Κοντεύω να φλιπάρω.... Περνάω την 5, κάνω jb, κάνω reboot και Just Boot Thethered, όλα κανονικά, πάω Cydia, περνάω SBSettings, μου ζητάει restart, δε προλαβαίνω να κάνω κάτι, και μένει κολλημένο σε μαύρη οθόνη με το άσπρο κυκλάκι στο κέντρο που γυρίζει (κολλημένο κι αυτό)! Κάνω soft reset (power+home), ξαναμπαίνω DFU, ζητάω Just Boot Tethered, κάνει reboot, μου δείχνει τον ανανά για κάνα πεντάλεπτο, και μετα ξανά μαύρη οθόνη με άσπρο κυκλάκι, κολλημένο τελείως.... Κάποια βοήθεια πριν κάνω restore για ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά; *disappointed*
Στην ίδια ακριβώς διαδικασία (Tethered boot μετά από εγκατάσταση SBSettings) εμένα δούλεψε κανονικά.
Προτείνω: Άνοιξε το Redsnow και πάτα στην επιλογή Extras και μετά Just Boot. Στη συνέχεια
χωρίς να πατήσεις στο Next και με συνδεδεμένο το κινητό και ενώ έχει κολλήσει εκεί που λες, κράτα Home + Sleep button για 10 sec, στη συνέχεια άφησε το Sleep και συνέχισε να πατάς το Home μέχρι να ξεκινήσει το Redsnow τη διαδικασία.
Απ' ότι είδα το Tethered Boot, είνια πολύ πιο αργό από το κανονικό (όχι 5 λεπτά όμως), οπότε μην αγχώνεσαι