Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/11/2011 - 15:13

Αντικειμενικά το Galaxy S II είναι πολύ καλό τηλέφωνο.
Λείπαμε όμως γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα apple προϊόντα που δεν θα τα αλλάζω με τίποτα.
Είμαι της ιδεολογίας της Apple και δεν πρόκειται κανείς να με πείσει με μεγαλύτερες
οθόνες κτλ!!!

Apple and iphone 4ever!!!!

Η διαφήμιση μου θύμισε τον ανταγωνισμό Q και frog αν θυμάστε!!!
Φυσικά η Apple δεν πρόκειται να βγάλει παρόμοια διαφημίσει και
αυτό την κάνει μοναδική!!!

μπορει να μη βγαλει παρομοια διαφημιση αλλα ολο και κανενα iph5 θα ξεχαστει οπου νανε σε κανενα bar :rolleyes:

ο καθενας οτι μπορει κανει για να διαφιμιστει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 24/11/2011 - 15:33

το θέμα είναι απ'οτι φαίνεται ότι η apple ξέρει να το κάνει σωστά...!

#198   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Twitter:@unitedworx
  • GameCenter:Paris.P.

Δημοσίευση 24/11/2011 - 15:41

εγώ πάντως δεν βλέπω την apple να βγάζει το iphone με μεγαλύτερη οθόνη, ήδη αρκετοί χρήστες θεωρούν το iphone μεγάλο που έχουν έρθει από κανονικά κινητά και όχι smartphone. υπάρχει λόγος που η οθόνη είναι το μέγεθος που είναι και δεν την βλέπω να μεγαλώνει, το βλέπω ομος να γίνετε όλο και πιο λeπτο και να φτάνει τα επίπεδα που ipod touch!

είχα αρκετά "touch" κινητά σε μεγαλύτερο μέγεθος και το μέγεθος του iphone είναι ένα sweet spot!

#199   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/11/2011 - 15:47

εγώ πάντως δεν βλέπω την apple να βγάζει το iphone με μεγαλύτερη οθόνη, ήδη αρκετοί χρήστες θεωρούν το iphone μεγάλο που έχουν έρθει από κανονικά κινητά και όχι smartphone. υπάρχει λόγος που η οθόνη είναι το μέγεθος που είναι και δεν την βλέπω να μεγαλώνει, το βλέπω ομος να γίνετε όλο και πιο λeπτο και να φτάνει τα επίπεδα που ipod touch!

είχα αρκετά "touch" κινητά σε μεγαλύτερο μέγεθος και το μέγεθος του iphone είναι ένα sweet spot!

πιστευω πως μπορει να μεγαλωσει την οθονη στις 4ιντσες χωρις να αυξησει το μεγεθος...αργα η γρηγορα θα το κανει...

#200   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/11/2011 - 15:52

angelo-ifone είμαι σίγουρος ότι κάποιος όλο και θα στην πει άμα λες ότι δεν είσαι fanboy, me to iphone στο όνομα σου και 1500 ποστ σε φόρουμ για το iphone :) σε βαπτίζω εγώ επίσημα fanboy! με την καλή έννοια όμως ε!

ευχαριστω Νονε.
μην ξεχασεις να μου στειλεις το σταυρουλακι μου. :P
παντως αν δεις τα ποστ μου τα οποια ειναι τα περισσοτερα στις απαντησεις στα προβληματα χρηστων και να μπορουσες να τα διαβασεισ θα εβλεπες οτι καθολου κολλημενος (με την καλη εννοια) ουτε fanboy ειμαι. απλως ψαχνω και ψαχνομαι για την συσκευη που γουσταρω οχι την εταιρια που ειναι πισω απ αυτην.

#201   pcmagas91

pcmagas91

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/11/2011 - 16:13

πιστευω πως μπορει να μεγαλωσει την οθονη στις 4ιντσες χωρις να αυξησει το μεγεθος...αργα η γρηγορα θα το κανει...

Άνετα, εαν εξαλείψει τα κενά στις γωνίες της οθόνης και την κάνει και λίγο πιο Wide μπορεί να την κάνει μεγαλύτερη στο ίδιο μέγεθος.

#202   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/11/2011 - 01:05

καλά η samsung στο φανταστικό κόσμο της ζει νομίζει οτι θα ξεπεράσει το iphone με τη πλαστικούρα της.

#203   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1407 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/12/2011 - 01:03

Ως χρηστης android ακομα , βλεπωντας την διαφημιση αυτη σαν θεατης, μου εστειλε τα εξης μηνύματα/ερεθισματα.

''Πρεπει/Θέλω να πάρω και εγω iphone''

1)H samsung διαφημιζει στην διαφήμιση της το iphone
2)H samsung θέλει να γινει όπως η apple και να σχηματιζονται ουρες για τα κινητα της.
3)H samsung υπερτερεί μονο στο 4g.

Eπειδη εχω συμμετάσχει σε ερευνες, για διαφορες διαφημισεις, (με βρίσκανε στην ερμου και μου δειχνανε videos κτλ) με ρωτουσαν τι μηνύματα σου περνάει η ταδε διαφημιση, αν θα αγοραζες το προιον, αν οχι γιατι, αν ναι γιατι...
Αν μου την εδειχναν στον δρομο πριν βγει, θα ελεγα τα παραπανω ος ουδετερος χρηστης.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες