vodafone tethering δωρεαν παλι!
Δημοσίευση 16/11/2011 - 12:56
αν τους καντηλιάσω θα καταφέρω τιποτα ή πρέπει να περιμενω?
Ad
Δημοσίευση 16/11/2011 - 14:59
Να αναφερω συνομιλια που ειχα χθες με πωλητη σε επισημο καταστημα της vodafone
Ερωτηση: Οκ, ισχυριζεστε πως το περιορισατε για να μας προστατεψετε, ομως ορισμενες φορες θελουμε να συνδεθουμε με τον υπολογιστη μας κ οχι με το τηλεφωνο, ουτως η αλλως πληρωμενη συνδεση ειναι, πρεπει να μας το απαγορευετε ??
Απαντηση: Μπορειτε κ παλι να συνδεθειτε αν βαλετε την sim σας σε καποιο μοντεμ στικ.
Ερωτηση: Με στικ οποιασδηποτε εταιριας ή μονο δικο σας ?
Απαντηση: Εφ οσον δεν ειναι κλειδωμενο, με οποιασδηποτε.
τελευταια ερωτηση: Αναφερθηκε οτι θα ελευθερωθει κ παλι, ηδη καποιοι χρηστες μπορεσαν να το κανουν, τι λετε γι αυτο ?
Απαντηση: Δεν εχουμε καμια τετοια ενημερωση απο την εταιρια μας.
Τα συμπερασματα δικα σας....
τι γινετε ρε παιδια με το θέμα? αναβαθμισα σε 501 μολις είδα για το free tethering και βλεπω ότι ο φορέας έχει κατσικωθεί στο vf GR 11.0 (ο 11.1 δεν είναι που αφήνει το teth?) εχω 1.5gb και ειναι αμαρτία να τα έχω να κάθονται.
αν τους καντηλιάσω θα καταφέρω τιποτα ή πρέπει να περιμενω?
μπορεις να χρησιμοποιησεις το προγραμμα σου, οπως αναφερω πιο πανω
Δημοσίευση 17/11/2011 - 11:46
Αλλά αν δεν βάλουν μυαλό αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά
Δημοσίευση 17/11/2011 - 11:56
μπορεις να χρησιμοποιησεις το προγραμμα σου, οπως αναφερω πιο πανω
Εμένα μου είπαν να βάλω τη sim μέσα στο ipad2, το έκανα αλλά το Internet δεν άνοιξε.
Δημοσίευση 17/11/2011 - 17:00
http://dl.dropbox.co..._gr_iPhone.ipcc
on OSX
Open iTunes
Open Terminal, and execute defaults write com.apple.itunes carrier-testing -bool true
Hold Option and click Update
Choose the ipcc file
Click OK
on Windows
Open iTunes
Open cmd, and execute “%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1
Hold shift and click Update
Choose the ipcc file
Click OK
Δημοσίευση 18/11/2011 - 00:52
Ανεβασα το ipcc της Voda (δωρεαν tethering) κ με οδηγιες εγκαταστασης πιο κατω..
on OSX
Open iTunes
Open Terminal, and execute defaults write com.apple.itunes carrier-testing -bool true
Choose the ipcc file
Click OK
on Windows
Open iTunes
Open cmd, and execute “%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1
Choose the ipcc file
Click OK
Δούλεψε!
Ευχαριστώ!!!
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:25
Ανεβασα το ipcc της Voda (δωρεαν tethering) κ με οδηγιες εγκαταστασης πιο κατω..
on OSX
Open iTunes
Choose the ipcc file
Click OK
on Windows
Open iTunes
Choose the ipcc file
Click OK
Δε μου το διαλέγει το ipcc file όταν κάνω shift+Update. λέει μονο ipsw files. πως θα γίνει.
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:26
on OSX
Open iTunes
Choose the ipcc file
Click OK
on Windows
Open iTunes
Choose the ipcc file
Click OK
φιλε εγραψες.!!!!!!!!!!! εαν μου δουλεψει κιολας σωθηκα.! δοκιμαζω.! για εμενα ανοιξε ξεχωριστο θεμα. κατα τυχη το ειδα αυτο.!
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:28
Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 18/11/2011 - 16:29
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:29
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:33
εμενα παλι δεν μου βρισκει τιποτα στην διαδρομη του cmd !! μπορεις λιγο πιο αναλυτικα, Please??
οταν ανοίξετε cmd, πρεπει να κάνετε cd.. να βγεί απο οτι φάκελο είστε και μετα στο c:/ να γράψετε cd program files, cd itunes και μετα το τελευταίο, itunes.exe / klp klp
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:36
οταν ανοίξετε cmd, πρεπει να κάνετε cd.. να βγεί απο οτι φάκελο είστε και μετα στο c:/ να γράψετε cd program files, cd itunes και μετα το τελευταίο, itunes.exe / klp klp
εσυ το καταφερες?
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:39
εσυ το καταφερες?
Αν διαβάσεις πιο πάνω το ποστ μου, το κατάφερα μεχρι εκει που λέει shift-update. Εκεί οταν πατάω αυτό, που μου βγάζει να ψάξω τί αρχείο θέλω να επιλέξω, με αφήνει να διαλέξω μόνο αρχεία που τελειώνουν σε ipsw (το οποίο είναι λογικό). Οποτε το ipcc αρχείο δεν το βγάζει για να το διαλέξω. Εκει εχω κολλήσει.
Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:42
on OSX
Open iTunes
Choose the ipcc file
Click OK
on Windows
Open iTunes
Choose the ipcc file
Click OK
φιλε σε ευχαρισουμε για τον κοπο σου να ποστερεις, αλλα εξηγησε λιγο καλυτερα. δεν δουλευει αυτο που λες.....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες