Επιβεβαιωνω οτι με Redsnow (b1), το iBooks μου βλεπει τα βιβλια μου και δουλευει αψογα μολις περασα το iBooks fix2 απο το γνωστο "τρελο-i" repo.
Το κινητο πλεον μετα την αναβαθμιση στην iOS 5.0.1 και με το jailbreak γινεται ολο και πιο σταθερο. Εχουν βγει 2 νεες, διαδοχικες αναβαθμισεις του Mobile Sustrate και το λειτουργικο φαινεται πλεον πολυ στιβαρο και σιγουρο.
Αν κατι σας συμβαινει ειναι ή απο καλο jailbreaking, ή γιατι αφησατε υπολλειματα απο το προηγουμενο σας restore και δεν κανατε Set up as new ή τελος γιατι βαλατε καποια cydia tweaks που δεν ειναι απολυτα συμβατα και το κανουν και κρασαρει.
Σε οσους βγαινουν μηνυματα λαθους (βλεπε 3194, 21, κτλ) κατα την αναβαθμιση ή κατα το restore του iOS του με το iTunes θελει απαραιτητα να σβησετε την γραμμη του σερβερ της Apple στο αρχειο Host(s) που βρισκεται στο C:Windows/system32/drivers/etc. Ή καντε μεσω του Tiny Umbrella απενεργοποιωντας στην Advance καρτελα του αυτο που λεει σχετικα με το Cydia (Δειτε καποιο σχετικο βιντεο στο Youtube).
Aν τωρα κολλατε με το Redsnow και δεν μπορειτε να καταφερετε να βαζετε το κινητο σας σε DFU mode, απλα προσπαθηστε Περισσοτερο!!!! Ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω δει αλλα τελικα αν δεν γινει jailbreak φταινε τα χερακια μας που δεν παταμε σωστα τα κουμπια. οποτε Συνεχιστε μεχρι να το καταφερετε. Αν οχι θα σας βγει το μηλαρακι κολλημενο ή να κανει συνεχεις επανεκκινησεις οποτε αναγκαστικα πρεπει να πατε ξανα (ναι ξανα!) για restore μεσω του iTunes kai μετα παλι πισω στο RedSnow για καινουρια προσπαθεια jailbreaking (σε DFU mode παντα το κινητο πριν - διαβαστε τις οδηγιες του). Αν γινει θα εμφανιστει ο ανανας (ωραιο φρουτο!) και μετα θα κανει μονο μια φορα reboot και παπ, ειστε ετοιμοι!!!!
Αναφερω οτι ειμαι οκ με RedSnow (b1) μετα απο 5+ μερες και ολα βαινουν ομαλα και σταθερα. ΜΕτα τις αναβαθμισεις του Mobile Substrate νομιζω ειναι ακομα πιο σταθερο. Προσοχη σε οσα ειχα γραψει παρακατω και θα ειστε ολοι ΟΚ!
ΥΓ: Το Kiosk εχει προβλημα γιατι το τρεχω και δεν ανοιγει καθολου. Δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα θελω να ξερω αν ειναι μονο σε εμενα ή γενικα σε ολα τα untethered jb στην 5.0.1. Οποιος μπορει ας το τσεκαρει.
Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι κατι απο αυτο θα σας εχει συμβει...
Με ολα αυτα τα notification που εχουν βαλει πλεον στο iOS5.0.1 ειναι πλεον αδυνατον να συγκρινεις την ιδια μπαταρια με το νεο λειτουργικο σε σχεση με το προηγουμενο που ειχατε. Βλεπω μια μικρη θα ελεγα αυξηση της καταναλωσης της αλλα σε λογικα ορια. Φροντιστε να απενεργοποιησετε πραγματα που δεν θα δειτε ή θα χρησιμοποιησετε ΠΟΤΕ!!!
Και προσοχη πολυ στα notifications,στα PUSH που υπαρχουν στο email.app και γενικα μην αφηνετε ανοικτα Location Services, 3G, Bluetooth και οτι αλλο σας αρεσει να εχετε ανοικτο λες και ειστε βασιλιαδες της ασφαλτου!
ΥΓ: Για τυχον λευκα εικονιδια - απλα κανετε ενα respring! Ειναι θεμα του Mobile Substrate και μαλλον με τις τελευταιες αναβαθμισεις του θα εχουν διορθωθει.
Σας ευχομαι καλη συνεχεια με το νεο σας jailbreaked κινητο σας!
This post has been edited by Altus: 29 December 2011 - 11:32 PM