πωσ δουλευει αυτη η εφαρμογηπου ακριβως σου δειχνει το τραγουδι?σε μενα δεν δειχνει τιποτασε ευχαριστω παρα πολυ..δουλευει αψογα
Λίστα με συμβατές εφαρμογές για το iOS 5.
Δημοσίευση 12/11/2011 - 11:41
Ad
Δημοσίευση 12/11/2011 - 11:42
πωσ δουλευει αυτη η εφαρμογηπου ακριβως σου δειχνει το τραγουδι?σε μενα δεν δειχνει τιποταNowListening λεγεται το tweak
Δημοσίευση 12/11/2011 - 12:03
Παλικάρια? Θερμή παράκληση .....
Όταν κάνετε ένα post για ένα app ή tweak
άν έχετε την καλοσύνη, αναφέρετε και ποιά είναι η
νέα εκδόση (π.χ. appinfo 2.32.4) <--- παράδειγμα στην τύχη....
Να γράφετε και τον αριθμό της νέας έκδοσης.
Γιατί όλα τα repos ΔΕΝ έχουν τις νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις,
με αποτέλεσμα κάποιοι να λένε "σε εμένα λειτουργει" και απο κάτω ένας άλλος να λέει
"σε εμενα όχι" Ή ακόμα και να βάλει λάθος έκδοση και να κρασάρει
(ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ Ν Ε Α Σ ΕΚΔΟΣΗΣ)
(ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ iOS 5 ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ!!!)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γιατι ουρλιαζεις?
Δημοσίευση 12/11/2011 - 12:36
Μα εμεις αναφερομαστε στις εφαρμογες και στις επισημες εκδοσεις τους και απο τα repos που κυκλοφορουν, οχι σε σπασμενες που εκει το καθε repo μπορει να εχει και διαφορετικη εκδοση.Παλικάρια? Θερμή παράκληση .....
Όταν κάνετε ένα post για ένα app ή tweak
άν έχετε την καλοσύνη, αναφέρετε και ποιά είναι η
νέα εκδόση (π.χ. appinfo 2.32.4) <--- παράδειγμα στην τύχη....
Να γράφετε και τον αριθμό της νέας έκδοσης.
Γιατί όλα τα repos ΔΕΝ έχουν τις νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις,
με αποτέλεσμα κάποιοι να λένε "σε εμένα λειτουργει" και απο κάτω ένας άλλος να λέει
"σε εμενα όχι" Ή ακόμα και να βάλει λάθος έκδοση και να κρασάρει
(ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ Ν Ε Α Σ ΕΚΔΟΣΗΣ)
(ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ iOS 5 ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ!!!)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Οποτε οτι βλεπετε εδω, αν ειναι καποια συμβατη η οχι, εχει να κανει με την επισημη της εκδοση. Απο κει και περα το ψαχνεις στο cydia, 2 η 3 δευτερολεπτα παραπανω θα σου παρει να το ελεγξεις στην αναζητηση, μην τα θελουμε και ολα δικα μας..
Δημοσίευση 12/11/2011 - 17:34
πωσ δουλευει αυτη η εφαρμογηπου ακριβως σου δειχνει το τραγουδι?σε μενα δεν δειχνει τιποτα
http://www.youtube.com/watch?v=9ajPdXcJkjs
Δημοσίευση 12/11/2011 - 18:11
Άλλα να μην κρίνεις εξ ιδίαν τα αλλώτρια ... ναι? χαχα ...
Thanks anyway.
Δημοσίευση 12/11/2011 - 18:18
εξακολουθούν να είναι δυσνόητα ... χαχα Έλα οκ ... μην το κάνουμε θέμα ...
Το γιατί το γράφω έτσι θα το αντιληφθείς πιο καλά από την ούσια του post μου και όχι από το μέγεθός της /...
Δημοσίευση 12/11/2011 - 18:24
Συν του ότι μερίκοι ίσως να μην έχουν τα "σωστά" repos και να μην το ξέρουν (οτι δεν έχουν τα σωστά ή όλα τα repos)....
Και για να μην το κάνουμε ολόκληρο θέμα, και για να μην αναλωνώμαστε με posts και posts,
είναι πιο εύκολο και βολικό όταν θελουμε να βοηθάμε να βοηθάμε με πληρότητα και όχι από υποχρέωση!! (οπότε το να αναγράφουμε σε ένα ολόκληρο post 2-3 αριθμούς = της συγκεκριμένης έκδοσης, ΔΕΝ είναι οτι τα θέλουμε όλα δικα μας.....
ευχαρίστω και όποιος κατανοεί ... κατανοεί!
Τελευταία επεξεργασία από: sta76, 12/11/2011 - 18:26
Δημοσίευση 12/11/2011 - 18:35
Δεν θέλουνε ή δεν έχουν όλοι την δυατότητα να κατεβάζουν τα pay apps
Συν του ότι μερίκοι ίσως να μην έχουν τα "σωστά" repos και να μην το ξέρουν (οτι δεν έχουν τα σωστά ή όλα τα repos)....
Και για να μην το κάνουμε ολόκληρο θέμα, και για να μην αναλωνώμαστε με posts και posts,
είναι πιο εύκολο και βολικό όταν θελουμε να βοηθάμε να βοηθάμε με πληρότητα και όχι από υποχρέωση!! (οπότε το να αναγράφουμε σε ένα ολόκληρο post 2-3 αριθμούς = της συγκεκριμένης έκδοσης, ΔΕΝ είναι οτι τα θέλουμε όλα δικα μας.....
δεν λεω οτι εχεις αδικο σε οτι λες....αλλα γιατι εκανες triplepost και οχι ενα απλο edit?
Δημοσίευση 12/11/2011 - 18:38
Μα εσυ ηδη εχεις κανει 3 ποστ στη σειρα, χωρις καν να πατησεις reply στα μηνυματα στα οποια θελεις να δωσεις απαντηση..Δεν θέλουνε ή δεν έχουν όλοι την δυατότητα να κατεβάζουν τα pay apps
Τελοσπαντων, αν θεωρεις οτι επειδη δεν αναφερουμε την εκδοση που βρισκεται η εφαρμογη, βοηθαμε απο υποχρεωση τι να σου πω, οπως νομιζεις.. Επισης δεν ειπα οτι ολοι εχουν την δυνατοτητα να πληρωνουν ολες τις εφαρμογες που κατεβαζουν (αρκετοι ειναι αυτοι, και εγω σε αυτους ειμαι), αλλα το θεμα ειναι τοσο απλο που δεν χρειαζεται να γινει τοση κουβεντα οση γινεται...
Στην αναζητηση στο cydia γραφεις αυτο που θες, πατας να δεις σε ποια εκδοση ειναι στο επισημο repo και μετα ελεγχεις σε ποια αλλα repo υπαρχει αυτη η εκδοση. Μιλαμε για ελαχιστα δευτερολεπτα παραπανω..
Τωρα αν εσυ επιμενεις και δεν θες να ψαξεις 3-4 δευτερολεπτα παραπανω, θα σου προτεινα καποια sites με λιστες οπως αυτη παρακατω, που ενημερωνεται συνεχως και γραφει και τις εκδοσεις και ολα.
https://docs.google....many=true#gid=0
Δημοσίευση 12/11/2011 - 20:05
Μα εσυ ηδη εχεις κανει 3 ποστ στη σειρα, χωρις καν να πατησεις reply στα μηνυματα στα οποια θελεις να δωσεις απαντηση..
Τελοσπαντων, αν θεωρεις οτι επειδη δεν αναφερουμε την εκδοση που βρισκεται η εφαρμογη, βοηθαμε απο υποχρεωση τι να σου πω, οπως νομιζεις.. Επισης δεν ειπα οτι ολοι εχουν την δυνατοτητα να πληρωνουν ολες τις εφαρμογες που κατεβαζουν (αρκετοι ειναι αυτοι, και εγω σε αυτους ειμαι), αλλα το θεμα ειναι τοσο απλο που δεν χρειαζεται να γινει τοση κουβεντα οση γινεται...
Στην αναζητηση στο cydia γραφεις αυτο που θες, πατας να δεις σε ποια εκδοση ειναι στο επισημο repo και μετα ελεγχεις σε ποια αλλα repo υπαρχει αυτη η εκδοση. Μιλαμε για ελαχιστα δευτερολεπτα παραπανω..
Τωρα αν εσυ επιμενεις και δεν θες να ψαξεις 3-4 δευτερολεπτα παραπανω, θα σου προτεινα καποια sites με λιστες οπως αυτη παρακατω, που ενημερωνεται συνεχως και γραφει και τις εκδοσεις και ολα.
https://docs.google....many=true#gid=0
Reply πάτησα.... δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι
Το κάνουμε ολόκληρο θέμα ΟΠΟΙΟΣ θέλει γράφει ΚΑΙ την έκδοση ...
ευχαριστώ .-
Δημοσίευση 12/11/2011 - 20:09
Εγω ΔΕΝ την γραφω.Reply πάτησα.... δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι
Το κάνουμε ολόκληρο θέμα ΟΠΟΙΟΣ θέλει γράφει ΚΑΙ την έκδοση ...
ευχαριστώ .-
Χωρις πλακα τωρα, κοιταζε και αυτο εδω το θεμα οκ, αλλα μην περιμενεις πολλα, η λιστα που εδωσα πιο πανω ειναι πολυ καλη και ανανεωνεται συνεχεια. Γραφει και τις εκδοσεις..
Δημοσίευση 17/11/2011 - 14:18
Νέκρα έπεσε
Δημοσίευση 18/11/2011 - 18:50
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες