ρυθμισεις-γενικα πηγες?
Ναι. Και reset network settings έκανα. Τίποτα.
Δημοσίευση 09/11/2011 - 23:24
ρυθμισεις-γενικα πηγες?
Δημοσίευση 09/11/2011 - 23:24
Δημοσίευση 09/11/2011 - 23:27
αν μπορεις και εισαι jb την ωρα που εισαι στο γενικα βαλτο σε airplane mode και βγαλτο μηπως εχει κολλησει κανε και ενα reboot πριν το κανεις.Ναι. Και reset network settings έκανα. Τίποτα.
Δημοσίευση 10/11/2011 - 00:07
αν μπορεις και εισαι jb την ωρα που εισαι στο γενικα βαλτο σε airplane mode και βγαλτο μηπως εχει κολλησει κανε και ενα reboot πριν το κανεις.
Δημοσίευση 10/11/2011 - 08:39
Δημοσίευση 11/11/2011 - 13:57
Δημοσίευση 11/11/2011 - 14:25
Τελευταία επεξεργασία από: iKnox, 11/11/2011 - 14:33
Δημοσίευση 11/11/2011 - 14:48
Δημοσίευση 11/11/2011 - 15:16
Δημοσίευση 11/11/2011 - 15:20
Να αναφερω συνομιλια που ειχα χθες με πωλητη σε επισημο καταστημα της vodafone
Διεψευσε οτι θα ξαναδωθει ελευθερο το tethering
Ερωτηση: Γιατι περιορισατε το tethering ?
Απαντηση: Επειδη υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση data σε υπολογιστη απ οτι στα τηλεφωνα, χρησιμοποιωντας οι χρηστες το tethering, ξεφευγαν στους λογαριασμους τους, κ μετα ειχαμε παραπονα για υπερβολικες χρεωσεις, ετσι αποφασιστε η εταιρια μας να περιορισει μερικως την χρηση
Ερωτηση: Γιατι η cosmote το εχει ελευθερο, δεν θελει κ εκεινη να προστατεψει τους πελατες της ?
Απαντηση: Κ εκεινοι εχουν τα ιδια προβληματα παραπονων, κ πλεον θα περασουν σε νεα φορμα, με 2 καρτες. Μια για τηλεφωνια κ μια data
Ερωτηση: Οκ, ισχυριζεστε πως το περιορισατε για να μας προστατεψετε, ομως ορισμενες φορες θελουμε να συνδεθουμε με τον υπολογιστη μας κ οχι με το τηλεφωνο, ουτως η αλλως πληρωμενη συνδεση ειναι, πρεπει να μας το απαγορευετε ??
Απαντηση: Μπορειτε κ παλι να συνδεθειτε αν βαλετε την sim σας σε καποιο μοντεμ στικ.
Ερωτηση: Με στικ οποιασδηποτε εταιριας ή μονο δικο σας ?
Απαντηση: Εφ οσον δεν ειναι κλειδωμενο, με οποιασδηποτε.
τελευταια ερωτηση: Αναφερθηκε οτι θα ελευθερωθει κ παλι, ηδη καποιοι χρηστες μπορεσαν να το κανουν, τι λετε γι αυτο ?
Απαντηση: Δεν εχουμε καμια τετοια ενημερωση απο την εταιρια μας.
Τα συμπερασματα δικα σας....
Δημοσίευση 11/11/2011 - 15:34
Μα εγώ έστειλα e-mail στο vodafone.gr και μου απάντησαν ότι πλέον το tethering είναι ελεύθερο και πάλι
Τι περιμένεις από τους υπαλλήλους της vodafone? Είναι άχρηστοι όπως και κάθε άλλος που ασχολείται με τέτοια τεχνολογία. Και εγώ πήγα στην Vodafone και ρώτησα σχετικά με το internet tethering και δεν είχαν ιδέα πως το έκανα γιατί δεν είχαν ενημερωθεί για κάτι διαφορετικό... Μάλιστα με ρώτησαν μήπως το πετυχαίνω με παράνομο τρόπο αφού ως τώρα αυτό απαγορευόταν. Μου απάντησαν αυτό το παραμύθι ότι επειδή το δίκτυο υπερφορτώνεται το έχουν κλείσει και μου δώσανε ένα τηλ να επικοινωνήσω.. Και δεν ασχολήθηκα παραπάνω ..
Δημοσίευση 11/11/2011 - 15:37
συμφωνω κ με τους 2 σας
κ απο την αλλη, περιμενω αφου πληρωνονται απο τους λογαριασμους μου, να μπορουν να απαντουν σωστα κ υπευθυνα
ειναι αρκετα ακριβοι για να δινουν φθηνες απαντησεις
Δημοσίευση 11/11/2011 - 15:50
Δημοσίευση 11/11/2011 - 15:55
οταν μπαινω σε εξουσιοδοτημενο καταστημα περιμενω υπευθυνη απαντηση
ειδικα οταν ο πωλητης φοραει καρτελακι με το ονομα του επανω
σημαινει πως ο λογος του εχει υπογραφη
συμφωνω πως scripte manent
αλλα πες μου, το μειλ που πηρες ηταν ενυπογραφο ?
οχι οτι εχω καποια διαφωνια με το να παρεις μειλ
απλα θελω να καταληξω στο οτι κ ενυπογραφο να ειναι, αν τελικα δεν θελησουν να το βαλουν σε λειτουργια, τι θα πεις ? "παιδια εχω μειλ που μου στειλατε οτι το ενεργοποιησατε, γτ δεν ισχυσε τελικα ?"
θα βγει ακρη εστω κ ετσι ??
Δημοσίευση 11/11/2011 - 15:59
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες