Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Twitter:@unitedworx
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Paris.P.

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:02

εγω βλεπω οτι σε ολα τα forum και στο apple support γινετε πανικος με αυτο το θεμα και δεν εχει σημασια αν ειναι το 15% η το 85 η το 5%...
σημασια εχει οτι το προβλημα υπαρχει...οπως υπηρχε και το antenna gate...
τωρα αν ειναι θεμα software η hardware δεν το ξερω....παντως δεν δικαιολογειτε για συκευη 700€

Sent from my iphone 4

γιατί το antenagate ήταν πρόβλημα? όλα τα κινητά το ίδιο πρόβλημα έχουν! απλά διογκώθηκε το θέμα μέσω του internet. είχες εσύ πρόβλημα με το 4 με τη λήψη? κε έπρεπε να προσέχεις πώς το κρατάς? όσο καλά δούλευε το 4 δουλεύει κε το 4S με τη λήψη δεν βρήκα κάποια διαφορά εγώ προσωπικά αν και λένε ότι έκαναν αλλαγή στην αντένα.

άμα έχει 10,000,000 ευχαριστημένους δεν θα το φωνάζουν στο ιντερνετ, ενώ άμα έχει 100 δυσαρεστημένους κε το κάνουν σούσουρο δεν σημαίνει ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:06

πολύ καλύτερη αναγνώριση το vlingo από το dragon... όχι τόσο καλά όμως.... άμα του πεις update my twitter status saying testing vlingo voice recognition to see how well it works θα τα χάσει λίγο αν και θα ξεκινήσει αυτό που πρέπει αλλα θα πρέπει να σβήσεις 1-2 λέξεις στην αρχή.

πολύ λίγα πράγματα έχει να ρωτήσεις όμως. (αυτά που σου λέει ότι μπορεί να ρωτήσεις τουλάχιστον)

με τον σιρι μπορεί να ρωτήσεις αφάνταστα πράγματα χωρίς να ξέρεις σίγουρα τι θα κάνει. και αρκετά , π.χ για μετατροπές από διάφορα νομίσματα, για διάφορες πληροφορίες όπως ο πληθυσμός μια χώρας τη σημασία μια λέξης η ακόμη πώς γράφετε σωστά μια λέξη αρκετά πράγματα που δεν πίστευα ότι θα έβγαζε είχε πάντα την πληροφορία μέσω του wolfram

Καλά αφάνταστες ΣΑΧΛΕΣ μπορείς να ρωτήσεις ειναι η αλήθεια, και αρκετά χρήσιμα πράγματα (που όμως ο περισσότερος πληθυσμός δεν πρόκειται να τα ρωτήσει, γιατι το μονο που θα κάνει είναι ή να λέει βλακείες και να γελάει με τις απαντήσεις, η να κάνει μοστρα ή να ζητάει στη Σιρι να πάρει τηλέφωνα η να βαλει κανα reminder).

To καλύτερο για μένα είναι το feature με το μικροφωνάκι όταν πας να γράψεις κάτι στο πληκτρολόγιο ουτως ώστε σε οποιοδήποτε app και να είμαι, μπορώ απλά να το πατήσω να μιλήσω και να βγεί. Αυτό ειναι τέλειο.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 24/11/2011 - 12:07

Whatsapp doc?

#183   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:10

Καλά αφάνταστες ΣΑΧΛΕΣ μπορείς να ρωτήσεις ειναι η αλήθεια, και αρκετά χρήσιμα πράγματα (που όμως ο περισσότερος πληθυσμός δεν πρόκειται να τα ρωτήσει, γιατι το μονο που θα κάνει είναι ή να λέει βλακείες και να γελάει με τις απαντήσεις, η να κάνει μοστρα ή να ζητάει στη Σιρι να πάρει τηλέφωνα η να βαλει κανα reminder).

To καλύτερο για μένα είναι το feature με το μικροφωνάκι όταν πας να γράψεις κάτι στο πληκτρολόγιο ουτως ώστε σε οποιοδήποτε app και να είμαι, μπορώ απλά να το πατήσω να μιλήσω και να βγεί. Αυτό ειναι τέλειο.

δεν σου μιλάω για σάχλες, οπως τι ρούχα φοράς η τέτοια, για χρήσιμα πράγματα μιλάω .

#184   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:13

γιατί το antenagate ήταν πρόβλημα? όλα τα κινητά το ίδιο πρόβλημα έχουν! απλά διογκώθηκε το θέμα μέσω του internet. είχες εσύ πρόβλημα με το 4 με τη λήψη? κε έπρεπε να προσέχεις πώς το κρατάς? όσο καλά δούλευε το 4 δουλεύει κε το 4S με τη λήψη δεν βρήκα κάποια διαφορά εγώ προσωπικά αν και λένε ότι έκαναν αλλαγή στην αντένα.

άμα έχει 10,000,000 ευχαριστημένους δεν θα το φωνάζουν στο ιντερνετ, ενώ άμα έχει 100 δυσαρεστημένους κε το κάνουν σούσουρο δεν σημαίνει ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος!

αν δεν υπηρχε προβλημα δεν θα εβγαινε ο jobs να μας πει πως θα κραταμε τη συσκευη ουτε θα μας εδινε bumper ουτε θα βαζανε δευτερη κεραια στο 4s...

εγω προσωπικα δεν εχω τετοιο προβλημα,βεβαια η συσκευη ειναι 2 μηνων περιπου αλλα ξαναλεω οτι δεν εχει σημασια ποσοι το εχουν...σημασια εχει οτι το προβλημα υπαρχει....και στο s2 υπαρχει προβλημα με κιτρινισμενη οθονη σε χαμηλη φωτεινοτητα και γκρι φοντο που μπορει εγω να ειμαι τυχερος και να μην το εχω
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το προβλημα δεν υπαρχει...

Sent from my iphone 4

#185   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:19

αν δεν υπηρχε προβλημα δεν θα εβγαινε ο jobs να μας πει πως θα κραταμε τη συσκευη ουτε θα μας εδινε bumper ουτε θα βαζανε δευτερη κεραια στο 4s...

εγω προσωπικα δεν εχω τετοιο προβλημα,βεβαια η συσκευη ειναι 2 μηνων περιπου αλλα ξαναλεω οτι δεν εχει σημασια ποσοι το εχουν...σημασια εχει οτι το προβλημα υπαρχει....και στο s2 υπαρχει προβλημα με κιτρινισμενη οθονη σε χαμηλη φωτεινοτητα και γκρι φοντο που μπορει εγω να ειμαι τυχερος και να μην το εχω
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το προβλημα δεν υπαρχει...

Sent from my iphone 4

έδινε bumper free για να σιωπήσουν αυτοί που παραπονιόντουσαν, ξανάκουσες για antenagate μετά από κανένα μήνα? τίποτα τζίφος, ήταν παλιο το θέμα πλέον! τα βιντεακια με όλα τα κινιτα που είχαν την ιδια συμπεριφορά εσύ δεν τα είδες?

φίλε οπού ακούς ότι πολλά μήλα έχουν πρόβλημα μην κάνεις το κόπο να ψάχνεις για κατσαβίδι :) lol

#186   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 12:39

έδινε bumper free για να σιωπήσουν αυτοί που παραπονιόντουσαν, ξανάκουσες για antenagate μετά από κανένα μήνα? τίποτα τζίφος, ήταν παλιο το θέμα πλέον! τα βιντεακια με όλα τα κινιτα που είχαν την ιδια συμπεριφορά εσύ δεν τα είδες?

φίλε οπού ακούς ότι πολλά μήλα έχουν πρόβλημα μην κάνεις το κόπο να ψάχνεις για κατσαβίδι :) lol

δηλαδη ολοκληρος κολοσσος μπηκε στι διαδικασια να δωσει bumper και να βαλει δευτερη κεραια για να σιωπησουν καποιοι που νομιζαν οτι εχουν προβλημα??

φιλε μου αν δεν υπηρχε το προβλημα δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθουν ουτε λεπτο...

τωρα κυκλοφορησε το 5.0.1 μονο και μονο για να λυσει το προβλημα αυτονομιας που παλι πολλοι δεν ειδαν αλλαγη και παμε για το 5.0.2...
δηλαδη τωρα βγαλανε καινουργιο update μονο και μονο για να σιωπησουν καποιοι που νομιζουν οτι εχουν προβλημα?

Sent from my iphone 4

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 24/11/2011 - 12:40

#187   ekaradimos

ekaradimos

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Vagelis Karadimos

Δημοσίευση 24/11/2011 - 13:02

Καλημέρα και από εμένα.

Έχει πλάκα όλη αυτή η κόντρα με Apple και Samsung.
Τα πράγματα είναι απλά. Η Apple είναι πρωτοπόρα εταιρία και ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ στα smartphones.
Το όνομα που έχει δημιουργήσει στην αγορά, αυτή τη στιγμή, αρκεί και μόνο για να πουλάει η Apple σαν τρελή, ακόμα και ένα καλό μεν άλλο όχι good value for money δε, κινητό, το iPhone 4S.
Η SAMSUNG προσπαθεί να δημιουργήσει όνομα στα smartphones.
Ο ανταγωνισμός, ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ έχει να προσφέρει. Αρκεί κανείς να μην είναι δογματικός με κάποια εταιρία.

Έχω πάρει το iPhone 3GS, το iPhone4, έναν iMAC το καλοκαίρι και πρόσφατα το iPhone4S. Σαφώς, όμως, θα κοιτούσα και άλλες εταιρίες.
Πρόσφατα μας φέρανε (στην εταιρία στην οποία εργάζομαι) ένα SAMSUNG Tab. Πολύ καλό. Όμως υστερεί σε σχέση με iPad. Το Android, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο το IOS. Φαίνεται ότι σ' αυτό το κομμάτι υπολείπεται κατά πολύ το Android. Το να βγαίνει ένα κινητό (GALAXY S2) με καλύτερα hardware specs, πιέζει την Apple να βελτιώση και τα δικά της specs.
Είδωμεν.

#188   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 13:25

δηλαδη ολοκληρος κολοσσος μπηκε στι διαδικασια να δωσει bumper και να βαλει δευτερη κεραια για να σιωπησουν καποιοι που νομιζαν οτι εχουν προβλημα??

φιλε μου αν δεν υπηρχε το προβλημα δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθουν ουτε λεπτο...

τωρα κυκλοφορησε το 5.0.1 μονο και μονο για να λυσει το προβλημα αυτονομιας που παλι πολλοι δεν ειδαν αλλαγη και παμε για το 5.0.2...
δηλαδη τωρα βγαλανε καινουργιο update μονο και μονο για να σιωπησουν καποιοι που νομιζουν οτι εχουν προβλημα?

Sent from my iphone 4

βελτίωσαν τα πράγματα για να μην δημιουργεί κακή φήμη το 5% και να επηρεάζει της πωλήσεις, ξέρεις πόσοι σκέφτονταν να αγοράσουν το 4 τότε με το antennagate? το ίδιο παίζει και φέτος με την μπαταρία :) όχι τόσο διογκωμένο όσο το antennagate όμως

εγώ όπως σου είπα δεν παρατήρησα καμιά διαφορά στη λήψη του 4s με την "βελτιωμένη" αντεννα :) και ούτε βρήκα βελτίωση με την 5.0.1 για το ρούφηγμα της μπαταρίας που δεν υπήρχε.

και το καλύτερο αυτοκίνητο στο κόσμο να αγοράσεις θα υπάρχει πάντα ένα 5% που να μιλά για προβλήματα, πάντα αυτός που έχει "πρόβλημα" θα το κράξει ενώ το 95% που όλα τους παν ρολόι απλά θα απολαμβάνουν το αυτοκίνητο τους και δεν θα τρώνε τις ώρες τους στα φόρουμ για να το παινευτούν

#189   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 13:39

βελτίωσαν τα πράγματα για να μην δημιουργεί κακή φήμη το 5% και να επηρεάζει της πωλήσεις, ξέρεις πόσοι σκέφτονταν να αγοράσουν το 4 τότε με το antennagate? το ίδιο παίζει και φέτος με την μπαταρία :) όχι τόσο διογκωμένο όσο το antennagate όμως

εγώ όπως σου είπα δεν παρατήρησα καμιά διαφορά στη λήψη του 4s με την "βελτιωμένη" αντεννα :) και ούτε βρήκα βελτίωση με την 5.0.1 για το ρούφηγμα της μπαταρίας που δεν υπήρχε.

και το καλύτερο αυτοκίνητο στο κόσμο να αγοράσεις θα υπάρχει πάντα ένα 5% που να μιλά για προβλήματα, πάντα αυτός που έχει "πρόβλημα" θα το κράξει ενώ το 95% που όλα τους παν ρολόι απλά θα απολαμβάνουν το αυτοκίνητο τους και δεν θα τρώνε τις ώρες τους στα φόρουμ για να το παινευτούν

δεν διαφωνω σε αυτα που λες απλα πες μου..αν ησουν σε αυτο το 5% που ειχε προβλημα με την μπαταρια θα ελεγες τα ιδια??

Sent from my iphone 4

#190   glk

glk

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:glk85

Δημοσίευση 24/11/2011 - 13:48

Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αυτο το 5% να δηλώνει την δυσαρέσκεια του και την απογοήτευση για μια συσκευή εφτακοσιων ευρω!Και πολύ καλά κάνει!Αλλά οτι επηρεάζονται πολλοί και βλέπουν φαντάσματα και αρκετοί βρίσκουν "πάτημα" για δυσφήμιση της συσκευής,Αυτό είναι το κακό και εκνευριστικό!

#191   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 13:51

το θέμα είναι ότι δεν είμαι σε αυτό το 5%

άμα είχα Καπίο πρόβλημα θα το έλεγα, τώρα άμα ένας έχει πρόβλημα και το κράζει και αυτός που δεν έχει πρόβλημα ίσως πειστεί ότι έχει πρόβλημα!!! άμα π.χ είχε νοκια των 50 ευρω και αγωραζει iphone 4s και η μπαταρια πάει 1 μερα τοτε αυτος ο χρηστης δεν θα νομίζει ότι έχει πρόβλημα? άμα έτσι ακούγεται, διότι δεν έχει μέτρο σύγκρισης! φυσικά και θα νομίζει ότι έχει πρόβλημα! και θα κράζει και αυτός

#192   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 14:33

Κοιτάξτε, το πρόβλημα με τήν κεραία στήν ουσία είναι πρόβλημα όλων τών smartphones. Δέν λέω ότι δέν είναι πρόβλημα, αλλά δέν είναι χειρότερο από άλλες συσκευές.

Αυτό βέβαια δέν σημαίνει ότι η νέα κεραία δέν είναι βελτιωμένη. Είναι η καλύτερη υλοποίηση σε smartphone, πολύ μπροστά από τόν ανταγωνισμό.
Η παλιά κεραία δέν ήταν κατώτερη από τόν ανταγωνισμό, ήταν τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο, απλά η καινούρια είναι αρκετά μπροστά!

#193   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/11/2011 - 14:46

αντε να βαλω και εγω ενα λιθαρακι στην συζητηση.
εχοντας διαβασει σχεδον ολα τα ποστ αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι.
η apple ειναι φιλοσοφια.
εκει που υπερτερει το iphone σαν κινητο ειναι το ios και το apple store.
φυσικα και και το cydia το οποιο ισως ειναι και παραρτημα του cupertino για να βγαζει και να πλασαρει με αλλους τροπους
λογισμικο και αναβαθμισεις στο λειτουργικο που δοκιμαζονται πριν καθιερωθουν.
δεν ειμαι fanboy απλα την εχω καταβρει με το iphone.
κοιταζω ομως και αλλες συσκευες που η σχεση "αξιας"-τιμης ειναι καλυτερη του iphone.
επισης η qtek ηταν που προυπηρχε τουλαχιστον στην ελλαδα σαν touch phone ιδεα.

#194   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2011 - 15:05

angelo-ifone είμαι σίγουρος ότι κάποιος όλο και θα στην πει άμα λες ότι δεν είσαι fanboy, me to iphone στο όνομα σου και 1500 ποστ σε φόρουμ για το iphone :) σε βαπτίζω εγώ επίσημα fanboy! με την καλή έννοια όμως ε!

#195   fenomeno69

fenomeno69

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/11/2011 - 15:10

Αντικειμενικά το Galaxy S II είναι πολύ καλό τηλέφωνο.
Λείπαμε όμως γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα apple προϊόντα που δεν θα τα αλλάζω με τίποτα.
Είμαι της ιδεολογίας της Apple και δεν πρόκειται κανείς να με πείσει με μεγαλύτερες
οθόνες κτλ!!!

Apple and iphone 4ever!!!!

Η διαφήμιση μου θύμισε τον ανταγωνισμό Q και frog αν θυμάστε!!!
Φυσικά η Apple δεν πρόκειται να βγάλει παρόμοια διαφημίσει και
αυτό την κάνει μοναδική!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;