Φίλε μου πραγματικά δεν 8έλω αντιπαρα8εση με κανένα ο κα8ενας επιλέγει αυτο που του φαίνεται πιο ωραιο..δηλ ειναι 8εμα υποκειμενικο.Οπως ανέφερα τους κορεατές δεν τους εμπιστεύομαι.Ακομα 4 ιντσες κατα την γνωμη μου ειναι μεγαλο αλλα 4,5 ειναι παντοφλα..Τελος και εμενα με εχουν νευριαζει οι περιορισμοι της APPLE αλλα να παω σε samsung ειναι λιγο αναξιοπιστη εταιρεία..
Aναξιοπιστη η Samsung χαχαχα
Καιρο ειχα να ακουσω κατι τετοιο, η Samsung ειναι απο τις top εταιρεις οσον αφορα την τεχνολογια και παραγει χιλιαδες πραγματα καθημερινως (τηλεορασεις, κινητα, ψυγεια και εγω δεν ξερω τι αλλο), o επεξεργαστης του iPhone 4S (οπως και του 4) ειναι φτιαγμενος απο την Samsung.
Η οθονη του iPhone 4 θα κατασκευαζοταν αρχικως απο την Samsung αλλα τα χαλασε στην τιμη με την Αpple.
Σε παρακαλω μην γραφεις ανακριβειες εαν δεν γνωριζεις.
Eγω φιλε μου πιο ξεκαθαρα δεν μπορω να στα πω, εχεις κολησει με την Retina..
Kαλυτερη ποιοτητα οθονης στο iPhone;
H Samsung ειναι απο τις πρωτες κατακευαστριες οθονων οχι μονο σε κινητα αλλα και σε τηλεορασεις και οθονες pc.
Ασε που το Galaxy εχει πιο πλουσια χρωμματα απο το iPhone και χερεσαι να τα βλεπεις ρε αδερφε..
Και ναι ευχαριστως να εμπιστευτω τα χρημματα μου στους κορεατες, γιατι χρωσταω τιποτα στους αμερικανους;
Αν σου αρεσει καλυτερα η οθονη του iPhone 4-4s αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα

edit: H oθονη του γαλαξια ειναι 4.3 ιντσες οχι 4.5, δεν τις θεωρω τοσο υπερβολη οσο τις 4.7 του Galaxy Prime, εκει οντως το παρατραβηξανε.
Τελευταία επεξεργασία από: pabou13, 23/10/2011 - 15:48