Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 7 ψήφοι

appRedeem

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
522 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 08/11/2011 - 18:50

Ρε παιδιά έκανα μια μαλ....ια.επειδή βαριομουν να περιμένω το έκανα hαking και επερνα όσους πόντους ήθελα αλλα όταν πήγα να τους εξαργυρωσω δεν γινόταν .οκ έχει δίκιο αλλα τώρα που πήρα κανονικά του πόντους δεν μου το εξαργυρονει γιατί λέει ότι το μαιλ μου είναι σε κίνδυνο.τελικά να μην τα πολιλογο άλλαξαν μαιλ αλλα πάλι μου λέω στο καινούργιο μαιλ ότι είναι σε κίνδυνο .θα ήθελα μια βοήθεια αν γίνεται .

Παίζει το UDID τις συσκευη σου να ειναι πλεον banned.Δοκιμασε απο αλλο iDevice με το account σου.εαν δεις οτι μπαινει τοτε ειναι αυτο που λεω.

UPDATE:
Υσχυέι οτι σου ειπα δες εδω

If you use the exploit to much your account, iDevice UDID, and IP adress will be banned from AppRedeem. This has happened to me so I am just trying to warn you.

Και για να σε προλάβω UDID δεν μπορεις να αλλαξεις στην συσκευη σου

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 08/11/2011 - 19:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   nikolasp

nikolasp

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:02

Τι μπορώ να κάνω ? Nα του στείλω μαιλ να το διορθώσουν ?ή να αλλαξω το udid γιατί είδα κάπου ότι με objective C αλλάζει ε?

#333   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:14

Τι μπορώ να κάνω ? Nα του στείλω μαιλ να το διορθώσουν ?ή να αλλαξω το udid γιατί είδα κάπου ότι με objective C αλλάζει ε?

Δεν προκειται να στο αλλαξουν αλλα ουτε μπορεις να το αλλαξεις το UDID τις συσκευη σου μεσω objective C.Το UDID ειναι μοναδικό για την καθε συσκευη και αποθηκευεται σε chip smd NOR 8MB η συκευη σου πλεον ειναι αχρηστη για το appredeem.

Προς ολους μην χρησιμοποιητε exploits που κυκλοφορουν μεσω internet και cydia για να bypassarete το appRedeem.

#334   stokos21

stokos21

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:15

Φιλαράκι στείλε και μένα το email μου ioangeko@yahoo.gr

#335   divedeeper

divedeeper

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:30

Ναι αγαπητοί φίλοι εδώ και καιρό κερδίζω χρήματα με το iPhone μου. Δεν μιλάω για τρομακτικά ποσά. Μιλάω για απλό "χαρτζιλίκι" των 10 - 20 $ (δολαρίων) τον μήνα κάνοντας αυτό που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ εδώ μέσα. Παίζοντας με το μήλο μου...

Τι συμβαίνει λοιπόν........
αρκετοί developers είτε για να ανεβάσουν το rating των εφαρμογών τους είτε για να μας "ψήσουν" να κατεβάσουμε τις εφαρμογές τους για να πληρώσουμε τα in app purschases μας πληρώνουν για να το κάνουμε αυτό.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχω εγκατεστημένη στο μήλο μου την ακόλουθη web εφαρμογή "appRedeem" η οποία μου "προτείνει" να κατεβάσω και να δοκιμάσω διάφορες είτε free είτε paid εφαρμογές. αφότου τις κατεβάσω στο κινητό μου και τις τρέξω ΕΣΤΩ για μία και μόνη φορά, άμεσα η εφαρμογή προσθέτει πόντους στο προφίλ μου (αφότου βαθμολογήσω την εφαρμογή που κατέβασα με ένα απλό σχόλιο) και οι οποίοι πόντοι εξαργυρώνονται ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ είτε σε itunes gift cards, είτε σε Amazon cards, είτε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ μέσω του Paypal λογαριασμού μου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ? και όμως είναι πραγματικότητα.

σας καλώ να το δοκιμάσετε...
η λειτουργία είναι απλή. είτε κάνοντας ποστ εδώ στο φόρουμ το email σας είτε στέλνοντάς το μου με πμ, θα σας στείλω πρόσκληση για να κατεβάσετε την web interface ιστοσελίδα που σας αναφέρω, αφότου την "εγκαταστήσετε" (αποθήκευση της ιστοσελίδας στην homescreen σας) και δημιουργήσετε προφίλ χρήστη η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εγκαταστήσει ένα προφίλ χρήστη το οποίο είναι ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ από την μαμά Apple. Μόλις κάνετε και αυτό (όλα διαρκούν το πολύ 1 λεπτό) είστε ΕΤΟΙΜΟΙ και αρχίζετε να μαζεύετε πόντους.
εννοείται πως και με ένα ψάξιμο στο νέτ θα την βρείτε ΑΛΛΑ αν σας στείλω πρόσκληση ΚΑΙ θα πάρετε πόντους γράφοντας το όνομά μου (ότι εγώ σας κάλεσα) ΚΑΙ εγώ θα πάρω πόντους που αποδεχτήκαμε την πρόσκλησή μου εφόσον ακολουθήσετε το λίνκ που θα σας δώσω.
αμέσως μετά το παρόν ποστ θα σας σηκώσω φωτογραφίες με το interface της εφαρμογής και screenshot από τον paypal λογαριασμό μου που θα διαπιστώσετε την καταβολή των χρημάτων.

ακολουθούν φωτογραφίες με την εφαρμογή:

οι ανταμοιβές που προσφέρει η εφαρμογή:

το interface της εφαρμογής:

και οι ανταμοιβές μου σε ζεστό χρήμα:

synagridaki1@hahooo.gr eyxaristw

#336   giannis1984

giannis1984

iPH Enthousiast

• 499 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:giatag

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:37

synagridaki1@hahooo.gr eyxaristw

Σου εστειλα

#337   stokos21

stokos21

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:54

Παιδιά κάποιος και για μένα το email μου είναι ioangeko@yahoo.gr

#338   giannis1984

giannis1984

iPH Enthousiast

• 499 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:giatag

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:56

Παιδιά κάποιος και για μένα το email μου είναι ioangeko@yahoo.gr

Μολις σου εστειλα

#339   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 20:04

Παίζει το UDID τις συσκευη σου να ειναι πλεον banned.Δοκιμασε απο αλλο iDevice με το account σου.εαν δεις οτι μπαινει τοτε ειναι αυτο που λεω.

UPDATE:

If you use the exploit to much your account, iDevice UDID, and IP adress will be banned from AppRedeem. This has happened to me so I am just trying to warn you.

παιδια εγω δεν εχω κανει ποτε hack, τους ποντους τους κατεβασα κανονικα, και παρολα αυτα μου λεει οτι ο λογαριασμος μου ειναι σε κυνδινο. και αυτο απο 2 ξεχωριστες συσκευες, ipad 2 , και iphone 4s. τι μπορει να παιζει?

#340   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 20:05

UPDATE:

Ότι "μπορείς" - "μπορείς" αλλα όχι οριστικά και επίσης όχι μόνιμα. :) Φυσικά σε αυτο βοηθα το jailbreak. :)

ezgif_com_crop_2.gif

#341   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 20:19

Ότι "μπορείς" - "μπορείς" αλλα όχι οριστικά και επίσης όχι μόνιμα. :) Φυσικά σε αυτο βοηθα το jailbreak. :)

Θανάση το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι spoofing το UDID αλλα ειναι προσωρινο και οχι μονιμο μεσω objective C

#342   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 20:58

Ναι το γνωρίζω αλλα μπορει να θεωρηθεί προσωρινή λύση. Anyway. :)

ezgif_com_crop_2.gif

#343   nikolasp

nikolasp

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 21:21

Δεν προκειται να στο αλλαξουν αλλα ουτε μπορεις να το αλλαξεις το UDID τις συσκευη σου μεσω objective C.Το UDID ειναι μοναδικό για την καθε συσκευη και αποθηκευεται σε chip smd NOR 8MB η συκευη σου πλεον ειναι αχρηστη για το appredeem.

Προς ολους μην χρησιμοποιητε exploits που κυκλοφορουν μεσω internet και cydia για να bypassarete το appRedeem.

Ρε φίλε εγώ δεν χρησιμιοποιησα τίποτα από το Ίντερνετ απλός μόνος μου σκέφτηκα να αλλάξω το Udid του app trailers και τότε έπαιρνα πόντους μέσω το udidfaker .Αν μπορεί κάποιος να με πει πως να αλλάξω το udid σε jailbreak συσκευή θα ήμουν ευγνώμων .

#344   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 09/11/2011 - 00:05

Άν υπάρχει κανένας που θέλει πρόσκληση να πάρουμε κανένα cent ας μου στείλει πμ το email του
ευχαριστώ.

24ώρες το 24ωρο διαθέσιμος.

#345   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2729 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2011 - 00:10

εμενα παντος δεν μου βγαζει νεες εφαρμογες γιατι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες