Νέος με Mac!
Δημοσίευση 03/02/2014 - 17:31
Ad
Δημοσίευση 03/02/2014 - 18:32
Το κάνει συνέχεια αυτό ή πρώτη φορά; Αν το έκανε μια φορά, πάτα το κουμπί που ανοίγει για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει ο υπολογιστής. Μετά άνοιξέ το κανονικά.
Δημοσίευση 03/02/2014 - 21:36
δεν στο εκανε δωρο ειναι bug
καλα εγω παντως νιωθω πως το δικαιουμαι!κατεβασα iworks ilife aperture.υπαρχει τιποτα αλλο;;;
Δημοσίευση 04/02/2014 - 03:05
Άν έχει βγάλει μπάρα που γεμίζει, μην το πειράζεις, κάνει firmware update.Παιδιά μια βοήθεια εχω ενα MacBook Air και των ανοίγω και εχει κολλήσει στο Μήλο και να φορτώνει απο κάτω και να μην ανοίγει . Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω .
Δημοσίευση 04/02/2014 - 08:54
Φόρτωνε η μπάρα απο κατω μετα έφυγε η μπάρα και μετα είχε μόνο το Μήλο και απο κατω το στρογγυλό να φόρτονει ,έτσι ήταν πάνω απο 15 λεπτά και μετα των εκλεισα .Άν έχει βγάλει μπάρα που γεμίζει, μην το πειράζεις, κάνει firmware update.
Δημοσίευση 04/02/2014 - 10:40
Τελευταία επεξεργασία από: shadowman14, 04/02/2014 - 10:41
Δημοσίευση 04/02/2014 - 16:56
Άμα το διακόψεις όσο κάνει firmware update, υπάρχει (μικρή) πιθανότητα το firmware να γίνει corrupted και να μην ανοίγει μετά.
Βέβαια ακόμη και τότε υπάρχει λύση, μπορείς να κατεβάσεις το firmware restoration cd και να το κάνεις restore.
Μιά δεύτερη πιθανότητα εάν δέν ανοίγει, είναι ο δίσκος να είναι στά τελευταία του και να μην μπορεί να διαβάσει το λογισμικό.
Σέ κάθε περίπτωση, άν δέν ανοίγει, δοκίμασε να κάνεις ένα restore το λογισμικό.
Δημοσίευση 04/02/2014 - 16:59
Cmd+A για να τα επιλέξεις όλα, μετά space για να ανοίξει quick look και μετά με τα βελάκια πάς στό επόμενο.Ερωτηση: αν εχω σε ενα φακελο διαφορων τυπων αρχεια κ μεσα σ αυτα κ φωτογραφιες, υπαρχει τροπος με ενα προγραμμα προβολης να ανοιγω να βλεπω την πρωτη κ μετα με βελακια να δειχνει κ τις επομενες? Μεχρι τωρα δε βρηκα τροπο κ αναγκαζομαι καθε φορα να ανοιγω μια μια φωτο. Καπως γινεται δε μπορει....
Βέβαια έτσι θα δείχνει τα πάντα, όχι μόνο φωτογραφίες.
Μπορείς βέβαια να κάνεις δεξί κλίκ--->Arrange by--->Type, και όλες οι φωτογραφίες να συγκεντρωθούν μαζί, ώστε να τίς επιλέξεις (μόνο αυτές) πιό εύκολα και μετά να πατήσεις space.
Δημοσίευση 04/02/2014 - 17:51
Τώρα ανοίγει κανονικά;
Άμα το διακόψεις όσο κάνει firmware update, υπάρχει (μικρή) πιθανότητα το firmware να γίνει corrupted και να μην ανοίγει μετά.
Βέβαια ακόμη και τότε υπάρχει λύση, μπορείς να κατεβάσεις το firmware restoration cd και να το κάνεις restore.
Μιά δεύτερη πιθανότητα εάν δέν ανοίγει, είναι ο δίσκος να είναι στά τελευταία του και να μην μπορεί να διαβάσει το λογισμικό.
Σέ κάθε περίπτωση, άν δέν ανοίγει, δοκίμασε να κάνεις ένα restore το λογισμικό.
restore πως κανουμε στο air?Και κατι αλλο μαλλον μπορει να ειναι ο σκληρος γιατι πρεπει να ειναι ο δικος του απο την αρχει και θα θελει κανενα SSD ,αξιζει να του βαλω ενα , ειναι το μοντελο A1237 TO AIR
Τελευταία επεξεργασία από: mixalhs13, 04/02/2014 - 17:54
Δημοσίευση 04/02/2014 - 18:07
restore πως κανουμε στο air?Και κατι αλλο μαλλον μπορει να ειναι ο σκληρος γιατι πρεπει να ειναι ο δικος του απο την αρχει και θα θελει κανενα SSD ,αξιζει να του βαλω ενα , ειναι το μοντελο A1237 TO AIR
για δες εδω
Δημοσίευση 04/02/2014 - 19:34
Cmd+A για να τα επιλέξεις όλα, μετά space για να ανοίξει quick look και μετά με τα βελάκια πάς στό επόμενο.
Βέβαια έτσι θα δείχνει τα πάντα, όχι μόνο φωτογραφίες.
Μπορείς βέβαια να κάνεις δεξί κλίκ--->Arrange by--->Type, και όλες οι φωτογραφίες να συγκεντρωθούν μαζί, ώστε να τίς επιλέξεις (μόνο αυτές) πιό εύκολα και μετά να πατήσεις space.
άψογος! μου κάνει! είμαστε κ συνονόματοι (απ τους λίγους) ! ευχαριστώ
Δημοσίευση 07/02/2014 - 11:16
Καλημέρα!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους των νέων macbook pro retina 2013.
Τα προβλήματα με το wifi υφίστανται ή έχουν ξεπεραστεί με κάποια αναβάθμιση software?
Ρωτάω γιατί θέλω να δω αν θα προχωρήσω σε αγορά ....
Δημοσίευση 07/02/2014 - 16:20
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το έχω από τη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας. Κάτι διάβασα για προβλήματα σε wifi με ρούτερ που είναι όμως με b/g. Κανένα ρούτερ δεν δουλεύει με τέτοια πλέον. Και πάλι σίγουρα θα το διορθώσουν σε επόμενη αναβάθμιση. Δεν είναι λόγος αυτός να μην το αγοράσεις, αν το έχεις βάλει στο μάτι.Καλημέρα!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους των νέων macbook pro retina 2013.
Τα προβλήματα με το wifi υφίστανται ή έχουν ξεπεραστεί με κάποια αναβάθμιση software?
Ρωτάω γιατί θέλω να δω αν θα προχωρήσω σε αγορά ....
Δημοσίευση 16/02/2014 - 13:54
Δημοσίευση 17/02/2014 - 09:01
Υπαρχει προγραμμα για να κανω hotspot απο στικακι ιντερνετ(βονταφον) ;
Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα, το κάνει το ίδιο το mac.Πήγαινε System preferences/ sharing / internet sharing και τικάρεις το κουτάκι.Δεξιά στο share your connection from επιλέγεις το στικάκι της vodafone.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 46
0 μέλη, 46 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες