Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2146   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/03/2017 - 17:07

Παιδιά ακόμα και σε κατάστημα αν υπογράψεις συμβόλαιο έχεις ένα μήνα υπαναχώρησης

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο invader έχει δίκαιο σε αυτό που σου είπε. Σε κατάστημα δεν έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2147   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 08/03/2017 - 17:56

Εγώ πάντως που έκανα αίτηση φορητότητας σε κατάστημα και μεταφέρθηκα στην Cosmote για μερικές ημέρες, έκανα ακύρωση κανονικά και ο λογαριασμός όταν ήρθε από την Cosmote ήταν μηδενικός. Έχεις δικαίωμα να αλλάξεις γνώμη ακόμα και σε κατάστημα αν υπογράψεις. Απλά η Vodafone μπορεί να χρεώσει ένα μικρό ποσό αναλογικά, εν αντιθέσει με την cosmote που δε χρεώνει.

Sent from my iPad using Tapatalk

#2148   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/03/2017 - 18:17

14 μέρες και από κατάστημα αλλά και από Ίντερνετ έχεις δικαίωμα διακοπής .

#2149   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/03/2017 - 18:24

Παίδες μην φοβάστε την φορητότητα πάτε μια εβδομάδα στο άλλο δίκτυο και βλέπεις αν σε βολεύει αν όχι ξανά πίσω απλά για ποιο γρήγορα μην πετάτε τις παλιές κάρτες sim .

#2150   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/03/2017 - 18:31

Δεν με ενοχλεί να πληρώσω ένα μικρό ποσό για τις ημέρες που θα παραμείνω στο δίκτυο της Vodafone. Αυτό που εγώ θέλω να καταφέρω είναι όσο μεγαλύτερο ποσό για επιδότηση συσκευής. Θέλω να αγοράσω τάμπλετ αλλά τα χρήματα της επιδότησης που μου δίνουν αυτή τη στιγμή από την Cosmote είναι maximum 450 ευρώ και μόνο για το Samsung S7 Edge ( υπερεπιδοτούμενη συσκευή όπως την ονομάζουν )

#2151   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2017 - 20:49

Ζήτησα προσφορά από τη Vodafone για φορητότητα. Μου προσέφεραν το Family RED 1 ( 2 αριθμοί από 1000 λεπτά προς όλους ο κάθε αριθμός συν 1000 sms προς όλους ο κάθε αριθμός συν 2GB ίντερνετ και για τους 2 αριθμούς ) στα 64 ευρώ τελική τιμή με επιδότηση παγίου. Περιμένω την αντιπροσφορά από την εταιρία μου ( Cosmote ) για να αποφασίσω τι θα κάνω. 

#2152   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/03/2017 - 21:08

Η καλη προσφορα θα ερθει αφου υπογραψεις vodafone, τους παει το αιτημα οποτε κ πριν δωσουν το νουμερο σου θα επικοινωνησουν μαζι σου.

legit

#2153   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2017 - 21:11

Η καλη προσφορα θα ερθει αφου υπογραψεις vodafone, τους παει το αιτημα οποτε κ πριν δωσουν το νουμερο σου θα επικοινωνησουν μαζι σου.

Όπως ανέφερα και πιο επάνω, δεν με ενοχλεί να πληρώσω μερικά ευρώ αναλογικά του παγίου μου για τις ημέρες παραμονής μου στο δίκτυο της Vodafone αρκεί να πάρω απάντηση από την Cosmote με καλή προσφορά.

#2154   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2017 - 12:44

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Σε συνέχεια της εξέλιξης, προχώρησα σε φορητότητα από την εταιρία μου ( Cosmote ) στη Vodafone και σήμερα το πρωϊ παρέλαβα συμβόλαια και κάρτες Sim. Ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει από την Cosmote μαζί μου. Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν και καθόλου? Πάντως από ότι ρώτησα και έμαθα έχω τη δυνατότητα εντός 14 ημερών να ακυρώσω το συμβόλαιο στην Vodafone.

#2155   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2017 - 12:46

Πρώτα περνεις κάρτες να δουν ότι όντως φεύγεις και μετά γίνεται η προσφορά !

#2156   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2017 - 13:02

Πρώτα περνεις κάρτες να δουν ότι όντως φεύγεις και μετά γίνεται η προσφορά !

Ωραία. Έτσι και αλλιώς ο εκπρόσωπος της Vodafone με τον οποίο έκλεισα την φορητότητα, μου ανέφερε ότι μετά την υπογραφή των συμβολαίων θα χρειαστούν περίπου 3 εργάσιμες για να γίνει η ενεργοποίηση. Οπότε αναμένω νεώτερα.

#2157   lazaroz

lazaroz

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/03/2017 - 13:10

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Σε συνέχεια της εξέλιξης, προχώρησα σε φορητότητα από την εταιρία μου ( Cosmote ) στη Vodafone και σήμερα το πρωϊ παρέλαβα συμβόλαια και κάρτες Sim. Ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει από την Cosmote μαζί μου. Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν και καθόλου? Πάντως από ότι ρώτησα και έμαθα έχω τη δυνατότητα εντός 14 ημερών να ακυρώσω το συμβόλαιο στην Vodafone.

Θα σε πάρουν από Cosmote φίλε σε μερικές ημέρες και θα σου κάνουν καλύτερη προσφορά από αυτή της voda...

Σου το λέω γιατί και εμένα έγινε ακριβώς έτσι.....

Στην συνέχεια σε ξαναπέρνουν από την voda και σου λένε 10 ευρώ λιγότερα από αυτό που σου είπαν αρχικά και το βλέπεις....

Εγώ το έφτασα μέχρι εκεί και τελικά παρέμεινα στην cosmote αφού ήταν για 4 ευρώ λιγότερα από την vadafone, με λιγότερο χρόνο ομιλίας βέβαια αλλά δεν είχα θέμα μου έφτανε αυτό που έδινε η cosmote

#2158   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2017 - 13:16

Θα σε πάρουν από Cosmote φίλε σε μερικές ημέρες και θα σου κάνουν καλύτερη προσφορά από αυτή της voda...

Σου το λέω γιατί και εμένα έγινε ακριβώς έτσι.....

Στην συνέχεια σε ξαναπέρνουν από την voda και σου λένε 10 ευρώ λιγότερα από αυτό που σου είπαν αρχικά και το βλέπεις....

Εγώ το έφτασα μέχρι εκεί και τελικά παρέμεινα στην cosmote αφού ήταν για 4 ευρώ λιγότερα από την vadafone, με λιγότερο χρόνο ομιλίας βέβαια αλλά δεν είχα θέμα μου έφτανε αυτό που έδινε η cosmote

Εγώ δεν ξέρω το κατα πόσο είμαι διατεθιμένος να το τραβήξω. Αν η επόμενη προσφορά  που θα λάβω από την Cosmote είναι καλή τότε θα την δεχτώ γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες και το σήμα. Είδωμεν. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω εδώ το φόρουμ ώστε να γνωρίζουν και άλλοι φίλοι που πιθανόν βρίσκονται στη διαδικασία της ανανέωσης συμβολαίου.

#2159   lazaroz

lazaroz

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/03/2017 - 13:36

Εγώ δεν ξέρω το κατα πόσο είμαι διατεθιμένος να το τραβήξω. Αν η επόμενη προσφορά  που θα λάβω από την Cosmote είναι καλή τότε θα την δεχτώ γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες και το σήμα. Είδωμεν. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω εδώ το φόρουμ ώστε να γνωρίζουν και άλλοι φίλοι που πιθανόν βρίσκονται στη διαδικασία της ανανέωσης συμβολαίου.

και εγώ αυτό έκανα την δέχτηκα την προσφορά από την cosmote αλλά στην συνέχεια με πήραν από την voda να μου κάνουν καλύτερη (ήταν 10 ευρώ καλύτερη από την αρχική τους) αλλά είπα μπαααααα γιατί ήταν λίγο ακριβότερη από αυτή της cosmote

#2160   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/03/2017 - 13:37

Παιδες ερωτηση. Ο οτε ζητα για ανανεωση 45€ (απο 41 τωρα για 65plus ή xl). Οποτε λεω να δοκιμασω vodafone, παιρνω για φορητοτητα και μου λενε δεν εχουμε κατι οικονομικοτερο απο οσα ζητα ο οτε. Τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις;

legit

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;