Το κατέβασα και το άνοιξα αλλα δεν μπορω να κάνω εγκαταστάσει , μου ενα κίτρινο εικονίδιο στο σκληρό δίσκο
Μπορεί να έχει θέμα ο δίσκος. Πάρε άμεσα ένα Time Machine backup και στη συνέχεια τρέξε ένα Verify Disk να δούμε αν θα βγάλει κάτι.
Δημοσίευση 12/05/2014 - 19:04
Το κατέβασα και το άνοιξα αλλα δεν μπορω να κάνω εγκαταστάσει , μου ενα κίτρινο εικονίδιο στο σκληρό δίσκο
Μπορεί να έχει θέμα ο δίσκος. Πάρε άμεσα ένα Time Machine backup και στη συνέχεια τρέξε ένα Verify Disk να δούμε αν θα βγάλει κάτι.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 12/05/2014 - 23:20
Δημοσίευση 13/05/2014 - 00:56
Δημοσίευση 13/05/2014 - 06:30
Το εκανα και μου έγραψε το εξής :Ανοιξε ενα Terminal και γραψε αν θες /usr/bin/sw_vers
Δημοσίευση 13/05/2014 - 06:38
Το εκανα και μου έβγαλε με πράσινα γράμματα ότι ειναι οκ ο δίσκος . Κάτι άλλο που μπορω να κοιτάξω ?
Ωραία, αφού δεν έχει θέμα ο δίσκος το μόνο που μπορεί πλέον να εμπλέκεται είναι κάποιο software ή έχει αλλοιωθεί το OS X.
1. Startup με πατημένο το πλήκτρο Shift μέχτις ότου εμφανισθεί μια γκρίζα μπάρα, ώστε να κάνεις boot σε Safe Mode. Άφησε τότε το πλήκτρο και ότν ολοκληρωθεί η διαδικασία προσπαθείς για εγκατάσταση του Combo Update. Σε επιτυχία θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε το αίτιο που προκάλεσε την αδυναμία για εγκατάσταση.
2. Σε αποτυχία, θα πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά το OS X. Startup με πατημένα τα πλήκτρα cmd-R για μετάβαση στο Recovery Partition απ' όπου τρέχεις ένα Reinstall OS X. Η διαδιακασία θα περάσει μια φρέσκια κόπια του 10.7.5 πάνω από την υφιστάμενη εγκατάσταση ενώ θα αφήσει άθικτες τις προσωπικές σου ρυθμίσεις και τα αρχεία σου. Πάντως, για λόγους ασφαλείας, μεριμνάς για ένα Time Machine backup.
Καλή τύχη !.
Τελευταία επεξεργασία από: giodis, 13/05/2014 - 06:39
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 13/05/2014 - 06:51
Εκανα safe mode αλλα δεν έγινε εγκατάσταση . Τωρα για τιν νέα εγκαταστάσει OS X Startup θα πρεπει να εχω τα 10.7.5 σε usb ;Ωραία, αφού δεν έχει θέμα ο δίσκος το μόνο που μπορεί πλέον να εμπλέκεται είναι κάποιο software ή έχει αλλοιωθεί το OS X.
1. Startup με πατημένο το πλήκτρο Shift μέχτις ότου εμφανισθεί μια γκρίζα μπάρα, ώστε να κάνεις boot σε Safe Mode. Άφησε τότε το πλήκτρο και ότν ολοκληρωθεί η διαδικασία προσπαθείς για εγκατάσταση του Combo Update. Σε επιτυχία θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε το αίτιο που προκάλεσε την αδυναμία για εγκατάσταση.
2. Σε αποτυχία, θα πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά το OS X. Startup με πατημένα τα πλήκτρα cmd-R για μετάβαση στο Recovery Partition απ' όπου τρέχεις ένα Reinstall OS X. Η διαδιακασία θα περάσει μια φρέσκια κόπια του 10.7.5 πάνω από την υφιστάμενη εγκατάσταση ενώ θα αφήσει άθικτες τις προσωπικές σου ρυθμίσεις και τα αρχεία σου. Πάντως, για λόγους ασφαλείας, μεριμνάς για ένα Time Machine backup.
Καλή τύχη !.
Δημοσίευση 13/05/2014 - 07:04
Εκανα safe mode αλλα δεν έγινε εγκατάσταση . Τωρα για τιν νέα εγκαταστάσει OS X Startup θα πρεπει να εχω τα 10.7.5 σε usb ;
Όχι, η επανεγκατάσταση τρέχει από το Recovery Partition.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 13/05/2014 - 07:07
Δηλαδή θα μπω σε Recovery partition και θα τρέξει τιν νέα πανω στιν υπάρχουσα τιν 10.7.5 στο reinstall OS X θα πάω να το κάνω αυτο ετσι.Όχι, η επανεγκατάσταση τρέχει από το Recovery Partition.
Δημοσίευση 13/05/2014 - 21:02
κάνω τιν διαδικασία ακριβώς και μου γράφει το εξεις Mac OS X 10,7 is not available τι γίνεται λάθοςΌχι, η επανεγκατάσταση τρέχει από το Recovery Partition.
Δημοσίευση 16/05/2014 - 17:59
καλησπερα παιδια.... ξερεις κανεις τι γινεται αν πιασει σκονη και λεκεδες μεσα απο το γυαλι της οθονης σε imac 2013(το λεπτο)??
Δημοσίευση 16/05/2014 - 22:03
1. ενω εχω 8 γιγα ραμ,με κλειστες σχεδον ολες τις εφαρμογες(ανοιχτο μονο firefox με 5 tabs) ,εχω ελευθερα τα 3.
2. οταν ανοιγω το facebook καμια φορα δειχνει να φορτωνει και να μην εμφανιζει τις εικονες,ενω η συνδεση ειναι κομπλε γενικα.
Δημοσίευση 16/05/2014 - 22:48
καλησπερα παιδια.... ξερεις κανεις τι γινεται αν πιασει σκονη και λεκεδες μεσα απο το γυαλι της οθονης σε imac 2013(το λεπτο)??
Μιλάς απευθείας με κάποιο εξουσιοδοτημένο service και πας για αντικατάσταση. Την αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά.
Δημοσίευση 16/05/2014 - 22:49
1. ενω εχω 8 γιγα ραμ,με κλειστες σχεδον ολες τις εφαρμογες(ανοιχτο μονο firefox με 5 tabs) ,εχω ελευθερα τα 3.
2. οταν ανοιγω το facebook καμια φορα δειχνει να φορτωνει και να μην εμφανιζει τις εικονες,ενω η συνδεση ειναι κομπλε γενικα.
1.) Μην σε απασχολεί δεν πρόκειται να σε κρεμάσει, όταν θα χρειαστεί θα αποδεσμεύσει από την inactive.
2.) Μπορεί να φταίει κάποιο extension η ακόμα και η σύνδεση σου.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες