Σύγκριση Samsung Galaxy S2 με το iPhone 4s (Face off)
Δημοσίευση 23/10/2011 - 15:49

Ad
Δημοσίευση 23/10/2011 - 15:51

Δημοσίευση 23/10/2011 - 15:53

Δημοσίευση 23/10/2011 - 15:55
Δημοσίευση 23/10/2011 - 16:01
Aμα δεν εχεις Iphone, να το εχεις jailbreak να βαζεις οτι 8εεεελεισ δωρεαν χωρις να πληρωσεις μια, αμα δεν εχεις cydia να διαμορφωνεις το κινητο στα γουστα σου οπως πραγματικα 8ελεις, δεεεν εχεις κινητο..ολα τα αλλα ειναι παντοφλες...επιδει μπορει να ειναι λιγο πιο γρηγορο το galaxy και να εχει πιο μεγαλη ο8ονη?σιγα υγεια
![]()
Μπορεις να εγκαταστησεις και στο android τζαμπα εφαρμογες πολυ πιο ευκολα απο το iOs, δεν απαιτει καποιο αντιστοιχο jailbreak.
Eπισης μπορεις να του κανεις και απιστευτο costumisation αλλα οπως και στο iPhone πρεπει να εχεις καποιες γνωσεις παραπανω.
Το Galaxy οπως ειπες ειναι πιο γρηγορο απο το iPhone, εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα εκτος αυτων ειναι και ελαφρυτερο και πιο λεπτο του 4-4s.
Eκτος του App store δεν ξερω αν αξιζει να δωσω 200Ε παραπανω για το iPhone (που και αυτο μεταξυ μας δεν νομιζω να αξιζει τοσα χρημματα)..
Τελευταία επεξεργασία από: pabou13, 23/10/2011 - 16:02
Δημοσίευση 23/10/2011 - 16:02
Aμα δεν εχεις Iphone, να το εχεις jailbreak να βαζεις οτι 8εεεελεισ δωρεαν χωρις να πληρωσεις μια, αμα δεν εχεις cydia να διαμορφωνεις το κινητο στα γουστα σου οπως πραγματικα 8ελεις, δεεεν εχεις κινητο..ολα τα αλλα ειναι παντοφλες...επιδει μπορει να ειναι λιγο πιο γρηγορο το galaxy και να εχει πιο μεγαλη ο8ονη?σιγα υγεια
![]()
Έχουμε πει άπειρες φορες ότι ο σκοπός του jailbreak δεν είναι το να μην πληρώνεις αλλα το να κανεις το iPhone σου έτσι όπως θες εσύ... Το να μην πληρώνεις ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή δεν είναι κάτι που σε κάνει μάγκα... Σε κάνει φτηνό και "αγαιναστατο"... Γιατί κάποιος έχει φτύσει αίμα για να φτιάξει αυτό που εσύ κατεβάζεις τσάμπα... Δεν θα ακούσω δικαιολογίες ότι κάποιες εφαρμογές είναι ακριβές κλπ κλπ... Ούτε ότι είμαι μικρός και δεν μπορώ να πληρώσω με κάρτα... Δεν νοείται να έχεις ένα κινητό 700 ευρώ και να μην μπορείς να αγοράσεις ένα παιχνίδι ή μία εφαρμογή τα οποια κάνουν από 0,79 έως και 70 ευρώ... Τσάμπα μάγκας το παίζεις !!! Δεν μιλάω για σένα προσωπικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...
Εκτος από αυτό το να επισημάνω κάτι στα παιδιά από πάνω που λένε για τα χρώματα και τις οθόνες των 2 αυτών κινητών !!! Κυρίως για τα χρώματα θα τα δείτε όταν βάλετε διπλα διπλα τα 2 κινητά με την ίδια φωτογραφία... Από εκεί και έπειτα το μέγεθος της οθόνης είναι γούστα του καθένα !!! Εμενα μου αρέσει του iPhone του Σ2 μου φαίνεται πολύ μεγάλη και δεν μου αρέσει προς το παρών...
Τελευταία επεξεργασία από: g4m1st3r1x, 23/10/2011 - 16:12
Δημοσίευση 23/10/2011 - 16:10

Δημοσίευση 23/10/2011 - 16:18
Δημοσίευση 23/10/2011 - 16:22

Δημοσίευση 23/10/2011 - 16:31

Δημοσίευση 23/10/2011 - 23:57
την οικογενεια σου να βοηθας μονο...!μην πληρωνεις κανεναν γιατι ολοι θα σε "σκοτωσουν ετσι κ αλλιως!οπως..εσυ καποτε πληρωνοντας τους αυτους θα τους κανεις δισεκατομυριουχους κ εσυ θα μεινεις χωρις φραγκο στην τσεπη και θα τριγυρνας στους δρομους ψαχνοντας φαι..τι θα εχεισ να λες μετα??α ρε εκεινος που εφτιαξε το angry birds εξαιτιας μου εγινε εκατομυριουχοσ και γω ζω στον δρομο!!ετσι κ αλλιως και να μην πληρωσεις εκατομυρια εχουν αυτοι..καλυτερα τα λεφτα να τα δινεις στα παιδακια που πεινανε....!!γιατι αυτοι που φτιαχνουν τις εφαρμογες δεν τα χαριζουν στα παιδακια που πεινανε μαζι με ενα iphone 4 να παιζουν και να χαιρονται παιδικη ηλικια

δεν σε παω κοντρα απλα σκεψου και καπως διαφορετικα για εμας που δεν πληρωνουμε εφαρμογες..εντελως φιλικα ολα αυτα

Δημοσίευση 24/10/2011 - 00:29
Οταν η πρωτη εντυπωση περασει, παρατηρεις οτι πιστη αναπαρασταση του περιβαλλοντα χωρου σε μια φωτο πχ, θα εχεις στη retina κι οχι στη samoled ομως.
Σαν μεγεθος συσκευης το s2 για μενα ειναι απαγορευτικο. Με απωθει τοσο μεγαλη οθονη γιατι μετα την αγορα του hd2 μου, διαπιστωσα οτι δεν μπορω να τη διαχειριστω...
Το iphone τωρα, ειναι κατ εμενα μια πανεμορφη αλλα υπερκοστολογημενη συσκευη.. Παρολα αυτα, κ μονο η εμπειρια χρησης του λειτουργικου, ειναι ικανη να σε κανει να παραβλεψεις restrictions κ ελλειψεις..
Συμπερασμα; Ειναι 2 εκ των κορυφαιων κ ποιοτικοτερων συσκευων της αγορας.. Καλυπτουν αλλο αγοραστικο φασμα η καθε μια, κ δε μπορω να καταληξω στο πια ειναι καλυτερη ή χειροτερη πραγματικα... Αν κ μισω τη samsung (ανεκαθεν το εκανα) στο συγκεκριμενο κινητο της υποκλιθηκα, κ θα συνεχισω να το κανω, πολλες φορες!

Δημοσίευση 24/10/2011 - 00:39
Δημοσίευση 24/10/2011 - 00:45

Δημοσίευση 24/10/2011 - 00:58

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες