Να υποθέσω ότι στο super market δεν πληρώνεις τα πράγματα που παίρνεις γιατί πχ η μίσκο είναι μια εταιρεία με εκατομύρια και πρέπει να την κλέψεις.ναι,φιλε μου καλα τα λες..αλλα θελω να σε πω..δηλαδη αυτος που εφτιαξε το jb και καποιοι κατεβαζουν σπασμενες εφαρμογες οπως εσυ κ εγω τζαμπα και χαιρομαστε το θεωρεις κακο??δεν θα επρεπε..εκει θελω να καταληξω..οτι αυτος που το εκανε το εκανε με την καρδια του για μας που δεν εχουμε λεφτα να αγορασουμε εφαρμογες ειτε να τις πληρωσουμε..!ο δικος του τροπος σκεψεις ειναι αυτος(αυτος που εβγαλε το jb) ας δωσω την ευκαιρια στα "φτωχα" παιδια που δεν εχουν λεφτα να αγορασουν να χαρουν παιχνιδια και αυτοι που εχουν ας πληρωνουν...και αυτος το εκανε με κοπο και ιδρωτα και δεν ζηταει φραγκα..οποιος θελει αφηνει δωρεα..!οποτε ουτε το δικο σου ειναι κακο ουτε αυτο που λεω και γω..!αλλα ενταξει οσο για το angry birds εβγαλε αρκετα εκατομμυρια..!στο android νομιζω το δινουν τζαμπα...σε ολες τις συσκευες!στα iphone γτ το εχουν επι πληρωμη??(η το αντιθετο δεν θυμαμαι..δηλαδη στο iphone τζαμπα και στο android πληρωνεις) γιατι αν ειναι στο iphone μονο που πληρωνεις τοτε εγω θα νιωσω κοροιδο και πως επειδη ειμαι μελος και κατοχοσ iphone εχω και τα λεφτα να πληρωνω angry birds!αυτο ειναι που δεν μαρεσει....!και προτιμω αυτους που δεν θα με κοροιδευουν
![]()
τελος παντων..αυτη η συζητηση θελει ποτο και και αγκαλιες μετα..γιατι στο κατω κατω ανθρωπος ειμαι κ ανθρωπος εισαι κ κουβεντα κανουμε!και χαιρομαι που ακουσα και την δικια σου γνωμη..!
![]()
Επίσης και τα ρούχα που φοράς δεν τα πληρώνεις για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Εγώ προσωπικά το jb το έχω για παραμετροποίηση του κινητού και για δοκιμή των εφαρμογών. Δηλαδή κατεβάζω μια εφαρμογή δωρεάν και εφόσον μου αρέσει και με καλύπτει την πληρώνω. Και πίστεψέ με επχω πολλές εφαρμογές που έχω πληρώσει από 0.79€ έως και 50€.
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 24/10/2011 - 11:31