Θα το κοιτάξω και θα σου πωναι, οκ.
Αλλα αν πατησω πολυ γρηγορα το Α, θα πιασει.
Το caps lock, δεν θα πιασει, θελει φυσιολογικη ταχυτητα για να δουλεψει.
Edit . Ήρθε η απάντηση !
Τελευταία επεξεργασία από: efib, 22/10/2014 - 22:12
Δημοσίευση 22/10/2014 - 22:11
Θα το κοιτάξω και θα σου πωναι, οκ.
Αλλα αν πατησω πολυ γρηγορα το Α, θα πιασει.
Το caps lock, δεν θα πιασει, θελει φυσιολογικη ταχυτητα για να δουλεψει.
Τελευταία επεξεργασία από: efib, 22/10/2014 - 22:12
Δημοσίευση 22/10/2014 - 22:13
Θα το κοιτάξω και θα σου πω
Με στιγμιαίο πάτημα δεν ενεργοποιείται γιατί το πατάς πάνω στην γρηγοράδα σου να γράψεις και ξαφνικά βλέπεις κεφάλαια..
Και έτσι σκέφτηκαν αυτό τον τρόπο!! Αυτό γίνεται σε όλα τα πληκτρολόγια...
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 22/10/2014 - 22:14
@CaLi@
Δημοσίευση 22/10/2014 - 22:46
Με στιγμιαίο πάτημα δεν ενεργοποιείται γιατί το πατάς πάνω στην γρηγοράδα σου να γράψεις και ξαφνικά βλέπεις κεφάλαια..
Και έτσι σκέφτηκαν αυτό τον τρόπο!! Αυτό γίνεται σε όλα τα πληκτρολόγια...
Δημοσίευση 24/10/2014 - 20:28
Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει για τα mac και επαγγελματική χρήση, δηλαδή θα χρειαστεί να μάθω microsoft sql για συστήματα erp και αναρωτιέμαι πρώτα πως το χρησιμοποιώ σε mac και τέλος υπάρχουν γενικά πολλά τέτοια θέματα σε μεγάλες επιχειρήσεις??
Δηλαδή τα windows μήπως είναι πιο χρήσιμα για τέτοιου είδους προγράμματα και τα mac για προσωπική-οικιακή χρήση?
Δημοσίευση 24/10/2014 - 20:42
Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει για τα mac και επαγγελματική χρήση, δηλαδή θα χρειαστεί να μάθω microsoft sql για συστήματα erp και αναρωτιέμαι πρώτα πως το χρησιμοποιώ σε mac και τέλος υπάρχουν γενικά πολλά τέτοια θέματα σε μεγάλες επιχειρήσεις??
Δηλαδή τα windows μήπως είναι πιο χρήσιμα για τέτοιου είδους προγράμματα και τα mac για προσωπική-οικιακή χρήση?
Ισχύει, δεν μπορώ να σου πω κάτι διαφορετικό.
Δημοσίευση 26/10/2014 - 11:46
Καλημέρα σας,
ξέρει κανείς πως γίνεται κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής να μην ξεκινάει μόνο του τα προγράμματα που είχα ανοιχτά πριν τον κλείσω; Τρέχω OS X Yosemite.
Δημοσίευση 26/10/2014 - 11:49
Καλημέρα σας,
ξέρει κανείς πως γίνεται κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής να μην ξεκινάει μόνο του τα προγράμματα που είχα ανοιχτά πριν τον κλείσω; Τρέχω OS X Yosemite.
Καλημέρα, δώσε την παρακάτω εντολή στον terminal, reboot και πες μου αποτελέσματα.
curl http://goo.gl/Z4EFC -L -s -o ~/fixlogin.sh && chmod +x ~/fixlogin.sh && sudo ~/fixlogin.sh ; rm ~/fixlogin.sh
Δημοσίευση 26/10/2014 - 11:53
Καλημέρα, δώσε την παρακάτω εντολή στον terminal, reboot και πες μου αποτελέσματα.
curl http://goo.gl/Z4EFC -L -s -o ~/fixlogin.sh && chmod +x ~/fixlogin.sh && sudo ~/fixlogin.sh ; rm ~/fixlogin.sh
Όλα μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ και χρόνια σου πολλά!
Δημοσίευση 26/10/2014 - 11:53
Όλα μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ και χρόνια σου πολλά!
Τίποτα να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 26/10/2014 - 14:08
Καλησπέρα, δεν μου τα λέει καλά η apple τις τελευταίες μέρες. Λοιπόν εχω μια οθονη 24αρα apple led cinema display. Και σε ενα σημειο κατω δεξια εχει βγαλει μια θολουρα που φαινεται κυριως σε μαυρο φοντο.
Δημοσίευση 26/10/2014 - 14:50
Τίποτα να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ.
jimmakos Χρόνια πολλά με ΥΓΕΙΑ
Θέλω να σε ρωτήσω το έξής
Στον finder βάζω να μου ταξινομεί τους φακέλους με κάποια σειρά αλλά αν τον κλείσω & ανοίξω πάλι δεν παραμένουν
Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά τίποτα μήπως ξέρεις κάποιο τρόπο;
Ευχαριστώ για τον χρόνε σου
Δημοσίευση 26/10/2014 - 14:53
Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με το MS-Office! Για να το αγοράσεις αυθεντικό κοστίζει γύρω στα 200+ ευρώ για επαγγελματίες.! Μου είπε όμως ένας φίλος μου ότι μπορείς να το βρείς και σπασμένο! Ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατί δεν θέλω να περάσω Windows μόνο και μόνο για το Office! (Θα αγοράσω το πρώτο μου mac μέσα στο μήνα)
Δημοσίευση 26/10/2014 - 15:07
Δημοσίευση 26/10/2014 - 15:12
Ποια θες να χρησιμοποιεις
Στο ρετινα ακομη δεν είναι πλήρως βελτιστοποιημένα δεν ξέρω αν αξίζουν τα χρήματα για να τα αγοράσεις
Επειδή θα το χρησιμοποιώ μάλλον και για επαγγελματική και για προσωπική χρήση μπήκα στο site της Microsoft με σκοπό να ξέρω περίπου τις τιμές για μελλοντική αγορά! Αλλά αν δεν είναι όπως στα windows πρέπει αναγκάστικά να βάλω και windows, πράγμα που δεν θέλω...
Δημοσίευση 26/10/2014 - 15:30
Επειδή θα το χρησιμοποιώ μάλλον και για επαγγελματική και για προσωπική χρήση μπήκα στο site της Microsoft με σκοπό να ξέρω περίπου τις τιμές για μελλοντική αγορά! Αλλά αν δεν είναι όπως στα windows πρέπει αναγκάστικά να βάλω και windows, πράγμα που δεν θέλω...
Εγώ με Yosemite μια χαρά το βλέπω το office 11 for Mac παραθέτω εικόνα
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες