Δεν ειναι θένα γυφτιας αλλού ειναι το ζητημα.Καταρχην κανενας δεν υποχρεωνει κανεναν να δωσει τοσα λεφτα γιαυτη τη συσκευη κ ειδικα αυτους τους καιρους οπως λες.Το αγοραζεις απο επιλογη.Αν εισαι ανεργος να μην δωσεις ουτε για κινητο.Αγορασε γαλα για το σπιτι.Μερικοι λενε ειναι γυφτια να κατεβαζεις σπασμενες εφαρμογες για το iPhone απο την στιγμη που διεθεσες τοσα χρηματα για να το αποκτησεις.. αλλα εκει ειναι το θεμα οτι δωσαμε που δωσαμε τοσα χρηματα σσιγα μην δωσουμε και αλλα τοσα για μερικες εφαρμογες.. στο κατω κατω οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα χρηματα δεν τα εχουμε για πεταμα.. αυτη ειναι η αποψη μου αν και αυτο εξαρταται παντα και απο την στεπη του καθενως.. υπαρχουν και οι ανεργοι ρε παιδια που δεν διαθετουν το ''μικρο'' αυτο ποσο για να αποκτησουν το Angry Birds στην συσκευη τους.
Φυσικα το θέμα χρηματων κ σωστα ειπες, ειναι υποκειμενικο.Οτι για καποιον ειναι φθηνο,ο άλλος το μετρα,ομως δεν μπορεις μετα να εχεις απαιτηση για ποιοτητα εφαρμογων ή για update κ fixes.
Να σου πω τη δικη μου λογικη.Κανω jb τις συσκευες μου γιατι η ολη μαγεια για εμενα σε αυτο ειναι τα tweaks,οχι οι τζαμπα εφαρμογες.Δινω πιο πολλα σε tweaks απο οτι να μην εκανα jb τη συσκευη.Σκεψου τωρα εσυ να εισαι developer μιας ωραιας κ χρησιμης εφαρμογης κ να μην πληρωνεσαι τον κοπο σου κ τη δουλεια σου,επειδη εγω το θεωρω κακο να πληρωσω ή επειδη εγω θα σου πω οτι πληρωσα το κινητο κ εσενα δεν σε πληρωνω.Εγω για ποιο λογο μετα να κανω update - fix ή να δημιουργησω κιάλλες αξιολογες εφαρμογες που θα απολαμβανουμε ολοι.
Εαν δεν εχεις να καταβαλεις αυτο το μικρο ποσο κανεις λιγη υπομονη κ την αγοραζεις άλλη στιγμη.
Δεν κραζω μην με παρεξηγησεις,απλα πολλες φορες ειναι κριμα να μην αναγνωριζετε η δουλεια καποιων ή να του φορτωνουμε εξοδα άλλων.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 21/12/2011 - 15:32