Παιδιά πάντως για μένα όποιος γουστάρει να το πάρει καλά θα κάνει λίγο να περιμένει. Δεν ξέρω αλλά λίγο επίφοβο μου φαίνεται να το αγοράσει καποιος από Αγγλία με την αμαρεξ (πως λεγεται) κ με πιστωτικες κλπ κλπ. Το 4άρι από την άλλη 8 gb 540ευρώ μου φαίνεται ακριβό. Όσο για επιδοτήσεις είναι απάτη. Έχω εργαστεί σε εταιρεία κινητής (παλιάααα!) κ ξέρω ότι είναι κλέφτες. Σιγουράκι ήδη έχει καβατζωθεί η πρώτη παρτίδα από υπαλλήλους, προισταμένους, φραγκάτους πελάτες, εταιρείες με μεγαλα επαγγελματικά προγράμματα, νέους πελάτες (τυράκι στη φάκα) κ μετα όσοι έχουν επιδοτήσεις. Δηλαδή, 100ευρώ και συμβολαιο για 2 χρόνια στη Χ εταιρεία με πάγιο 50 ευρώ είναι 50*24+100=1200 ευρώ άντε να αφαιρέσουμε 600 ευρω τη συσκευή ισον 600ευρω /24 μηνες = 25 ευρω το μηνα για δυο χρονια. Αν καποιος χαλαει ΣΙΓΟΥΡΑ 25 ευρω παγιο μηνιαιως τότε σίγουρα τον συμφερει μια φορητοτητα σε νεο παροχο κ εναρξη νεου συμβολαίου. Λογικά, οι περισσότεροι στη χώρα μας τα Χριστούγεννα θα το πάρουν στα χέρια τους.
φιλε επειδη εσενα σου φαινεται επιφοβο , η δεν εισαι εξοικιωμένος με ον λαιν αγορες απο εξωτερικο,ebay κλπ δεν σημαινει οτι ειναι ετσι... Εγω εδω και 10 χρονια, μονο ον λαιν αγορες κανω ,και μονο απο ενα ελληνικο καταστημα ειχα προβληματα, σπανια θα παω σε καταστημα να αγορασω κατι, μονο σε ιδικες περιπτωσεις...
οσον αφορα την αραμεξ πρεπει να ξερεις οτι ειναι πολλα τα ατομα στο φορουμ μαζι και εγω που αγορασαμε ετσι και δεν ειχαμε κανενα προβλημα!