Φιλε μου τι εννοω...
Ανεβηκαν 2 φωτογραφιες...και ηδη εχουν ξεκινησει τα σχολια ''εμενα μου αρεσει η πρωτη δεξια, εμενα η δευτερη αριστερα''...
Συνεπως οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν καν ποια ειναι πιο κιτρινη και ποια πιο λευκη..
Κατα δευτερον, με το εχετε βγαλει παιδια στους δρομους εννοω.. οτι εχουν μπει παιδια σε πειρασμο, που ποτε δεν το ειχαν παρατηρησει, και επειδη ειδαν αυτο το ποστ πχ, να αρχιζουν να ψαχνοντε και να κλεινουν ραντεβου με αλλους φιλους τους για συγκριση οθονων..
Προσωπικα απο εμενα παραεγινε κλισε το ολο στορυ..
Δεν διαφωνω μαζι σου..υποστηριζω την αποψη οτι με τοσα λεφτα θα επρεπε να υπηρχε μια ιδια ακριβεια σε ολες τις οθονες.. Αλλα φιλε μου.. εδω σκας εκατομμυρια για αυτοκινητα, και το ενα φτιαχνεται ιαπωνια, το αλλο σε υποκαταστημα στη τουρκια, το αλλο λεει ευρωπαικο στη ρουμανια..
Ιδια μαρκα, ιδιο μοντελο, εχεις δωσει μυρια και το ενα βγαινει ελλατωματικο και το αλλο οχι..
Μαζί σου, κατάλαβα τι εννοούσες, δεκτό και το οτι έχει ήδη πάρει μεγάλη έκταση το θέμα.
Απο την αντίπερα όχθη όμως, αδίκως έχει πάρει? Και όλοι αυτοί που την ψάχνουν, δεν ήταν καιρός
να το κάνουν? Εύστοχη η αντιπαραβολή με τα αυτοκίνητα, φυσικά κι αυτό είναι ένα θέμα,
απλά εδώ είναι iphone forum και αυτό σχολιάζω. Σε πολλά φίλε μου τρώμε χόρτο αρκετές φορές,
ας το γνωρίζουμε όμως, είναι καλύτερα! Αν δε, μπορεί να γίνει και κάτι, ακόμη καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από: bon1121, 17/11/2011 - 15:53