Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:29

Όχι ακριβώς φίλε

Όλοι έβγαζαν touchscreen κινιτα που δούλευαν με πεννακι / stylous και μια καλή μέρα βγήκε η apple και έβγαλε το iPhone που το χειριζοσουν απλά με το χέρι σου και όλοι ακολούθησαν

Όχι ακριβώς φίλε.

Διότι τα touch pro-iPhone ήταν Symbian. Τί σχέση έχει με το iOS αυτό;

Σε λίγα θα κάνουμε συγκρίσεις με του Bell.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:30

Όχι ακριβώς φίλε.

Διότι τα touch pro-iPhone ήταν Symbian. Τί σχέση έχει με το iOS αυτό;

Σε λίγα θα κάνουμε συγκρίσεις με του Bell.

τα qtek ηταν symbian??

#153   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:54

τα qtek ηταν symbian??

Δεν τα έχω ακούσει ποτέ. Θυμάμαι μόνο τα palm, SE, NOKIA και κάποια άλλα που φορούσαν win mobile

#154   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:01

χτες μόλις το είδα για πρώτη φορά. Ο φίλος μου είναι τρελλαμενος με αυτό, εμένα μου φαίνεται χρονοβόρο

Eιναι τρελλά καλο ομως. Έχω μια εφαρμογή περασμένη απο installous απο το αμερικάνικο μαγαζί της Apple, η οποία εφαρμογή δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη στο Appstore (την τραβήξανε), η οποία είναι αυτό ακριβώς, μπορείς να γράψεις κείμενο και να το στειλεις εμαιλ η ΣΜΣ κλπ κλπ.

Με βολεψε απίστευτα, ασχολήθηκα και έκανα add λέξεις greeklish και ηταν σούπερ. Αν μάθεις να το δουλεύεις ειναι πολύ βολικό.

Και στη cydia έχει βγει ενα σχετικό tweak iswipe αλλα δεν δουλεύει τόσο καλά.
Whatsapp doc?

#155   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:04

Οταν η apple εβγαζε το πρωτο τατσ κινητο στον κοσμο!!!η σαμσουνγκ ηταν ακομα στα κινητα με τα πλαστικα κουμπακια!!!ας αφησει πια η εν λογο εταιρια τις συνεχομενες αντιγραφες και τις ειρωνικες διαφημισεις καταντησε κουραστικη. :rolleyes: Και κατι ακομα!!!να προσεξει οταν προσπαθει να πουλησει κινητα η σαμσουνγκ!!!να ειναι πραγματικα κινητα!!!και οχι πλαστικα παιχνιδια των 600+ευρω.. ;)

Μην κακοχαρακτηρίζεις τα παλιότερα σαμσουνγκ, είχα 6 μοντέλα τα 5 χρόνια που έμενα αμερική, τα άλλαζα λογω επιδότησης, ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σαν συσκευές, ωραία φτιαγμένα (και το N105, S105 κλπ κλπ) και σκυλιά τηλέφωνα. Αυτά που ήταν πλαστικούρα ήταν τα Sony Ericsson της εποχής και προβληματικά πολύ.

Και μην ξεχνάμε οτι υπήρχε και πιο πριν απο το iphone touch.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 23/11/2011 - 20:05

Whatsapp doc?

#156   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:06

Είχα αndroid(Sasmung Galaxy Ace) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος τώρα έτυχε και πήρα μια καλή επιδότηση απο βοντα και πήρα το iphone4 και εννοείται είμαι και με αυτό ευχαριστημένος μπορώ να πω ότι οι android συσκευες είναι πολύ καλές έχουν αξιοπρεπές μάρκετ με πολλές εφαρμοργές που σε καλύπτουν για την καθημερινότητα σου.Δεν μπορώ να κατάλαβω αυτή τη κόντρα γιατί ο ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ μας και βλέπουμε αξιόλογα κινητά.Το market tis apple είναι πολύ καλύτερο απο του android αλλά και του αντροιντ όπως είπα είναι πάρα πολύ καλό και σε καλύπτει πλήρως) Για μένα ένα κακό που έχουν τα android Και λογικά θα το δούμε στο επόμενο iphone(5, 6 πως θα λέγεται) είναι αυτή η παντοφλοποιήση των τηλεφώνων και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ας κοιτάξουν να φτιάξουν τις αναλύσεις και τις μπαταρίες.Έχει τύχει να δουλέψω στα χέρια μου το SII και το Lg Optimus 2X,απίστευτα κινητά αλλά πολύ μεγάλα για τα γούστα μου(όχι αυτά που λένε δεν χωράνε στη τσέπη(μια χαρά χωράνε)Εγώ απο ένα κινητό το οποίο είχε 3.5 ίντσες(Galaxy Ace) οθόνη αλλά ανάλυση 240χ480 πήγα στο Iphone που έχει ίδια οθόνη αλλά ανάλυση 960χ640 και πραγματικά με τέτοια ανάλυση βλέπεις τα πάντα και πολύ καλά.Τώρα αν η κάθε εταιρεία βγάζει το καλό της κινητό στις 4-4.5 ίντσες ευχαριστώ δεν θα πάρω.Οπότε Iphone που κοντράρεται με πολλά κινητά(και πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά σε θέμα hardware καλύτερα απο το μηλόφωνο) αλλά είναι κινητό και όχι παντόφλα.Αυτά από εμένα που ποτέ δεν έκραζα κάποιον που έχει iphone αλλά μόνο αυτούς που παίρνουν κινητα(apple.samsung,lg κλπ) μόνο και μόνο για να τα μοστράρουν στη καφετέρια...

#157   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:12

Δεν τα έχω ακούσει ποτέ. Θυμάμαι μόνο τα palm, SE, NOKIA και κάποια άλλα που φορούσαν win mobile

Tα Qtek δεν ηταν Symbian. Και δεν έχει σημασία πενάκι ξε-πενάκι. Για TOUCH Μιλάμε. Καθαρά σαν όρο. το 2001 είχα touch PDA ας πούμε που το αγόρασα οταν έμενα Αμερική. Ναι με πενάκι, αλλα ηταν touch.
Whatsapp doc?

#158   fkd

fkd

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:14

αν βαρεθηκατε iphone <-> samsung πιαστε iphone <-> mota razr glass <-> kevlar να παμε αλλες 10 σελιδες

#159   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Twitter:@unitedworx
  • GameCenter:Paris.P.

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:14

Ολάκερη Microsoft σκότωσε το windows mobile που δούλευε με πεννακι για να βγαλει το 7 με touch και έσι το λες βελτίωση;

Τους έβαλε γυαλιά όλους η αππλε και τώρα τρέχουνε ακόμη, αν δεν ήταν το android να δούμε τι θα έβγαζε η Samsung σήμερα

Άμα είχε άρχιδια η Samsung ας αγόραζε την palm και εκεί να κόντραρε την apple αλλα δυστυχώς μόνο να αντιγράφουν ξέρουν

Όσο γαματο το hardware που μπορεί να βγάλει η Samsung τόσο παπάρες ειναι στο software.

#160   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:16

Παπάρες;!;! :·Ο oh mon dieu...

Lol

#161   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:19

Ολάκερη Microsoft σκότωσε το windows mobile που δούλευε με πεννακι για να βγαλει το 7 με touch και έσι το λες βελτίωση;

Τους έβαλε γυαλιά όλους η αππλε και τώρα τρέχουνε ακόμη, αν δεν ήταν το android να δούμε τι θα έβγαζε η Samsung σήμερα

Άμα είχε άρχιδια η Samsung ας αγόραζε την palm και εκεί να κόντραρε την apple αλλα δυστυχώς μόνο να αντιγράφουν ξέρουν

Όσο γαματο το hardware που μπορεί να βγάλει η Samsung τόσο παπάρες ειναι στο software.

Το πάλεψε να βγάλει το BADA αλλα δεν έκατσε.
Whatsapp doc?

#162   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Twitter:@unitedworx
  • GameCenter:Paris.P.

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:38

Το πάλεψε να βγάλει το BADA αλλα δεν έκατσε.

Το παλεύει ακόμη, δεν το εγκατέλειψε , μέχρι και 2η έκδοση του SDK για bada έβγαλαν τον Αύγουστο , ακόμη φυμολογειτε ότι θα το βγάλουν open source το 2012 για να το προωθήσουν. Δεν βλέπω να τους βοηθά.

Αν αγόραζε την palm η Samsung η καλύτερα η HTC καλό θα έβγαινε αλλα δυστυχώς κρέμονται όλοι απο τον γουγλη με to android.

#163   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:46

Το παλεύει ακόμη, δεν το εγκατέλειψε , μέχρι και 2η έκδοση του SDK για bada έβγαλαν τον Αύγουστο , ακόμη φυμολογειτε ότι θα το βγάλουν open source το 2012 για να το προωθήσουν. Δεν βλέπω να τους βοηθά.

Αν αγόραζε την palm η Samsung η καλύτερα η HTC καλό θα έβγαινε αλλα δυστυχώς κρέμονται όλοι απο τον γουγλη με to android.

Το ξερω, εχω wave 8500. Δεν ηταν καθολου κακο αλλα το appstore για τα μπαζα.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#164   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:50

το καλύτερο της όλης υπόθεσης είναι ότι το 90% αυτών που διαφωνούν με την apple και συμφωνούν με την samsung δεν έχουν φωτο στο προφίλ τους και τα post τους δεν ξεπερνούν τα 100-150!!!

Τελευταία επεξεργασία από: GodfatherGR, 23/11/2011 - 20:50

#165   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:53

το καλύτερο της όλης υπόθεσης είναι ότι το 90% αυτών που διαφωνούν με την apple και συμφωνούν με την samsung δεν έχουν φωτο στο προφίλ τους και τα post τους δεν ξεπερνούν τα 100-150!!!

Εσύ αυτό περίμενες να δεις;...μπάρμπα στρουμφ τώρα που η Apple πουλά το best iPhone yet, η Samsung τί κάνει;

Τουμπεκί (ψιλοκομμένο)...

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 23/11/2011 - 20:53

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;