Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:32

Τέρμα δεξιά είναι λιιιιιοκγο κίτρινη αλλα βρε παιδί μου, τοοοοοοοσο πολυ ενοχλεί;

Όχι αν είχα μόνο αυτό, αλλα δίπλα στα άλλα δεν με ενοχλεί, με τρελλαίνει..
Το θέμα δεν είναι αν είναι ενοχλητικό σε σημείο που δεν μπορώ να δουλέψω, αλλα κύριοι,
πείτε μου πόσο πλήρωσα γι'αυτά τα τηλέφωνα και τι πήρα για αυτά τα λεφτά σε τελειότητα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:33

Τέρμα δεξιά είναι λιιιιιοκγο κίτρινη αλλα βρε παιδί μου, τοοοοοοοσο πολυ ενοχλεί;

Η τέρμα δεξιά εμένα μου φαίνεται άχρωμη... Δηλαδή εμένα μου άρεσε ο λίγο κινέζος?? Ντάξει και κίτρινη να ναι η οθόνη εμένα θα μου αρέσει! :P Αμα είναι πολυ άσπρη να σας τη δώσω? :P

#198   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:33

Εχει καταντησει λιγο γραφικο...
Και αυτο συμβαινει απο εποχη 3g.. χαρακτηριστα και στο δικο μου 3gs ειχε μια πιο κιτρινη χρια, αλλα ποτε δεν με ενοχλησε..το ιδιο εγινε και με το 4, αλλα επειδη ολα στην αρχη ηταν μαυρα δεν παρατηρουταν το φαινομενο, με το που βγηκε το λευκο εγινε χαμος..τωρα το ιδιο και με το 4ς..
Απολαυστε το τηλεφωνο σας...εχετε βαλει παιδια να βγαινουν στους δρομους για να καταλαβουν αν ειναι κιτρινο η λευκο..

Λογική άποψη και μετρημένη..+1 απο μένα, αλλά προσωπικά δεν το ανέχομαι, ίσως άλλοι μπορούν..
Επισης, εμείς βάλαμε τα παιδιά να τρέχουν στους δρόμους??

Τελευταία επεξεργασία από: bon1121, 17/11/2011 - 15:35

#199   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:37

Η τέρμα δεξιά εμένα μου φαίνεται άχρωμη... Δηλαδή εμένα μου άρεσε ο λίγο κινέζος?? Ντάξει και κίτρινη να ναι η οθόνη εμένα θα μου αρέσει! :P Αμα είναι πολυ άσπρη να σας τη δώσω? :P

Ναι ναι, αν είναι κάτασπρη δώστη σε μένα και θα σε απαλλάξω απο αυτόν τον εφιάλτη!

#200   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:43

Ναι ναι, αν είναι κάτασπρη δώστη σε μένα και θα σε απαλλάξω απο αυτόν τον εφιάλτη!

Με τόσες συζητήσεις για κίτρινες οθόνες κτλ έχει αρχίσει η οθόνη του laptop να μου φαίνεται κίτρινη... :P

#201   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:45

Λογική άποψη και μετρημένη..+1 απο μένα, αλλά προσωπικά δεν το ανέχομαι, ίσως άλλοι μπορούν..
Επισης, εμείς βάλαμε τα παιδιά να τρέχουν στους δρόμους??

Φιλε μου τι εννοω...
Ανεβηκαν 2 φωτογραφιες...και ηδη εχουν ξεκινησει τα σχολια ''εμενα μου αρεσει η πρωτη δεξια, εμενα η δευτερη αριστερα''...
Συνεπως οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν καν ποια ειναι πιο κιτρινη και ποια πιο λευκη..
Κατα δευτερον, με το εχετε βγαλει παιδια στους δρομους εννοω.. οτι εχουν μπει παιδια σε πειρασμο, που ποτε δεν το ειχαν παρατηρησει, και επειδη ειδαν αυτο το ποστ πχ, να αρχιζουν να ψαχνοντε και να κλεινουν ραντεβου με αλλους φιλους τους για συγκριση οθονων..
Προσωπικα απο εμενα παραεγινε κλισε το ολο στορυ..
Δεν διαφωνω μαζι σου..υποστηριζω την αποψη οτι με τοσα λεφτα θα επρεπε να υπηρχε μια ιδια ακριβεια σε ολες τις οθονες.. Αλλα φιλε μου.. εδω σκας εκατομμυρια για αυτοκινητα, και το ενα φτιαχνεται ιαπωνια, το αλλο σε υποκαταστημα στη τουρκια, το αλλο λεει ευρωπαικο στη ρουμανια..
Ιδια μαρκα, ιδιο μοντελο, εχεις δωσει μυρια και το ενα βγαινει ελλατωματικο και το αλλο οχι..

#202   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:46

Με τόσες συζητήσεις για κίτρινες οθόνες κτλ έχει αρχίσει η οθόνη του laptop να μου φαίνεται κίτρινη... :P

θα καταντήσουμε στο ψυχιατρείο με λευκό ζουρλομανδύα!! Ή μήπως είναι κίτρινος..??

Τελευταία επεξεργασία από: bon1121, 17/11/2011 - 15:56

#203   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:49

λοιπον σημερα πηγα στον γερμανο και αγορασα ακομα ενα iphone 4s, οταν πηγα σπιτι και το ενεργοποιησα κοντεψε να μου ερθει εγκεφαλικο. παλι τα ιδια οπως με το προηγουμενο. κινεζος! κιτρινιλα! το πηγα αμεσως πισω, και μου ειπαν οτι μπορω να τους το αφησω και να μου φερουν αλλο την αλλη εβδομαδα. οταν τους ειπα οτι αυτο ειναι απαραδεκτο αφου μολις το αγορασα, και αφου το συγκρινα με αλλο iphone που ειχαν και παραδεχτηκαν οτι οντως ειχε χρωματικη διαφορα, προς τιμην του ενας υπαλληλος μου εφερε ενα καινουργιο αλλο, και το ανοιξα επι τοπου.! ηταν και το τελευταιο που ειχαν και πονταριζα στην τυχη.! ευτυχως το δευτερο ηταν ολολευκη η οθονη και με καταπληκτικη φωτεινοτητα.!
φευγοντας περασα και ενα καταστημα vodafone, και το συγκρινα με ενα εκθεσιακο κομματι που ειχαν σε λειτουργια, και εκεινο ειχε κιτρινιλα στην αποχρωση του. δηλαδη αυτη η μικρη μουνταδα σε σχεση με το δικο μου. τι να πω. τελος καλο ολα καλα. τουλαχιστον για εμενα. παντως οπως και να εχει δεν ειναι ψειρισμα παιδια, ουτε οτι ψαχνουμε να βρουμε προβληματα. το πηρα καινουργιο, εσκασα ενα σωρο λεφτα, και απαιτω, να ειναι τελειο. μην λεμε τωρα ιστοριες. υπαρχει βεβαια και η περιπτωση και να σας το αλλξουν, και το επομενο να εχει το ιδιο προβλημα. οποτε μετα δεν ξερω τι γινεται. μπλεξιμο.!

#204   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:49

θα καταντήσουμε στο ψυχειατρείο με λευκό ζουρλομανδύα!! Ή μήπως είναι κίτρινος..??

Χαχα λες??? Άσπρο του χιονιού,ασπρο του φρέσκου γάλακτος,άσπρο του τοίχου :P Σχετικά με το απο πάνω comment του puzzle: τα μάτια όλων των ανθρώπων είναι διαφορετικά και 10 δέκατα να έχεις και 0 βαθμό μυωπίας κτλ κτλ δε θα βλέπεις το ίδιο με κάποιον άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά. Σε αλλου το μάτι φαίνεται πιο οικείο το κιτρινωπό και σε αλλου το πιο λευκό. Υπάρχει μια αντικειμενική βάση αααααν είναι πάρα πολύ κίτρινο ή πάρα πολύ άχρωμο. Εγώ είμαι βολική σε αυτό το θέμα...

#205   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:51

Φιλε μου τι εννοω...
Ανεβηκαν 2 φωτογραφιες...και ηδη εχουν ξεκινησει τα σχολια ''εμενα μου αρεσει η πρωτη δεξια, εμενα η δευτερη αριστερα''...
Συνεπως οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν καν ποια ειναι πιο κιτρινη και ποια πιο λευκη..
Κατα δευτερον, με το εχετε βγαλει παιδια στους δρομους εννοω.. οτι εχουν μπει παιδια σε πειρασμο, που ποτε δεν το ειχαν παρατηρησει, και επειδη ειδαν αυτο το ποστ πχ, να αρχιζουν να ψαχνοντε και να κλεινουν ραντεβου με αλλους φιλους τους για συγκριση οθονων..
Δεν διαφωνω μαζι σου..υποστηριζω την αποψη οτι με τοσα λεφτα θα επρεπε να υπηρχε μια ιδια ακριβεια σε ολες τις οθονες.. Αλλα φιλε μου.. εδω σκας εκατομμυρια για αυτοκινητα, και το ενα φτιαχνεται ιαπωνια, το αλλο σε υποκαταστημα στη τουρκια, το αλλο λεει ευρωπαικο στη ρουμανια..
Ιδια μαρκα, ιδιο μοντελο, εχεις δωσει μυρια και το ενα βγαινει ελλατωματικο και το αλλο οχι..

δεν ειναι το ιδιο φιλε νομιζω. υπαρχει προβλημα και αν κοβει σε λεπτομερεια το ματι σου, ειναι μεγαλο το προβλημα, οσο και να προσπαθουμε να το υποβαθμισουμε.! σε οποιον το εδειξα το προβληματικο παραδεχτηκαν οτι οντως υπηρχε διαφορα προς το χειροτερο. για αυτο και το αλλαξαν επι τοπου.

#206   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:52

Φιλε μου τι εννοω...

Μαζί σου, κατάλαβα τι εννοούσες, δεκτό και το οτι έχει ήδη πάρει μεγάλη έκταση το θέμα.
Απο την αντίπερα όχθη όμως, αδίκως έχει πάρει? Και όλοι αυτοί που την ψάχνουν, δεν ήταν καιρός
να το κάνουν? Εύστοχη η αντιπαραβολή με τα αυτοκίνητα, φυσικά κι αυτό είναι ένα θέμα,
απλά εδώ είναι iphone forum και αυτό σχολιάζω. Σε πολλά φίλε μου τρώμε χόρτο αρκετές φορές,
ας το γνωρίζουμε όμως, είναι καλύτερα! Αν δε, μπορεί να γίνει και κάτι, ακόμη καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία από: bon1121, 17/11/2011 - 15:53

#207   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 15:57

λοιπον σημερα πηγα στον γερμανο και αγορασα ακομα ενα iphone 4s, οταν πηγα σπιτι και το ενεργοποιησα κοντεψε να μου ερθει εγκεφαλικο. παλι τα ιδια οπως με το προηγουμενο. κινεζος! κιτρινιλα! το πηγα αμεσως πισω, και μου ειπαν οτι μπορω να τους το αφησω και να μου φερουν αλλο την αλλη εβδομαδα. οταν τους ειπα οτι αυτο ειναι απαραδεκτο αφου μολις το αγορασα, και αφου το συγκρινα με αλλο iphone που ειχαν και παραδεχτηκαν οτι οντως ειχε χρωματικη διαφορα, προς τιμην του ενας υπαλληλος μου εφερε ενα καινουργιο αλλο, και το ανοιξα επι τοπου.! ηταν και το τελευταιο που ειχαν και πονταριζα στην τυχη.! ευτυχως το δευτερο ηταν ολολευκη η οθονη και με καταπληκτικη φωτεινοτητα.!
φευγοντας περασα και ενα καταστημα vodafone, και το συγκρινα με ενα εκθεσιακο κομματι που ειχαν σε λειτουργια, και εκεινο ειχε κιτρινιλα στην αποχρωση του. δηλαδη αυτη η μικρη μουνταδα σε σχεση με το δικο μου. τι να πω. τελος καλο ολα καλα. τουλαχιστον για εμενα. παντως οπως και να εχει δεν ειναι ψειρισμα παιδια, ουτε οτι ψαχνουμε να βρουμε προβληματα. το πηρα καινουργιο, εσκασα ενα σωρο λεφτα, και απαιτω, να ειναι τελειο. μην λεμε τωρα ιστοριες. υπαρχει βεβαια και η περιπτωση και να σας το αλλξουν, και το επομενο να εχει το ιδιο προβλημα. οποτε μετα δεν ξερω τι γινεται. μπλεξιμο.!

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη! Καλορίζικο, να χαρείς το καινούριο σου κινητάκι.

#208   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 16:02

Χαίρομαι που έβγαλες άκρη! Καλορίζικο, να χαρείς το καινούριο σου κινητάκι.

να σαι καλα φιλε μου. δεν μπορεις να φανταστεις τι γολγοθα εχω τραβηξει μια εβδομαδα τωρα, για να πετυχω το λευκο. :)

#209   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 17/11/2011 - 16:02

eχω μπερδευτεί. Οι οθόνες των 4 κινητών φαίνονται μεν διαφορετικές ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ η μια απο την άλλη, αλλα δε βλέπω κιτρινο.

Μηπως έχω αχρωματοψία ή μήπως οι φωτο τραβήχτηκαν με καμια 0.3 μεγκαπιξελ κάμερα? χαχα
Whatsapp doc?

#210   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 16:06

eχω μπερδευτεί. Οι οθόνες των 4 κινητών φαίνονται μεν διαφορετικές ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ η μια απο την άλλη, αλλα δε βλέπω κιτρινο.

Μηπως έχω αχρωματοψία ή μήπως οι φωτο τραβήχτηκαν με καμια 0.3 μεγκαπιξελ κάμερα? χαχα

Απλά έχει γίνει resize για να μπορέσουν να ανέβουν, όσο να'ναι χάσανε ευκρίνεια.
Φυσικά live οι διαφορές είναι μεγαλύτερες και εμφανέστατες.
Αναφέρω ξανά οτι συγκριτικά με iphone φίλων και γνωστών οι συγκεκριμένες είναι λευκές.
Μου αρκεί που απλά δεν είναι ίδιες, για να μην είμαι ικανοποιημένος 100%.
Είτε λευκές, είτε κίτρινες, δεν υπάρχει ομοιομορφία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες