Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:54

Εσύ αυτό περίμενες να δεις;...μπάρμπα στρουμφ τώρα που η Apple πουλά το best iPhone yet, η Samsung τί κάνει;

Τουμπεκί (ψιλοκομμένο)...

εγώ είμαι υπερ σας... και δεν είμαι μπαρμπα στρουμφ! απλά ο γκρινιάρης είμαι και παίζω τον ρόλο μου με επιτυχία!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 20:56

Και το Samsung τέλειο κινητό είναι...για αυτούς που τους καλύπτει. Απλά πράγματα.

#168   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 24/11/2011 - 10:21

Αυτό εδώ http://www.macuser.g...012-rumor-7932/ δείχνει το ποιος είναι το αφεντικό...
Έτσι είναι, όπως τα λέει.
Η ιστορία με το SIRI μπορεί εδώ να μην του δίνουμε και πολύ σημασία αλλά αν εξελιχθεί όπως το φαντάζομαι πρόκειται πράγματι για στροφή στο χώρο των κινητών.
Αυτό δείχνει και την φιλοσοφία της Apple, ενώ οι άλλοι ανεβάζουν ίντσες ανά 1/2΄΄ αυτή κοίταξε αλλού.
Ενώ οι άλλοι φτιάχνουν κινητά που θες φορτοταξί για την μεταφορά τους αυτή επιλέγει άλλο μοναχικό δρόμο... Έτσι κάνει πάντα

#169   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 10:30

εγώ είμαι υπερ σας... και δεν είμαι μπαρμπα στρουμφ! απλά ο γκρινιάρης είμαι και παίζω τον ρόλο μου με επιτυχία!

Σε πληρωνουν καλα τουλαχιστον? :lol:

#170   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 24/11/2011 - 10:32

Αυτό εδώ http://www.macuser.g...012-rumor-7932/ δείχνει το ποιος είναι το αφεντικό...
Η ιστορία με το SIRI μπορεί εδώ να μην του δίνουμε και πολύ σημασία αλλά αν εξελιχθεί όπως το φαντάζομαι πρόκειται πράγματι για στροφή στο χώρο των κινητών.
Αυτό δείχνει και την φιλοσοφία της Apple, ενώ οι άλλοι ανεβάζουν ίντσες ανά 1/2΄΄ αυτή κοίταξε αλλού.
Ενώ οι άλλοι φτιάχνουν κινητά που θες φορτοταξί για την μεταφορά τους αυτή επιλέγει άλλο μοναχικό δρόμο... Έτσι κάνει πάντα

Nαι αλλα το android είχε πριν απο τη Siri καλύτερο voice πρόγραμμα integrated, έτσι δεν είναι? Γιατί το συζήταγα με ενα φίλο αμερικάνο πριν μερικούς μήνες.
Whatsapp doc?

#171   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Twitter:@unitedworx
  • GameCenter:Paris.P.

Δημοσίευση 24/11/2011 - 10:55

εγώ παντός όταν δοκίμασα οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα για voice recognition ήταν για τα μπάζα, ενώ ο φίλτατος Σιρι με αναγνωρίζει αρκετά καλά, όχι τέλεια αλλά δεν έχουμε κε την τέλεια προφορά. Άμα βγει στα Ελληνικά φυσικά δεν θα μας καταλαβαίνει καθόλου εμάς του Κυπραίους :)

H Samsung οι και οι άλλες εταιρείες που βγαζουν κινητά το μόνο χαρτί που έχουν για να πουλάνε κινητά είναι αν αλλάζουν συνεχώς το hardware αφού δεν έχουν έλεγχο στο software. για αυτό θα βλέπεις κινητά με 2Ghz επεξεργαστή για να τραβούν το χρήστη που μόνο από εκεί μπορεί να συγκρίνει την ταχύτητα ενώ η αππλε θα είναι ακόμη στα 1.Χ και θα είναι 3Χ πιο γρήγορο!

ξέρεις πόσοι φίλοι μου που θέλουν να πάρουν κινητό κοίταζαν το S 2? διότι λέγανε γουαου 2 πυρήνες στα 1.2 θα είναι πολύ γρήγορο! άσχετο αν το παλιο πλέον iphone 4 πού είναι πλέον 1.5 χρονών κινητό τρέχει πιο γρήγορα σε αρκετούς τομείς! κανείς από αυτός δεν θα δει bechmarks για να δει τι ακριβός αποδίδει, βλέπουν τυφλά τα specifications! αυτο φυσικά είναι φαινόμενο από φίλους που μετακινούνται σε smartphone δεν έχω γνωρίσει κανένα που να έχει iphone και θέλει να πάρει οτιδήποτε άλλο!

#172   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 24/11/2011 - 10:55

Και touch screen υπήρχαν πριν το iphone και TV υπάρχουν.
Αυτό που κάνει είναι να το απογειώνει...
Πέρα από την τεράστια σημασία και χρησιμότητα του Siri σε άτομα AMEA - κάτι το οποίο πολλοί παραβλέπουν - σκέψου πόσο χρήσιμο θα ήταν μια τέτοια λειτουργία όταν αναπτυχθεί πλήρως.
Στο αυτοκίνητο με το πρόγραμμα πλοήγησης, το ραδιόφωνο (που δεν έχει!!!), τις κλήσεις
στο searching και σε ένα σωρό άλλα...

#173   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:15

Και touch screen υπήρχαν πριν το iphone και TV υπάρχουν.
Αυτό που κάνει είναι να το απογειώνει...
Πέρα από την τεράστια σημασία και χρησιμότητα του Siri σε άτομα AMEA - κάτι το οποίο πολλοί παραβλέπουν - σκέψου πόσο χρήσιμο θα ήταν μια τέτοια λειτουργία όταν αναπτυχθεί πλήρως.
Στο αυτοκίνητο με το πρόγραμμα πλοήγησης, το ραδιόφωνο (που δεν έχει!!!), τις κλήσεις
στο searching και σε ένα σωρό άλλα...

η απογείωση του Siri θα γίνει με το που θα δώσει την τεχνολογία αυτή στους Developers για να γίνει εκμετάλλευση πλήρες, θα ήθελα τα π.χ αντί να χρησιμοποιεί το Reminders app για doto lits να χρησιμοποιεί το Wunderlist! η αντί για το "Find Friends" Καπίο άλλο ανάλογο πρόγραμμα που να είναι πιο ευρέως χρησιμοποιημένο. έχει αρκετό δρόμο να κάνει με το Σιρι. η ταμπέλα BETA που έχει στο Siri είναι πολύ καλό σημάδι!

#174   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:20

εγώ παντός όταν δοκίμασα οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα για voice recognition ήταν για τα μπάζα, ενώ ο φίλτατος Σιρι με αναγνωρίζει αρκετά καλά, όχι τέλεια αλλά δεν έχουμε κε την τέλεια προφορά. Άμα βγει στα Ελληνικά φυσικά δεν θα μας καταλαβαίνει καθόλου εμάς του Κυπραίους :)

H Samsung οι και οι άλλες εταιρείες που βγαζουν κινητά το μόνο χαρτί που έχουν για να πουλάνε κινητά είναι αν αλλάζουν συνεχώς το hardware αφού δεν έχουν έλεγχο στο software. για αυτό θα βλέπεις κινητά με 2Ghz επεξεργαστή για να τραβούν το χρήστη που μόνο από εκεί μπορεί να συγκρίνει την ταχύτητα ενώ η αππλε θα είναι ακόμη στα 1.Χ και θα είναι 3Χ πιο γρήγορο!

ξέρεις πόσοι φίλοι μου που θέλουν να πάρουν κινητό κοίταζαν το S 2? διότι λέγανε γουαου 2 πυρήνες στα 1.2 θα είναι πολύ γρήγορο! άσχετο αν το παλιο πλέον iphone 4 πού είναι πλέον 1.5 χρονών κινητό τρέχει πιο γρήγορα σε αρκετούς τομείς! κανείς από αυτός δεν θα δει bechmarks για να δει τι ακριβός αποδίδει, βλέπουν τυφλά τα specifications! αυτο φυσικά είναι φαινόμενο από φίλους που μετακινούνται σε smartphone δεν έχω γνωρίσει κανένα που να έχει iphone και θέλει να πάρει οτιδήποτε άλλο!

Προφανώς δεν δοκίμασες το vLingo. Και το Dragon Dictation (αυτό το δεύτερο ειναι μονο για να κάνεις dictation Κειμένου και να το στέλνεις), αλλα και τα δυο φοβερά ακριβή όταν τους μιλάς. Και το vlingo (αντίθετα με την κυρία Σιρι), οταν του λές "update facebook status bla bla bla" kai "update twitter bla bla bla" ποστάρει και σε αυτά.
Whatsapp doc?

#175   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:27

απογειωνετε με το siri αλλα με την αυτονομια που εχει παει για ανωμαλη προσγειωση....

Sent from my iphone 4

#176   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:31

Προφανώς δεν δοκίμασες το vLingo. Και το Dragon Dictation (αυτό το δεύτερο ειναι μονο για να κάνεις dictation Κειμένου και να το στέλνεις), αλλα και τα δυο φοβερά ακριβή όταν τους μιλάς. Και το vlingo (αντίθετα με την κυρία Σιρι), οταν του λές "update facebook status bla bla bla" kai "update twitter bla bla bla" ποστάρει και σε αυτά.

to Dragon to δοκίμασα, στο παρελθόν και πολύ πρόσφατα μάλιστα, και ήταν χάλια, όσο χάλια είναι η αναγνώριση φωνής σε Apps της Google.

to vLingo den to dokimasa, θα του ρίξω μια ματιά να δω αν αναγνωρίζει καλά αφού το αναφέρεις

το θέμα είναι αν του πεις "update my facebook status with bla bla bla" θα το κάνει σωστά? η θα μπερδευτεί? μια από της καινοτομίες του Σιρι δεν είναι μόνο η καλή αναγνώριση φωνής αλλά ότι δεν πρέπει να του πεις κάτι με τυποποιημένη σειρά

#177   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:37

απογειωνετε με το siri αλλα με την αυτονομια που εχει παει για ανωμαλη προσγειωση....

Sent from my iphone 4

τα προβλήματα αυτονομίας που έχει αν με ρωτάς παπαριές και μαλακίες είναι, από αυτούς που έχουν πρόβλημα ίσως το 15% να έχει πραγματικό πρόβλημα! άμα πάρεις καινούριο κινητό και το παιδεύεις συνέχεια τότε θα τρως πιο γρήγορα την μπαταρία, και με όλα τα καινούργια services όπως icloud kai σιρι που δουλεύουν είτε με wifi h 3g τότε θα τρως περισσότερη μπαταρία όσο και να είναι.

είναι μεσημέρι σχεδόν και είναι στα 90% και έπαιζα και με τον Σιρι μέσα στο αυτοκίνητο με το bluetooth

#178   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:42

to Dragon to δοκίμασα, στο παρελθόν και πολύ πρόσφατα μάλιστα, και ήταν χάλια, όσο χάλια είναι η αναγνώριση φωνής σε Apps της Google.

to vLingo den to dokimasa, θα του ρίξω μια ματιά να δω αν αναγνωρίζει καλά αφού το αναφέρεις

το θέμα είναι αν του πεις "update my facebook status with bla bla bla" θα το κάνει σωστά? η θα μπερδευτεί? μια από της καινοτομίες του Σιρι δεν είναι μόνο η καλή αναγνώριση φωνής αλλά ότι δεν πρέπει να του πεις κάτι με τυποποιημένη σειρά

Οχι το κάνει. Και τι να σου πω για το Dragon, μάλλον δεν έχω θέμα λογω αμερικάνικης προφοράς.......γιατί δεν μου έβγαλε ποτέ θέμα.

Οσο για το vLingo, και "Call ......." του λές, και "Μεssage ....." και "Google......" Και απολα. Παρα πολύ καλό.
Whatsapp doc?

#179   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:47

τα προβλήματα αυτονομίας που έχει αν με ρωτάς παπαριές και μαλακίες είναι, από αυτούς που έχουν πρόβλημα ίσως το 15% να έχει πραγματικό πρόβλημα! άμα πάρεις καινούριο κινητό και το παιδεύεις συνέχεια τότε θα τρως πιο γρήγορα την μπαταρία, και με όλα τα καινούργια services όπως icloud kai σιρι που δουλεύουν είτε με wifi h 3g τότε θα τρως περισσότερη μπαταρία όσο και να είναι.

είναι μεσημέρι σχεδόν και είναι στα 90% και έπαιζα και με τον Σιρι μέσα στο αυτοκίνητο με το bluetooth

εγω βλεπω οτι σε ολα τα forum και στο apple support γινετε πανικος με αυτο το θεμα και δεν εχει σημασια αν ειναι το 15% η το 85 η το 5%...
σημασια εχει οτι το προβλημα υπαρχει...οπως υπηρχε και το antenna gate...
τωρα αν ειναι θεμα software η hardware δεν το ξερω....παντως δεν δικαιολογειτε για συκευη 700€

Sent from my iphone 4

#180   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 11:56

πολύ καλύτερη αναγνώριση το vlingo από το dragon... όχι τόσο καλά όμως.... άμα του πεις update my twitter status saying testing vlingo voice recognition to see how well it works θα τα χάσει λίγο αν και θα ξεκινήσει αυτό που πρέπει αλλα θα πρέπει να σβήσεις 1-2 λέξεις στην αρχή.

πολύ λίγα πράγματα έχει να ρωτήσεις όμως. (αυτά που σου λέει ότι μπορεί να ρωτήσεις τουλάχιστον)

με τον σιρι μπορεί να ρωτήσεις αφάνταστα πράγματα χωρίς να ξέρεις σίγουρα τι θα κάνει. και αρκετά , π.χ για μετατροπές από διάφορα νομίσματα, για διάφορες πληροφορίες όπως ο πληθυσμός μια χώρας τη σημασία μια λέξης η ακόμη πώς γράφετε σωστά μια λέξη αρκετά πράγματα που δεν πίστευα ότι θα έβγαζε είχε πάντα την πληροφορία μέσω του wolfram

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες