Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Redsnow 0.9.9b4 Tethered για iOS 5?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
280 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   Ntinaras12

Ntinaras12

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Twitter:@Dchriso
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Ntinaras

Δημοσίευση 14/10/2011 - 13:26

ναι το ξερω αλλα τα πιο πολλα που ειχα ελεγαν καθε φορα restart springboard... εκει χρειαζεται υπολογιστη σωστα?αν ειναι ετσι... ωχχχχχ

Ναι σε κάθε Respring θες και reboot !

Παιδιά μην μπλέκετε τα πράγματα. Respring = Restart Springboard και δεν χρειάζεται Tethered Boot

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Ntinaras12

Ntinaras12

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 13:32

Κοντεύω να φλιπάρω.... Περνάω την 5, κάνω jb, κάνω reboot και Just Boot Thethered, όλα κανονικά, πάω Cydia, περνάω SBSettings, μου ζητάει restart, δε προλαβαίνω να κάνω κάτι, και μένει κολλημένο σε μαύρη οθόνη με το άσπρο κυκλάκι στο κέντρο που γυρίζει (κολλημένο κι αυτό)! Κάνω soft reset (power+home), ξαναμπαίνω DFU, ζητάω Just Boot Tethered, κάνει reboot, μου δείχνει τον ανανά για κάνα πεντάλεπτο, και μετα ξανά μαύρη οθόνη με άσπρο κυκλάκι, κολλημένο τελείως.... Κάποια βοήθεια πριν κάνω restore για ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά; *disappointed*

Στην ίδια ακριβώς διαδικασία (Tethered boot μετά από εγκατάσταση SBSettings) εμένα δούλεψε κανονικά.

Προτείνω: Άνοιξε το Redsnow και πάτα στην επιλογή Extras και μετά Just Boot. Στη συνέχεια χωρίς να πατήσεις στο Next και με συνδεδεμένο το κινητό και ενώ έχει κολλήσει εκεί που λες, κράτα Home + Sleep button για 10 sec, στη συνέχεια άφησε το Sleep και συνέχισε να πατάς το Home μέχρι να ξεκινήσει το Redsnow τη διαδικασία.

Απ' ότι είδα το Tethered Boot, είνια πολύ πιο αργό από το κανονικό (όχι 5 λεπτά όμως), οπότε μην αγχώνεσαι

#183   instyle

instyle

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 14/10/2011 - 13:36

Φιλαράκι είχα 4 με 4.3.5 και σε κάθε app απο Cydia που ήθελε και Respring , μετα ήθελε και tethered reboot,ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΞΈΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ κάνει αλλα τότε οκ!

#184   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/10/2011 - 13:56

Φιλαράκι είχα 4 με 4.3.5 και σε κάθε app απο Cydia που ήθελε και Respring , μετα ήθελε και tethered reboot,ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΞΈΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ κάνει αλλα τότε οκ!

Μην μπερδεύεις και τους υπόλοιπους. Άλλο το respring ( restart springboard ) άλλο το reboot. Μετά από οποιοδήποτε respring το τηλ. λειτουργεί κανονικά χωρίς να είναι απαραίτητο το tethered boot.

Τελευταία επεξεργασία από: kohran, 14/10/2011 - 13:57

#185   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 14/10/2011 - 13:59

Μην μπερδεύεις και τους υπόλοιπους. Άλλο το respring ( restart springboard ) άλλο το reboot. Μετά από οποιοδήποτε respring το τηλ. λειτουργεί κανονικά χωρίς να είναι απαραίτητο το tethered boot.

σωστα. μην λεμε παιδια οτι θελουμε και μπερδευονται και τα αλλα παιδια.
αλλο respring αλλο reboot. και αναλογικα οι προσθηκες απο το cydia που θα ζητησουν reboot ειναι παρα πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που ζητανε απλα ενα respring, η τιποτα.

#186   Ntinaras12

Ntinaras12

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 14:07

Δεν ξέρω αν κάνεις λάθος ή έχει αλλάξει κάτι στο JB της 5 μια και είναι το πρώτο μου Tethered JB.

Proof:
http://www.dailymotion.com/video/xloofz_respring-on-ios-5-tethered-jailbreak_tech

#187   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 14/10/2011 - 15:53

ρε παιδια οταν παω να κανω jail....μου ζιταει την ipsw κ ενω την εχω μολης παει να κανει reboot κολλαει το redsn0w!!σε windows

#188   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/10/2011 - 16:22

ρε παιδια οταν παω να κανω jail....μου ζιταει την ipsw κ ενω την εχω μολης παει να κανει reboot κολλαει το redsn0w!!σε windows

Όταν λες την έχεις ...?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#189   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 16:26

Όταν λες την έχεις ...?

ναι την κατευασα με mozzila κ μολις παει να κανει reboot αναβη η οθονη του 3gs κ σβινει αμεσος κ πεταει ενα μνμ κατι για την ipsw

#190   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 16:27

Mισό πήγες στο extras να κάνεις με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο το jb ή πάτησες όπως ανοίγεις το Redsnow το jailbreak...?

#191   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 16:34

παταω jailbreak

#192   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 16:38

Όχι το extras πάτησε και την ipsw και βάλε την ipsw που έχεις κατεβάσει .Με λίγα λόγια δοκιμάζεις με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.

#193   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 16:49

ωραια παταω extra. μου βγαζει the following build was is identified it will be used for the rest of this redsn0w session κ μετα αλλο ενα παραθυρο που πρεπει να λεει για bootrom.αφου φιγουν αφτα τι κανω?

#194   kpol

kpol

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2011 - 17:08

nai\το ιδιο θεμα εχω και εγω η οταν παω να ξεκινησω jailbreak μου πεταει πως θελει συγγκεκριμενη ipsw opote εχω τν ιδια απορια

#195   kpol

kpol

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2011 - 17:13

Α παιδια και ενα λινκ για μια 5ρα ΕΚΔΟΣΗ απο που κατεβαζουμε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες