εγω παρείγγειλα ego-t που ειχε 2 μεσα δεν με κάλυπτε και πηγα και πηρα μια 1000αρα μπαταρια τις joyetech και ενα atmo τυπου ego-w της bio και δεν το βγαζω απο το στομαεγω μαγκες σας προτρεπω να μην αγοραζετε απο ovale-joeytech..
πολυ απλα γιατι τα ιδια ειναι ολα.
κανο εμποριο εδω κ 1 χρονο κ φερνω κ joyetech που μου κοστιζουν εμενα 25$
κριμα δν ειναινα σας πιανουν τον ποπο ολοι οι πονηροι??
κ ασε που δεινουν κ εγγυηση τα ξαδερφια απο τιν ανατολη για 6 μηνες σε μπαταρια κ ατμοποιητη ενω εδω τα πονηρα δν δινουν τιποτα...
to ego-c ειναι μια μεγαλη πατατα. 5 ατμοποιητες? δηλαδη η ovale που πουλαγε 2 με το ego-t τωρα δεινει 5???
1 καθε εβδομαδα?? εμενα προσοπικα μου εχουν κλασει 2 ovale κ 1 joyetech κ κανενας κινεζικος.. κ ΑΣΕ που οταν μαζευτουν πολλα καμμενα τα στελνω πισω κ μου στελνουν αλλα κ τα δεινω στα πελατακια μου τσαμπα.
το καλυτερο για μενα ειναι να αγορασετε μια μπαταρια των 1100mah ego-t κ ενα clearomizer με ενα berlin drop tip κ πραγματικα δν θα ξερετε τι σημενει leaking...
με το elips θα εχετε μιδαμινα προβληματα leaking αλλα η μπαταριες σε βγαζουν μια μερα συνολο...
κ αν πατε να αγορασετε elips να προτημησετε το LSK BEGGING Που μηδενιζει τα προβληματα διαρροων..
το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι μοδα κ πολυ το εκμεταλευομαστε αλλα μιας κ εχω μια γραμμη εδω,
δν με ξερετε μπορω να λεω την αληθεια.αλλοστε δν εχω αναφερει καν οτι πουλαω τσιγαρα..