Ανοίγεις το VLC-> Προτιμήσεις-> Υπότιτλοι-> κωδικοποίηση επιλέγεις ελληνική ISO 8859-7... Πες μου αν στρώσει!
Το δοκίμασα αυτό πρίν αλλά δεν έστρωσε..έβαλα και windows αλλά τίποτα!
Κάτι άλλο?
Δημοσίευση 29/08/2014 - 16:04
Ανοίγεις το VLC-> Προτιμήσεις-> Υπότιτλοι-> κωδικοποίηση επιλέγεις ελληνική ISO 8859-7... Πες μου αν στρώσει!
Κάτι άλλο?
Δημοσίευση 29/08/2014 - 16:05
Κάτι άλλο?
Δημοσίευση 29/08/2014 - 19:56
Στο vlc ξέρει κανείς γιατί τους υπότιτλους μου τους βγάζει με ότι να ναι γράμματα ?Κάτι με το encoding πρέπει να είναι αλλά από που το αλλάζω?
Και στο xbmc που ψάχνω για υπότιτλους?
Στην αρχή θέλει μια μικρή ρύθμιση. Ανοίγεις το XBMC και πας system, settings, addons, get addons, xbmc addons, subtitles και από εκεί επιλέγεις σε ποιες σελίδες θες να ψάχνει για υπότιτλους. Έχει μεγάλη λίστα. Εγώ έχω τα opensubtitles.org και subtitles.gr
Μόλις το κάνεις αυτό, πας system, settings, video, subtitles και επιλέγεις πάνω πάνω για ποιες γλώσσες θες να ψάχνει υπότιτλους. Αφού τα κάνεις αυτά είσαι έτοιμος. Μένει μόνο να ψάχνεις για υπότιτλους κάθε φορά που παίζεις ένα βίντεο με το XBMC. Όταν ανοίγεις μια ταινία με το XBMC από κάτω βγάζει κάποια κουμπιά ελέγχου για την ταινία. Επόμενο προηγούμενο παύση κτλ. Στα δεξιά έχει άλλα 4 κουμπιά. Πας το ποντίκι στο πρώτο από αυτά και μετά πατάς εκεί που λέει download. Θα σου βγάλει μια λίστα με όλους του υπότιτλους που βρήκε. Πατάς σε κάποιον και τον κατεβάζει. Επίσης τον αποθηκεύει στον φάκελο που είναι η ταινία.
Δημοσίευση 29/08/2014 - 20:07
Στην αρχή θέλει μια μικρή ρύθμιση. Ανοίγεις το XBMC και πας system, settings, addons, get addons, xbmc addons, subtitles και από εκεί επιλέγεις σε ποιες σελίδες θες να ψάχνει για υπότιτλους. Έχει μεγάλη λίστα. Εγώ έχω τα opensubtitles.org και subtitles.gr
Μόλις το κάνεις αυτό, πας system, settings, video, subtitles και επιλέγεις πάνω πάνω για ποιες γλώσσες θες να ψάχνει υπότιτλους. Αφού τα κάνεις αυτά είσαι έτοιμος. Μένει μόνο να ψάχνεις για υπότιτλους κάθε φορά που παίζεις ένα βίντεο με το XBMC. Όταν ανοίγεις μια ταινία με το XBMC από κάτω βγάζει κάποια κουμπιά ελέγχου για την ταινία. Επόμενο προηγούμενο παύση κτλ. Στα δεξιά έχει άλλα 4 κουμπιά. Πας το ποντίκι στο πρώτο από αυτά και μετά πατάς εκεί που λέει download. Θα σου βγάλει μια λίστα με όλους του υπότιτλους που βρήκε. Πατάς σε κάποιον και τον κατεβάζει. Επίσης τον αποθηκεύει στον φάκελο που είναι η ταινία.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου ..όλα εντάξει αλλά πάλι δεν μου τα βγάζει στα ελληνικά τους υπότιτλους.Κάποια άλλη ρύθμιση για αυτό?
Δημοσίευση 29/08/2014 - 20:49
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου ..όλα εντάξει αλλά πάλι δεν μου τα βγάζει στα ελληνικά τους υπότιτλους.Κάποια άλλη ρύθμιση για αυτό?
Να πω ότι στα Αγγλικά παίζουν μια χαρά ..μάλλον το encoding φταίει αλλά δεν ξέρω από που να το ρυθμίσω!
Δημοσίευση 29/08/2014 - 22:16
Να πω ότι στα Αγγλικά παίζουν μια χαρά ..μάλλον το encoding φταίει αλλά δεν ξέρω από που να το ρυθμίσω!
Για το XBMC πας στο system,settings,video,subtitles και στο Character Set βάζεις Greek(ISO).
Δημοσίευση 29/08/2014 - 22:24
μου έχει μονο subtitle stereoscopic death και reset above settings to default..
Τι κάνω λάθος?
Δημοσίευση 29/08/2014 - 23:11
μου έχει μονο subtitle stereoscopic death και reset above settings to default..
Τι κάνω λάθος?
Δηλαδή δεν στο βγάζει αυτό;
Δημοσίευση 29/08/2014 - 23:25
Όχι ..ούτε καν playback δεν λέει ..μόνο Library ,Subtitles και dvds
Δημοσίευση 29/08/2014 - 23:32
Όχι ..ούτε καν playback δεν λέει ..μόνο Library ,Subtitles και dvds
Κατάλαβα τί παίζει. Δες την εικόνα που ανέβασα. Κάτω από τα DVDs λέει Settings Level. Εσένα είναι στο Basic. Πάτα ένα κλικ πάνω μέχρι να σου γίνει standard. Μετά θα τις εμφανίσει κανονικά τις ρυθμίσεις και θα κάνεις ό,τι σου είπα πιο πριν για την κωδικοποίηση των υποτίτλων.
Δημοσίευση 29/08/2014 - 23:37
Είσαι μεγάλος ..όλα εντάξει παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι στα ελληνικά
Ευχαριστώ και πάλι !
Δημοσίευση 29/08/2014 - 23:39
Είσαι μεγάλος ..όλα εντάξει παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι στα ελληνικά
Ευχαριστώ και πάλι !
Τίποτα. Καλό βράδυ.
Δημοσίευση 30/08/2014 - 21:29
Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το mac με την tv μου?
Δοκίμασα κάποια πράγματα που βρήκα όπως για παράδειγμα να κλείσω πρώτα το pc και μετά να βάλω το καλώδιο αλλά τίποτα.
Κάποια βοήθεια ?
Δημοσίευση 30/08/2014 - 23:42
Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το mac με την tv μου?
Δοκίμασα κάποια πράγματα που βρήκα όπως για παράδειγμα να κλείσω πρώτα το pc και μετά να βάλω το καλώδιο αλλά τίποτα.
Κάποια βοήθεια ?
Δοκίμασε να έχεις το λάπτοπ στην πρίζα. Επίσης επιλέγεις από την τηλεόρασή σου να παίρνει σήμα από το HDMI ή απλά συνδέεις το καλώδιο;
Δημοσίευση 31/08/2014 - 15:39
Πάλι δεν έγινε τίποτα..Τι εννοείς?
Εγώ απλά βάζω το hdmi στο mac και μετά από την τηλεόραση επιλέγω από το input το hdmi
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες