Καλη προσφορά της Wind στο mobile Internet!
Δημοσίευση 12/01/2012 - 09:45
Ad
Δημοσίευση 12/01/2012 - 09:57
Απλά τώρα με Voda πιάνει μόνο εξω στην βεράντα κ σε συγκεκριμένο σημείο ΜΟΝΟ, ενω πριν με wind εκοβα κ βόλτες χαλαρά!
Δημοσίευση 12/01/2012 - 17:52
Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 12/01/2012 - 17:54
Δημοσίευση 12/01/2012 - 18:12
Τελευταία επεξεργασία από: Aelaos, 12/01/2012 - 18:13
Δημοσίευση 12/01/2012 - 18:16
απο αποψη ποιοτητας σηματος και ταχυτητας σιγουρα vodafone.. Απο καλυψη ειναι πολυ κοντα voda και cote.. Αναλογα την περιοχη παρε την εξυπηρετηση πρωτα να ρωτησεις για την περιοχη σου..Δυστυχώς παιδια το σήμα της wind στο στικακι είναι δεν είναι καλο
Μου εξήγησε η υπάλληλος οτι στο iPhone χρησιμοποιεί άλλο δίκτυο -κάπως μου είπε-ότι οποίο είναι καλο ενω στο στικακι χρησιμοποιείται η γραμμή 3G η οποία είναι πολυ πίσω σε σχέση με τις αλλες εταιρείες !!!
Μηπως μπορει κάποιος να μου προτείνει ποια απο τις αλλες εταιρίες έχει καλύτερη κάλυψη;;; Εάν δεν επιτρέπεται εδω τότε σε πμ!! Thanks!!!
Μην ξεχναται παιδια και τη συγχωνευση voda-wind που έρχεται..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:34
Έτσι μου είπαν!! Εάν τελικα είχα κάνει τη σύνδεση αλλα το σήμα ηταν κακο θα μπορούσα να κάνω διακοπή στο συμβόλαιο!!!
Παμε παλι μιας και το ξανανοιξατε το θεμα...σε περιπτωσηου δεν σε καλυπτει το σημα κ επιθυμεις διακοπη συμβολαιου μπορεις ανα πασα ωρα να το κοψεις χωρις να χρεωθεις κατι παρα μονο επιστρεφεις το στικακι
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:36
Το 1Gb το δινουμε με 9,90€ και οχι 15...Θα μπορούσε να είναι κ καλύτερο αλλα νομίζω ότι είναι η μονη που δίνει 1GB το μήνα με 15€- είναι πολλα το ξέρω αλλα οι αλλες εταιρίες το χρεωνουν πιο ακριβα
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:41
Για το f2G μιλάω!!! Εκει το 1GB έχει 15€Το 1Gb το δινουμε με 9,90€ και οχι 15...
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:41
απο αποψη ποιοτητας σηματος και ταχυτητας σιγουρα vodafone.. Απο καλυψη ειναι πολυ κοντα voda και cote.. Αναλογα την περιοχη παρε την εξυπηρετηση πρωτα να ρωτησεις για την περιοχη σου..
Μην ξεχναται παιδια και τη συγχωνευση voda-wind που έρχεται..
Αυτο για την συγχωνευση φιλε μου παλι πως βγαινεις κΙ το λες? ή μετοχος εισαι μιας απο τις δυο εταιρειες ή απλα πρεπει να πεις κατι ετσι απλα για να δημιουργησεις εντυπωσεις και παλι.
Οταν ολοκληρη ΕΕΕΤεχει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ οτι δεν επιτρεπεται να παραμεινουν μονο δυο παροχοι σε ευρωοΙκη χωρα γιατι δεν εχει γινει ποτε πες μου πως θα προχωρησει αυτη η ρημαδα συγχωνευση;;;;;;
Ελεος δήλαδη!ολοι εχουμε δικαιωμα λογου δε λεω αλλα προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα και διαβαστε εγκυρες εφημεριδες
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:42
Σορρυ βρε ευαγγελια για ασυρματο καταλαβαΓια το f2G μιλάω!!! Εκει το 1GB έχει 15€
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:47
Αυτο για την συγχωνευση φιλε μου παλι πως βγαινεις κΙ το λες? ή μετοχος εισαι μιας απο τις δυο εταιρειες ή απλα πρεπει να πεις κατι ετσι απλα για να δημιουργησεις εντυπωσεις και παλι.
Οταν ολοκληρη ΕΕΕΤεχει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ οτι δεν επιτρεπεται να παραμεινουν μονο δυο παροχοι σε ευρωοΙκη χωρα γιατι δεν εχει γινει ποτε πες μου πως θα προχωρησει αυτη η ρημαδα συγχωνευση;;;;;;
Ελεος δήλαδη!ολοι εχουμε δικαιωμα λογου δε λεω αλλα προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα και διαβαστε εγκυρες εφημεριδες
Καλα.. Εδω θα μαστε και θα το δεις..
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:49
Καλησπερα και απο μενα.
Φιλικα παντα, να σε ενημερωσω πως αν θελουν ολα γινοντε. Ακομα και με το να παραμεινει με το ονομα της η καθε μια εταιρια, και απλα να εχει πλειοψηφια η μια εναντι της αλλης. Καποιο κολπο θα βρουν, μη σκας. Ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο οτι κατι ψηνετε.
Δικιο μεγαλο εχεις σε αυτο που λες : ¨οτι δεν επιτρεπεται να παραμεινουν μονο δυο παροχοι σε ευρωπαικη χωρα¨. Το ολο θεμα εχει κολλησει στην επιτροπη ανταγωνισμου. Και εγω δυσκολο το βλεπω, αλλα θα προσπαθησουν να γινει γιατι δεν παει καλα η Wind.
Φιλικα, παντα.
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:53
Καλησπερα και απο μενα.
Φιλικα παντα, να σε ενημερωσω πως αν θελουν ολα γινοντε. Ακομα και με το να παραμεινει με το ονομα της η καθε μια εταιρια, και απλα να εχει πλειοψηφια η μια εναντι της αλλης. Καποιο κολπο θα βρουν, μη σκας. Ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο οτι κατι ψηνετε.
Δικιο μεγαλο εχεις σε αυτο που λες : ¨οτι δεν επιτρεπεται να παραμεινουν μονο δυο παροχοι σε ευρωπαικη χωρα¨. Το ολο θεμα εχει κολλησει στην επιτροπη ανταγωνισμου. Και εγω δυσκολο το βλεπω, αλλα θα προσπαθησουν να γινει γιατι δεν παει καλα η Wind.
Φιλικα, παντα.
Φιλε μου δεν πρεπει να μιλαω για αυτα αλλα δε γινεται μιας και εργαζομαι στη wind. Το δεν παει καλα η wind και δε το λεω γιατι δουλευω εκει αλλα αντικειμενικα, δεν ισχυει.η wind ηταν η τριτη επιχειρηση πολυεθνικου κλαδου το 2011 που δεν εχει ουτε 1€ χρωστουμενο δανεισμο.εχει αναφερθει στην Ναυετμπορικη ως μη ζημειωμςνη εταιρεια το 2011 στον κλαδο της .αρα το δεν παει καλα και στο λεω παντα φιλικα οσοι ειμαστε μεσα το γνωριζουμε καλυτερα. Δυστυχως και σε καταλαβαινω η προιστορια ως τελεστετ και τιμ δεν μας δικαιωνει και εχει μενει η ρετσινια.
Δημοσίευση 12/01/2012 - 22:59
Δημοσίευση 12/01/2012 - 23:04
ξερεις τι με χαλαει περα απο τα αλλα στη wind? οτι ειναι αναξιοπιστη απλα.. Κανει μια προσφορα.. και μετα τγν παιρνει πισω.. Δεν ξερω αν θυμαστε .. περσι νομιζω ηταν οταν ολες οι εταιριες ειχαν δωρεαν λεπτα καθε μηνα με ανανεωση.. Η wind εκτος απο τα δωρεαν λεπτα εβγαλε και δωρεαν 1,5 gb mobile internet και μετα απο 5 μερες το πηρε πισω και τα κανε 200mb.. Ξερω και πολλα αλλα τετοια παραδειγματα.. Οχι οτι εχω κατι.. Τα θετικα με την τιμη πχ τα επισημαναμε..Πάντως εγω που ειμαι πελάτης χρόνια στη κινητή δεν έχω κανένα παράπονο!!!! Και οι προσφορές είναι καλές κ το σήμα της πολυ καλο!!!τωρα στο ασύρματο θα δειξει
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες