το killbackground,το απεγκατεστησα&μετα στην 2η προσπαθεια μου το πηρε κανονικα!δεν ξερω αν ηταν τυχαιο!

Τελευταία επεξεργασία από: xristos350, 08/11/2011 - 14:06

#431   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 14:31

Α ξεχασα να σου πω,οταν πηγα να το περασω την πρωτη φορα που δεν μου το εβαζε ειχα εγκατεστημενο το killbackground,το απεγκατεστησα&μετα στην 2η προσπαθεια μου το πηρε κανονικα!δεν ξερω αν ηταν τυχαιο!

Δεν εχω το killbackground αλλα το weekillbackground, θα το απεγκαταστησω ομως και θα δοκιμασω ξανα, thanx!

#432   timkos

timkos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 18:21

Εχουμε κανενα νεο για το auto location?Ειναι πολυ βολικο το ειχα στην 4.3.3 και με βολευε πολυ.

#433   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 18:23

Εχουμε κανενα νεο για το auto location?Ειναι πολυ βολικο το ειχα στην 4.3.3 και με βολευε πολυ.

Οχι φιλε μου, δεν ειναι ακομα συμβατο..

#434   timkos

timkos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:23

Επισης λεγεται οτι το appinfo κρασαρει.Σε μενα παει μια χαρα και το εχω 1 εβδομαδα περιπου

#435   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9850 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2011 - 03:35

Για οσους βαρεθηκαν η δεν το αποφασιζουν λογω της χειροκινητης"επεμβασης" να εξαφανιστει η ωρα,ημερομηνια απο τη Lockscreen σε iOS 5 μια φρεσκια λυση εδω
Προκειται για το γνωστο μας Lockscreen Clock Hide... ειναι σε beta.Επιτελους! :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες