Μεταφρασμένο app στα ελληνικα διαχείρισης πελατολογιου
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:03
Ξερω ότι είναι αοριστα αυτα που γράφω και δεν βοηθούν ιδιαίτερα...αν ξέρει κάποιος η υποθετει κατι ας το γράψει....αν δω τον τιτλο θα το αναγνωρίσω.
Είναι μια δημοφιλής εφαρμογη που μέχρι πρότινος ήταν στα αγγλικα και κάποια εταιρία έκανε release και στα ελληνικα
Ad
Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:14
Δημοσίευση 30/12/2011 - 18:56
Δημοσίευση 30/12/2011 - 19:14
Φίλε καλησπέρα,εχω φτιάξει το πελατολόγιο..μπορεις σε παρακαλώ να μου στείλεις στο geoter@roundwalk.com να μου πεις τι πρόβλημα υπάρχει?Ψαχνω να δω μηνυμά σου αλλα δεν το βρίσκω,οπότε θα εκτιμούσα αν μου έστελνες πάλι!Ευχαριστώ και καλές γιορτές!το έχω ήδη το πελατολόγιο φίλε μου...αλλά άν δεν κάνει καποια updates ώστε να αποκτήσει κάποιες δυνατότητες που χρειάζονται-και που τον έχω ενημερώσει πολλούς μήνες τώρα- δεν θα το χρησιμοποιήσω...
Δημοσίευση 30/12/2011 - 20:24
Φίλε καλησπέρα,εχω φτιάξει το πελατολόγιο..μπορεις σε παρακαλώ να μου στείλεις στο geoter@roundwalk.com να μου πεις τι πρόβλημα υπάρχει?Ψαχνω να δω μηνυμά σου αλλα δεν το βρίσκω,οπότε θα εκτιμούσα αν μου έστελνες πάλι!Ευχαριστώ και καλές γιορτές!
αγαπητε γιωργο μαλλον ξεχνας ευκολα..επικοινωνουσαμε με μαιλ...δεν θελω να μπω σε αλλες λεπτομερειες...αλλα να σου θυμισω οτι επικοινωνησαμε και μεσω skype...καλες γιορτες νασαι καλα
Δημοσίευση 31/12/2011 - 00:19
Περασε καιρος και το ξεχασα..εχω πολλα στο μυαλο μου και δεν ειμαι ο τυπος που θυμαται πολλα :-p όπως και να χει,καλες γιορτες και σε σενα..αγαπητε γιωργο μαλλον ξεχνας ευκολα..επικοινωνουσαμε με μαιλ...δεν θελω να μπω σε αλλες λεπτομερειες...αλλα να σου θυμισω οτι επικοινωνησαμε και μεσω skype...καλες γιορτες νασαι καλα
Δημοσίευση 31/12/2011 - 00:22
Αν και νομιζω οτι καλυψα τις απαιτήσεις σου φιλε μου!Εχουν γίνει βελτιώσεις απο την πρώτη έκδοση που ειχες δει..αγαπητε γιωργο μαλλον ξεχνας ευκολα..επικοινωνουσαμε με μαιλ...δεν θελω να μπω σε αλλες λεπτομερειες...αλλα να σου θυμισω οτι επικοινωνησαμε και μεσω skype...καλες γιορτες νασαι καλα
Δημοσίευση 31/12/2011 - 00:30
το έχω ήδη το πελατολόγιο φίλε μου...αλλά άν δεν κάνει καποια updates ώστε να αποκτήσει κάποιες δυνατότητες που χρειάζονται-- δεν θα το χρησιμοποιήσω...
συμφωνω με το παραπανω..
η εφαρμογη θελει λιφτινκ ριζικο !
αν βρεις αυτο που ξαχνεις σε παρακαλω ενημερωσε και εμας τους ενδιαφερομενους..
Δημοσίευση 31/12/2011 - 01:27
Οταν θες κατι καλο είναι να το ζητας και να βοηθας τον developer.τα comments εστω και αρνητικα βοηθουν!,αν δεν απαξιώνουν απλα την εφαρμογη διχως να προσφέρουν συμβουλες κ γνωμες.συμφωνω με το παραπανω..
η εφαρμογη θελει λιφτινκ ριζικο !
αν βρεις αυτο που ξαχνεις σε παρακαλω ενημερωσε και εμας τους ενδιαφερομενους..
Δημοσίευση 31/12/2011 - 01:32
Υγ για να μην βγω off topic βρήκα την εφαρμογή.. Είναι το COM2COMGR και κοστίζει 20 ευρώ.. Το μειονέκτημα της είναι ότι απευθύνεται σε iPad και όχι σε iPhone .. Σαν specs την βρίσκω αρκετά καλη..
Δημοσίευση 31/12/2011 - 01:35
Οταν θες κατι καλο είναι να το ζητας και να βοηθας τον developer.τα comments εστω και αρνητικα βοηθουν!,αν δεν απαξιώνουν απλα την εφαρμογη διχως να προσφέρουν συμβουλες κ γνωμες.
δεκτη η παρατηρηση .
αλλα οταν πουλαμε κατι , που εχει συγκεκριμενη ονομασια ,και τιμη ,
ισως θα ηταν ποιο λογικο να ειχε και ημερες free δοκιμης,
οταν το πληρωνω πριν ακομη το δω , μου δινει και το δικαιομα το να το κρινω εκ των υστερων
δεν απαξιωσα ,
απλος ψαχνω αλλη εφαρμογη, ισως καλυτερη στα δικα μου μετρα και σταθμα .
Δημοσίευση 31/12/2011 - 01:37
και επιπλέον πας να αγοράσεις την COM2COMGR η οποία δεν έχει ούτε μία κριτική και ούτε ένα σοβαρό screenshot? Αυτό είναι που λέμε γουρούνι στο σακί. Επιπλέον είναι universal.
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 31/12/2011 - 01:39
Δημοσίευση 31/12/2011 - 01:38
Σαφώς και έγιναν βελτιώσεις απο την πρώτη έκδοση. Αλλα έγιναν οι βελτιώσεις επι των βασικών λειτουργιών του προγράμματος που θα έπρεπε να ήταν στην πρώτη έκδοση...άλλωστε το είχαμε συζητήσει και αυτό..αλλα απέχει πολυ απο την περιγραφή και τα specs που σου είχα δώσει εγω.Ειπαμε να βγει και σε βάθος χρόνου να ενσωματωθούν τα υπόλοιπα .. Το θέμα είναι ο χρόνος που δεν έχεις ώστε να τα ενσωματωσεις ..
Υγ για να μην βγω off topic βρήκα την εφαρμογή.. Είναι το COM2COMGR και κοστίζει 20 ευρώ.. Το μειονέκτημα της είναι ότι απευθύνεται σε iPad και όχι σε iPhone .. Σαν specs την βρίσκω αρκετά καλη..
Η εφαρμογη που αναφέρεις υπάρχει και σε iPhone, γιατί δεν μπορείς να την βρεις εσύ;

bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 31/12/2011 - 01:42
Δημοσίευση 31/12/2011 - 01:51
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες