Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 7 ψήφοι

appRedeem

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
522 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:09

To είδα φίλε μου,αλλά ότι έχει να κάνει με χρήματα,τραπ.λογαριασμούς-καρτες κτλ,καλό είναι να φυλαγόμαστε.

δεν διαφωνώ καθόλου αλλά και απατεώνας να είναι ο άλλος σίγουρα ο όρος paypal δίνει μια εμπιστοσύνη. πάντος εδώ και 3-4 μήνες που χρησιμοποιώ την όλη ιστορία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απολύτως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:14

παιδιά καλό θα ήταν όλοι όσοι το έχετε εγκαταστήσει να γράψετε τις εντυπώσεις σας και το αληθές των αναγραφομένων μου γιατί έλαβα και κάποια μηνύματα περί απάτης εκ μέρους μου και διαφημιστικού spam........ ευχαριστώ προκαταβολικά......

Δεν ξερω για απατη, παντως δε μου αρεσε που 10 λεπτα αργοτερα καποιος πηγε να μου κανει hack το εμαιλ και μου ηρθαν ειδοποιησεις οτι "someone attempted to retrieve your password".
Καο επειδη ξερω οτι μοιραστηκα το εμαιλ μου εδω θα παρακαλεσω τους mods να σβηστει το σχετικο ποστ.

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 05/11/2011 - 21:16

Whatsapp doc?

#123   tolistr

tolistr

iPH Enthousiast

• 416 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:15

δεν διαφωνώ καθόλου αλλά και απατεώνας να είναι ο άλλος σίγουρα ο όρος paypal δίνει μια εμπιστοσύνη. πάντος εδώ και 3-4 μήνες που χρησιμοποιώ την όλη ιστορία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απολύτως.

Καλά τα λεγόμενα σου,
αλλά αυτή η εφαρμογή "μοιράζει" χρήματα,και την σήμερον ημέρα κανένας δεν δίνει τσάμπα χρήματα,κάποιο αντάλλαγμα θα υπάρχει,
ελπίζω μόνο να μην είναι "πονηρό".

Σε ευχαριστώ πάντως για την εφαρμογή σου,μου χάρισε 0,51 cents όπως είπα και πιο πανω.

Τελευταία επεξεργασία από: tolistr, 05/11/2011 - 21:20

#124   marios46

marios46

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:15

Ολα δουλευουν οπως τα λεει το παιδι! και λεφτα περασα στο paypal και δεν εχω spam και σβηνω κατετυθειαν τις εφαρμογες μολις παρω τους ποντους!!! πολυ καλο και βγαζεις 'λεφτα' απο το πουθενα!! thanks!!! :lol:

#125   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:16

Μόλις πήρα $1.65 έτσι απλά! Μπορώ να αγοράζω πλέον app χωρίς να μου φεύγουν από την τσέπη λεφτά! :rolleyes: Τρελό!

#126   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:16

Δεν ξερω για απατη, παντως δε μου αρεσε που 10 λεπτα αργοτερα καποιος πηγε να μου κανει hack το εμαιλ και μου ηρθαν ειδοποιησεις οτι "someone attempted to retrieve your password".

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)

θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός (μιας και είσαι από αυτούς που έγραψαν δημόσια το μέιλ τους) πάντος ξαναεπαναλαμβάνω πως εδώ και 3-4 μήνες που χρησιμοποιώ την όλη ιστορία και πληρώνομαι κανονικά όταν το επιθυμώ και δεν έχω δει κάτι το μεμπτό σε λογαριασμό μου είτε μέιλ λέγεται αυτός είτε paypal

#127   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:17

Μόλις πήρα $1.65 έτσι απλά! Μπορώ να αγοράζω πλέον app χωρίς να μου φεύγουν από την τσέπη λεφτά! :rolleyes: Τρελό!

ευχαριστώ

#128   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:17

Ολα δουλευουν οπως τα λεει το παιδι! και λεφτα περασα στο paypal και δεν εχω spam και σβηνω κατετυθειαν τις εφαρμογες μολις παρω τους ποντους!!! πολυ καλο και βγαζεις 'λεφτα' απο το πουθενα!! thanks!!! :lol:

εγώ ευχαριστώ για την υποστήριξη

#129   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1278 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:21

Πάω να κάνω τα ψώνια μου στο cydia!

#130   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:27

Πάω να κάνω τα ψώνια μου στο cydia!

xaxaxaxa αυτά είναι!!!!!!!

#131   iKostis

iKostis

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:33

Δείτε κι αυτό πάντως!

#132   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:33

Το έκανα και εγω και δεν έχω δει κάποιο θέμα, επίσης ξέρω απο το software υπολογιστών ότι υπάρχουν οι beta testers και πληρώνονται. Τώρα το μόνο παράδοξο με μένα είναι ότι ενώ δεν το έχω δώσει σε κανέναν μου ήρθε ένα Μάιο ότι κάποιος ένα νικ τέλος παντόν γράφτηκε απο μένα και πείρα 25 απο το πουθενά. Δεν ξέρω που με βρήκε ο τύπος και γράφτηκε μέσο Εμου

#133   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:34

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές χρειάζεται, όπως λέει, να κάνεις παραπάνω ενέργειες από το να κατεβάσεις την εφαρμογή και να γράψεις ένα απλό σχόλιο μονο... (πχ λέει να κάνεις register, στην εφαρμογή που θα κατεβάσεις, με το mail που έκανες register στο appredeem για να πάρεις τους πόντους).. Τι παίζει με αυτό?

#134   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:39

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι σε κάποιες εφαρμογές χρειάζεται, όπως λέει, να κάνεις παραπάνω ενέργειες από το να κατεβάσεις την εφαρμογή και να γράψεις ένα απλό σχόλιο μονο... (πχ λέει να κάνεις register, στην εφαρμογή που θα κατεβάσεις, με το mail που έκανες register στο appredeem για να πάρεις τους πόντους).. Τι παίζει με αυτό?

Εγω απλα δεν ασχολούμε με τέτοιες τις σβηνω

#135   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1278 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2011 - 21:39

Να ρωτήσω οι εφαρμογές ανανεώνονται και αν κάθε πότε;

Ad

Ad

Team