Ναι καταλαβαίνω, η λογική λέει ότι δεν έχεις πρόβλημα από την στιγμή που bootareis με τον ssd. Διότι την πληροφορία την διαβάζει από εκεί που bootareis, στον άλλο ναι μεν υπάρχει το λειτουργικό αλλά θα τον βλέπει σαν multimedia.
Τελικα, ολες τις εφαρμογες απο το Mac App Store τις εμφανιζει εγκατεστημενες ακομα και αν εχεις bootarei στον SSD που ειναι αδειος. Απλα και μονο επειδη υπαρχουν στον HDD. Ακομα και με απεγκατασταση με AppCleaner δεν καθαριζει. Επρεπε να σβηστει το /Library (μαζι με τα /Applications, /System) για να μπορεσω να εγκαταστησω ξανα απο Mac App Store.
Γενικα ειναι γρηγορο, ακομα και πισω απο FW800. Οπως και στα βιντεο που ειχα δει. Ανοιγει σε 23" και κλεινει στα 20". Οι εφαρμογες ανοιγουν αμεσως και γενικα ολα γινονται πιο γρηγορα.
Οποτε μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Δυο θεματακια μονο ειναι οτι δεν εχω SMART status και οτι πρεπει να ανοιγω και το enclosure του δισκου πριν ανοιξω τον iMac, γιατι οταν εχω ανοικτο το UPS, δινει ρευμα στην FW θυρα (σε αντιθεση με τις USB) και δεν θελω να μενει συνεχεια ανοικτο. Οπότε κλεινω το enclosure και μετα το UPS.
Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 05/01/2013 - 11:32