Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 7 ψήφοι

appRedeem

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
522 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:39

παιδιά εγώ προσωπικά μιας και εγώ ξεκίνησα το όλο θέμα ΠΑΝΤΑ κατεβάζω ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και μόνο αυτές που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ REGISTER κλπ κλπ κλπ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. δοκιμάστε το 1-2 βδομάδες και αν δείτε κάτι το μεμπτό απλά μην το ξαναχρησιμοποιήσετε. δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω τέλος πάντων. εγώ έχω πάρει κάποια χρήματα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. δεν θέλω ούτε ξαφνικά κατηγορούμενος να βρεθώ ούτε να θεωρηθώ σπάμερ μετά από 4 χρόνια σε αυτό το φόρουμ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:40

Να ρωτήσω οι εφαρμογές ανανεώνονται και αν κάθε πότε;

μέρα παρά μέρα μπαίνουν και 1-2 νέες εφαρμογές

#138   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:42

παιδιά εγώ προσωπικά μιας και εγώ ξεκίνησα το όλο θέμα ΠΑΝΤΑ κατεβάζω ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και μόνο αυτές που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ REGISTER κλπ κλπ κλπ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. δοκιμάστε το 1-2 βδομάδες και αν δείτε κάτι το μεμπτό απλά μην το ξαναχρησιμοποιήσετε. δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω τέλος πάντων. εγώ έχω πάρει κάποια χρήματα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. δεν θέλω ούτε ξαφνικά κατηγορούμενος να βρεθώ ούτε να θεωρηθώ σπάμερ μετά από 4 χρόνια σε αυτό το φόρουμ.

Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν σε κατηγόρησα για τπτ, απλά ρώτησα..

#139   YiannisQ

YiannisQ

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • GameCenter:YiannisQ

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:43

bluehorizon71 ευχαριστω :rolleyes:

#140   iKostis

iKostis

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Αν έχει να κάνει με το βίντεο που ανέβασα δεν είχα σκοπό να σε κατηγορήσω, ούτε τίποτα άλλο! Το ανέβασα πιο πολύ γι αυτούς που δεν προσέχουν τις λεπτομέρεις κ μπορεί να τη πατήσουν! ;)

#141   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν σε κατηγόρησα για τπτ, απλά ρώτησα..

αδελφέ έναυσμα πήρα από τα λεγόμενά σου......δεν είπες κάτι για να με κατηγορήσεις don't worry ;)

#142   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

για να κάνω redeem πρέπει αν έχω συγκεκριμένο αριθμό πόντων;

#143   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:44

για να κάνω redeem πρέπει αν έχω συγκεκριμένο αριθμό πόντων;

reedem στο paypal μπορείς ανά 25 πόντους στις κάρτες αναγράφει η κάθε μία πόσους θέλεις

#144   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:54

Αν έχει να κάνει με το βίντεο που ανέβασα δεν είχα σκοπό να σε κατηγορήσω, ούτε τίποτα άλλο! Το ανέβασα πιο πολύ γι αυτούς που δεν προσέχουν τις λεπτομέρεις κ μπορεί να τη πατήσουν! ;)

Βασικά αν είδα τι κάνει ο τύπος παει απλα και κατεβάζει ένα app απο iTunes και μετα περιμένει να πάρει λεφτά. Δεν τον είδα να το επιλέξει απο το μενού που λέει τις εφαρμογές που δίνουν λεφτά.

#145   iKostis

iKostis

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:57

Βασικά αν είδα τι κάνει ο τύπος παει απλα και κατεβάζει ένα app απο iTunes και μετα περιμένει να πάρει λεφτά. Δεν τον είδα να το επιλέξει απο το μενού που λέει τις εφαρμογές που δίνουν λεφτά.

Απλά δείχνει για τις paid εφαρμογές οτι αν τις κατεβάσεις σε χρεώνει κανονικά σαν να τις κατέβαζες απο το AppStore και μετά σου δείνει τους πόντους.

#146   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:58

Απλά δείχνει για τις paid εφαρμογές οτι αν τις κατεβάσεις σε χρεώνει κανονικά σαν να τις κατέβαζες απο το AppStore και μετά σου δείνει τους πόντους.

λογικό δεν είναι αυτό? σου λέει οτι η εφαρμογή στοιχίζει Χ χρήματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!!! άρα αν την κατεβάσεις δεν θα πρέπει να την πληρώσεις? και εννοείται πως τις εφαρμογές είτε free είτε paid σε στέλνει στο appstore για κατέβασμα..........

Τελευταία επεξεργασία από: bluehorizon71, 05/11/2011 - 22:00

#147   iKostis

iKostis

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 22:00

λογικό δεν είναι αυτό? σου λέει οτι η εφαρμογή στοιχίζει Χ χρήματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!!! άρα αν την κατεβάσεις δεν θα πρέπει να την πληρώσεις?

Λογικότατο! Απλά κανείς πάνω στον ενθουσιασμό του μπορεί να τη πατήσει :P

#148   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2011 - 22:04

Λογικότατο! Απλά κανείς πάνω στον ενθουσιασμό του μπορεί να τη πατήσει :P

τι να πατησει?αφου οταν πας στο ιtunes θα σου δειξει οτι την εχεις ηδη αγορασει.

#149   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 22:10

να κάνω μία διευκρίνηση.......ΠΡΩΤΑ πρέπει να επιλέξεις την εφαρμογή από το appreedem και μετά να την κατεβάσεις. στην ουσία αν έχεις ήδη την Χ εφαρμογή στο κινητό σου και την βγάλει σε promotion το site ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ γιατί ουσιαστικά ΔΕΝ την κατέβασες αφότου την διαφήμισε........

#150   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 22:13

να κάνω μία διευκρίνηση.......ΠΡΩΤΑ πρέπει να επιλέξεις την εφαρμογή από το appreedem και μετά να την κατεβάσεις. στην ουσία αν έχεις ήδη την Χ εφαρμογή στο κινητό σου και την βγάλει σε promotion το site ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ γιατί ουσιαστικά ΔΕΝ την κατέβασες αφότου την διαφήμισε........

Το redeem που εχει στο κατω μερος της αρχικης σελιδας οταν ανοιξω το Αpp Store στο iphone , τι κανει δηλαδη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες