Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Τελικά αξιζε η αλλαγή?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
160 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Τελικά αξιζε η αλλαγή?

Τελικά αξιζε η αλλαγή απο 4 σε 4s?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:32

Εγω παντως που τα ειδα και τα 2 απο κοντα (με εμφανιση σε hd τηλεοραση εννοειται) ειδα αλλα αποτελεσματα. Δεν εχει σχεση η μπαταρια που αναφερεις στη κουβεντα μας, καθως μιλαμε μονο για καμερες, γιατι τοτε θα μπορουσα και εγω να σου ανταπαντησω οτι το galaxy ειναι πλαστικουρα. Τελος παντων ας μην το κανουμε παλι iphone vs galaxy δεν παλευεται αλλο

δεν παω σε κοντρα galaxy iphone, αλλωστε εχω φαει πολυ κραξιμο οταν τολμησα να πω την οθονη του s2 , καλυτερη απο του 4, και φυσικα το πιστευω ακομα. οσον αφιρα την μπαταρια, φυσικα και εχει μεγαλη σχεση, αφου χωρις αυτη, τι να την κανεις την καλη καμερα οταν θα σε αφησει στην μεση? ισα ισα που τα πλαστικα και τα μεταλλα δεν εχουν σχεση με την χρηστικοτητα, παρα μονον για την εμφανιση.!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:34

δεν εχω καποια στο μυαλο μου γιατι δεν υπαρχει καν τετοια εφαρμογη κ ουτε θα υπαρξει αφου μειναμε στασιμοι στα 512 ram !

αρα δεν υπαρχει και ο προβληματισμος σου. :)

#93   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

δεν παω σε κοντρα galaxy iphone, αλλωστε εχω φαει πολυ κραξιμο οταν τολμησα να πω την οθονη του s2 , καλυτερη απο του 4, και φυσικα το πιστευω ακομα. οσον αφιρα την μπαταρια, φυσικα και εχει μεγαλη σχεση, αφου χωρις αυτη, τι να την κανεις την καλη καμερα οταν θα σε αφησει στην μεση? ισα ισα που τα πλαστικα και τα μεταλλα δεν εχουν σχεση με την χρηστικοτητα, παρα μονον για την εμφανιση.!

Για την οθονη θα συμφωνησω μαζι σου και ελπιζω να μην γινει 3ος παγκοσμιος που το λεω :unsure:

#94   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

η πολυ ραμ δεν ειναι τοσο για να σηκωνει βαριες εφαρμογες αφου δεν υπαρχουν τετοιες που να χρειαζονται πανω απο 512 ραμ(αυτο ελειπε)
η μεγαλη ραμ ειναι για να μπορεις να κανεις πολλα πραγματα ταυτοχρονα χωρις να εχεις lag κρασαρισματα κτλ

Sent from my iphone 4

#95   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:35

Ακομα και τα αλλα κινητα που εχουν 1gb δεν βλέπω να σηκωνουν εφαρμογες που να μην μπορει ενα iphone, οποτε δωρον αδωρον αυτη τη στιγμη

σωστα.! θα πρεπει να αρχισουμε να προβληματιζομαστε οταν η συσκευη δεν θα μπορει να τρεχει καλα καποιες εφαρμογες. οσο δεν γινεται αυτο, δεν βλεπω γιατι να ασχολουμαι με ποσα ραμ εχει και λοιπα.....

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 15/11/2011 - 23:36

#96   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:35

αρα δεν υπαρχει και ο προβληματισμος σου. :)

Απλα μαλλον ηθελε το κατι παραπανω, χωρις να ξερει τι ακριβως ειναι αυτο. Δεν ειναι κακο να εχεις απαιτησεις

#97   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:36

Ακομα και τα αλλα κινητα που εχουν 1gb δεν βλέπω να σηκωνουν εφαρμογες που να μην μπορει ενα iphone, οποτε δωρον αδωρον αυτη τη στιγμη

ναι ομως στα iphone οι developers εχουν αυτον τον περιορισμο των 512! που στη προκειμενη περιπτωση βολευει τα iphone 4! αν εβγαινε το 4s με μεγαλυτερη ram πιστευω θα εβγαιναν εφαρμογες που θα απαιτουσαν ram κ δε θα ετρεχαν σε 4αρι! αν κ μπορει να γινει κ το ιδιο λογω του Α5. Θα δειξει :)

#98   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:37

αν εχεις με stock rom το galaxy ειναι λογικο να μη σου κραταει πολυ η μπαταρια...
εμενα πλεον μου βγαζει 2 ωρες με αρκετη χρηση...οσο δλδ μου βγαζει και το 4αρι..

Sent from my iphone 4

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 15/11/2011 - 23:37

#99   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:38

ναι ομως στα iphone οι developers εχουν αυτον τον περιορισμο των 512! που στη προκειμενη περιπτωση βολευει τα iphone 4! αν εβγαινε το 4s με μεγαλυτερη ram πιστευω θα εβγαιναν εφαρμογες που θα απαιτουσαν ram κ δε θα ετρεχαν σε 4αρι! αν κ μπορει να γινει κ το ιδιο λογω του Α5. Θα δειξει :)

Για τη ραμ δε παιζει να βγει εφαρμογη τουλαχιστον στο 2012 που να ρουφαει πανω απο 512. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ειναι για το Multitasking ωστε να γινεται ομαλα χωρις lag (για την ωρα τουλαχιστον)

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 15/11/2011 - 23:38

#100   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:39

δεν ισχυει αυτο. οπως πολλοι γνωριζετε, πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι και το πως προγραμματιζεις επανω στην συσκευη που εχεις, και ποσο καλα την ξερεις.! π.χ υπαρχουν ιδιες εφαρμογες και πολλες στα android , και σε συσκευες θηρια, και τρεχουν πολυ χειροτερα απο τεσσαρι.! στα iphone φενονται ποιοτικοτατες, και στα android ψευτικες.!

#101   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:40

αν εχεις με stock rom το galaxy ειναι λογικο να μη σου κραταει πολυ η μπαταρια...
εμενα πλεον μου βγαζει 2 ωρες με αρκετη χρηση...οσο δλδ μου βγαζει και το 4αρι..

Sent from my iphone 4

για πες σε παρακαλω και χρονο φορτισης 100 % , στο ενα και στο αλλο...! :) αληθεια ομως.....

#102   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:44

για πες σε παρακαλω και χρονο φορτισης 100 % , στο ενα και στο αλλο...! :) αληθεια ομως.....

με στοκ κερνελ αργει να φορτισει το s2...δεν ειπε κανενας το αντιθετο...
με custom kernel ομως αλλαζουν τα πραγματα...

εμενα πρωσοπικα αυτο δεν με νοιαζει γιατι το φορτιζω το βραδυ..
η αυτονομια ειναι αυτο που με καιει περισσοτερο και εχω καταφερει να χανω σε αναμονη 1% στο 10ωρο

Sent from my iphone 4

#103   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:50

Για να επανελθω και στο θεμα του topic και για να δειτε ποσο σχετικα ειναι ολα οσα λεμε, μπορει να θεωρω προσωπικα αχρηστη τη μεταβαση απο 4 σε 4s αλλα αν μου περισευαν και ετρεχαν απο τις τσεπες τα λεφτα, θα το επαιρνα ανετα. Αλλα επειδη ανηκω στην κατηγορια αυτων που με κοπο μαζεψαν στην ακρη 700 ευρω περιμενοντας τοτε το 5αρι η ενα πιο δυνατο 4sαρι το σκεφτομαι και το ερευνω σε βαθος για το αν πραγματικα αξιζει η οχι. Καλυτερα κουμπαρα για το 5αρι παρα να κοροιδευω τον εαυτο μου ;)

Παντως βρεθηκαν ατομα στο forum που εχουν και τα 2 στην κατοχη τους και δεν διστασαν να πουν την πραγματικοτητα. Αραγε λενε ψεμματα?

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 15/11/2011 - 23:51

#104   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:53

Για να επανελθω και στο θεμα του topic και για να δειτε ποσο σχετικα ειναι ολα οσα λεμε, μπορει να θεωρω προσωπικα αχρηστη τη μεταβαση απο 4 σε 4s αλλα αν μου περισευαν και ετρεχαν απο τις τσεπες τα λεφτα, θα το επαιρνα ανετα. Αλλα επειδη ανηκω στην κατηγορια αυτων που με κοπο μαζεψαν στην ακρη 700 ευρω περιμενοντας τοτε το 5αρι η ενα πιο δυνατο 4sαρι το σκεφτομαι και το ερευνω σε βαθος για το αν πραγματικα αξιζει η οχι. Καλυτερα κουμπαρα για το 5αρι παρα να κοροιδευω τον εαυτο μου ;)

Παντως βρεθηκαν ατομα στο forum που εχουν και τα 2 στην κατοχη τους και δεν διστασαν να πουν την πραγματικοτητα. Αραγε λενε ψεμματα?

αν ειχες 4αρι και σου περισσευαν τα φραγγα τοτε κρατουσες το 4αρι και αγοραζες το razr η το note η κατι αλλo τελος παντων

Sent from my iphone 4

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 15/11/2011 - 23:53

#105   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 23:53

Και αν λυθει ποτε το θεμα της αυτονομιας του 4s (ενα σοβαρο μειον) που δεν το βλεπω οσα Update και αν περασουν. Απο τη στιγμη που εχει την ιδια μπαταρια με το 4 δεν γινεται να εχει και την ιδια αυτονομια με εναν dual core ειναι φυσικο (γνωμη μου)

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 15/11/2011 - 23:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3