Nαι ρε παιδια να ξερει καποιος ας μας πει..Oντως υπαρχει sto galaxy???

Σύγκριση Samsung Galaxy S2 με το iPhone 4s (Face off)
Δημοσίευση 25/10/2011 - 12:28
Ad
Δημοσίευση 25/10/2011 - 12:31
Εάν μείνω άνεργος- που πραγματικά λυπάμαι για σένα διότι έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση πριν χρόνια-θα πουλήσω το iPhone για να βγάλω τουλάχιστο ένα μήνα. Δεν θα το κρατάω για να λέω ότι έχω iPhone. Έχω δύο παιδιά στα οποία θα κοιτάξω να αγοράσω φαγητό και όχι εφαρμογές. Θα ζήσω και χωρίς iPhone.ενταξει ρε παιδια..καλα κανετε!δεν σας λεει κανεις να κανετε αυτο που θελετε!!αλλα μην λετε σε αλλους που δεν εχουν να πληρωσουν οτι κανουν λαθος που παιρνουν τις εφαρμογες τζαμπε λογω JB γιατι ειναι αμαρτια!εγω για παραδειγμα το πρωτο iphone 4 το πηρα απο εναν φιλο μου με ανταλλαγη που εκανα με ενα htc..δεν πληρωσα τιποτα..δεν εχω πιστωτικη καρτα και πλεον ειμαι κ ανεργος!!δηλαδη θελετε να πειτε οτι εγω ειμαι μακακας που δεν εχω λεφτα να πληρωνω εφαρμογες..σωστα??η πως ολοι αυτοι που ειμαστε ανεργοι πλεον αλλα ειχαμε φραγκα να παρουμε iphone επειδη δουλεψαμε 3-4 μηνες μονο για αυτο για να το χαρουμε και ξαφνικα μας απολυουν τα αφεντικα και δεν εχουμε να πληρωνουμε τιποτα ειμαστε τοτε μακακες που καναμε jb και κατεβαζουμε τζαμπε παιχνιδακια!!ο καθενας εχει τον λογο του...να δω εσας τι θα κανετε οταν δεν θα εχετε δουλεια..!θα πληρωνετε ακομα εφαρμογες
κοβω τα χερια μου οτι και σεις δεν θα πληρωνετε τιποτα..οχι δεν ειμαστε μαγκες για αυτο που κανουμε!αλλα αυτο μπορουμε μονο να κανουμε...θα μας στερησετε και αυτην την χαρα
?ε οχι...!!!
τελος παντωνν..πολυ off topic βγηκαμε!
Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:26
Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:29
Φιλικά πάντα και ελπίζω να βρείς σύντομα δουλειά.
Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:36

δηλαδη Σαββατοκυριακο με βλεπω να λιωνω σε αγγελιες στισ εφημεριδες για ευρεση εργασιασ

παντως σε ευχαριστω για τις ευχες σου!
σου ευχομαι και σενα καλες γιορτες και να περασεισ καλα με τα παιδια σου!
που απο οτι βλεπω και απο την φωτο ειναι και κουκλακια...

αντε αφησε τουσ να παιξουν κανενα angry birds να χαρουν το iphone

Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:47
Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:50

Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:51
Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:56

δεν ειμαστε και πολυ off topic σκεψου οτι μιλαμε για iphone παλι..και την ψυχαγωγια που προσφερει σε μικρα παιδια

αρα το galaxy s2 δεν προσφερει αρα δεν ειναι καλο

Δημοσίευση 25/10/2011 - 16:59
Δημοσίευση 25/10/2011 - 17:01

Δημοσίευση 25/10/2011 - 17:06
( Το αγαπημένο τραγούδι του γιού μου. Λες να σημαίνει κάτι; Λέω εγώ τώρα. )
Δημοσίευση 25/10/2011 - 17:12

Δημοσίευση 25/10/2011 - 20:36
Nαι ρε παιδια να ξερει καποιος ας μας πει..
Tελικά υπάρχει?
Δημοσίευση 25/10/2011 - 21:00
Επειδή τυχαίνει και είμαι Dj κιόλας εννοείται πως κατεβάζω μουσική !!! Εννοείται όμως ότι είναι και πειρατική αλλα εννοείται πως έχω και αυθεντικά CD ακόμα και Βινύλια !!! Πάει αλλου το θέμα εκεί πέρα...
Επίσης επειδή δουλεύω με τράκτορ τα πάντα στο PC μου είναι αυθεντικά γιατί ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ζητήσουν αν μπει η εφορία μέσα και η αστυνομία... (Ήδη μου έχει τύχει 5 φορες στο μαγαζί και άλλες 9 σε γάμους, βαφτίσια και λοιπά που έπαιζα) !!! Εκεί τα έξοδα ανεβαίνουν και έχουμε και κρίση !!! Είπα πιο πάνω ότι δεν νοείται να έχεις ένα κινητό 700 ευρώ και να μην μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές και αυτό κάνω... Αλλα η δουλειά μου απαιτεί πολλά περισσότερα χρήματα και τα μεροκάματα από κάποτε που ήταν πολύ υψηλά και περισσότερες μέρες και αν σκεφτείς ότι πρέπει να αγοράζω τα νέα CD που βγαίνουν (που στην ουσία από το ένα CD που περιέχει 20 κομμάτια αξίζουν το πολύ τα 5) !!! Να 'ναι καλά το οίτινες που τώρα τελευταία βάζουν και οι έλληνες τραγούδια ξεχωριστά και τα αγοράζω έτσι... Αυτήν την στιγμή στα PC μου και κυρίως στο laptop και στον δίσκο της δουλειάς το μονο παράνομο είναι τα περισσότερα remix τραγουδιών που δεν χαρακτηρίζονται "οφικιαλ" !!! Όσο για το θέμα των ταινιών δεν θα σου εξηγήσω τι και πως απλά θα σου πω έχω μεγάλο κόλλημα με τον κινηματογράφοΔεν μπορώ να δω μια ταινία που θέλω πολύ στην 42" TV μου και χωρίς καλο ήχο κλπ κλπ !!! Δεν βλέπω πολλές ταινίες και δεν έχω ιδέα απλά όταν θα βγει μια ταινία που θα μου αρέσει θα την δω στον κινηματογράφο
Να σου επισημάνω όμως ότι δεν είμαι η εξαίρεση !!! Ήμουν κάποτε του τελείως τσάμπα γιατί κυρίως βαριόμουν αλλα επειδή έμπλεξα με νύχτα από μικρός (και μικρός είμαι ακόμα) έμαθα να σέβομαι και κυρίως να κάνω τον m@l@okay@
Φίλε το πιστεύεις ότι ένας μεγάλος λόγος που δεν έχω αγοράσει εφαρμογές από app store και από cydia ειναι η όλη διαδικασία με τις κάρτες; Πιστεύω αυτό ισχύει και για πολύ κόσμο. Δεν έχω καλή σχέση με τις τράπεζες! Μια πιστωτική που δοκίμασα προχθες στο appstore δεν ήταν συμβατή...
Θα μου πολύ ωραία ιδέα να μπορούσες να αγοράσεις κάτι με paysafe και πολύ εύχρηστο...τι να πω μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν το κάνουν
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες