Στον πρωτο χρονο χρησης εχω πεσει στο 90%.
Οπως ομως ειπα εχω αλλα 2 χρονια εγγυηση με apple care.
Παιζει να προλαβει να χαλασει ωστε να με καλυψει η εγγυηση?
Πρεπει να τα παιξει τελειως , να μην αναβει δηλαδη το ΜΒΑ για να γινει αντικατασταση?
Δημοσίευση 14/11/2014 - 15:09
Στον πρωτο χρονο χρησης εχω πεσει στο 90%.
Οπως ομως ειπα εχω αλλα 2 χρονια εγγυηση με apple care.
Παιζει να προλαβει να χαλασει ωστε να με καλυψει η εγγυηση?
Πρεπει να τα παιξει τελειως , να μην αναβει δηλαδη το ΜΒΑ για να γινει αντικατασταση?
Δημοσίευση 14/11/2014 - 15:11
Οταν ομως δεν βρουν κατι και ρωτήσουν ( χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να βοηθήσετε ! ) εγώ προσωπικά βοηθάω έτσι ώστε να το καταλάβουν και οχι "παπαγαλία" , δεν σου κανω επίθεση τωρα , συζήτηση κάνουμε
Και όχι μονο αυτό, αλλα αν δεν βρουν απάντηση στο ερώτημα τους, και επεξήγηση, (όσο μπορεί και ξέρει ο καθένας βέβαια για να εξηγήσει), πιστέψετε με, θα την ξανακάνει την ιδια ερώτηση.
Και αν δεν είναι ο ίδιος, θα είναι κάποιος άλλος.
Αν σας πω πόσες φορές εγώ προσωπικά έχω απαντήσει στις ίδιες και ίδιες ερωτήσεις, μετά από τόσα χρόνια ενεργό μέλος, θα πάθετε καρδιακό μερικοί!
Τι κέρδισες θα μου πεις; Τους δίνεις μασημένη τροφή θα πει ο άλλος! ...Εδώ όμως μπαίνει ο προσωπικός παράγοντας, ότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, και δεν μας τσαντίζει, δεν μας κουράζει, δεν μας χαλάει.
Γιατί το κάνουμε για παρτη μας πάνω από όλα, το γουστάρουμε δλδ, και κατ'επέκταση για την βοήθεια των μελών μας.
Μέσα στα ανθρώπινα όρια βεβαια πάντα. Και εμείς σε κάποια φάση μπορεί να απαντήσουμε μονολεκτικά, ίσως και λίγο ειρωνικά μερικές φορές, αλλα θέλω να πιστεύω χωρίς πραγματική κακια, αλλα περισσότερο πάνω στον χαβαλέ, και για να ξεχαστούμε λίγο από τα προβλήματα μας ο καθένας.
Τι να πουν και άτομα δλδ σαν τον Νίκο (@nikosgnr)! Το παιδι πρέπει να έχει πολυυυυυυυ υπομονή λεμε.
Με τα τσουβάλια! :Ρ
Μια προσωπική άποψη εξέφερα, και περισσότερο τροφή για σκέψη.
Την καλησπέρα μου. ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 14/11/2014 - 15:14
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 14/11/2014 - 15:35
Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... Έχω ένα macBook pro Retina mid 2014 δύο μέρες τώρα και πατάω Shut Down αλλά δεν σβήνει... Απλά δείχνει μάυρη οθόνη με το ποντίκι... Κλείνω το καπάκι το σηκώνω και δείχνει πάλι το ίδιο πράγμα... μόνο αν πατήσω παρατεταμένα το κουμπί κλείνει... την πρώτη μέρα έκλεινε κανονικά... Τρέχει Yosemite
Τελευταία επεξεργασία από: nickoskr, 14/11/2014 - 15:37
Δημοσίευση 14/11/2014 - 15:38
Δημοσίευση 14/11/2014 - 15:43
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 14/11/2014 - 16:33
Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... Έχω ένα macBook pro Retina mid 2014 δύο μέρες τώρα και πατάω Shut Down αλλά δεν σβήνει... Απλά δείχνει μάυρη οθόνη με το ποντίκι... Κλείνω το καπάκι το σηκώνω και δείχνει πάλι το ίδιο πράγμα... μόνο αν πατήσω παρατεταμένα το κουμπί κλείνει... την πρώτη μέρα έκλεινε κανονικά... Τρέχει Yosemite
κάνε το παρακάτω και θα λυθεί, μου το είχε κάνει κι εμένα.
Try deleting following two items:
~/Library/Preferences/com.apple.dock.plist
~/Library/Preferences/com.apple.dock.db
Make sure you take a screenshot of your current dock since deleting these files will reset your dock to default.
Now open terminal and do a sudo reboot w/ your password.
https://discussions..../thread/4139637
Δημοσίευση 14/11/2014 - 16:50
Τι εννοείς με ποντίκι, μήπως τον κέρσορα ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 14/11/2014 - 16:58
@iluxus, Jim κατάλαβα τι λέτε, δεν λεω κατι διαφορετικό
Μα και εγώ μαζί σου είμαι!
Απλως σε συμπλήρωσα .. )
Δημοσίευση 14/11/2014 - 17:01
Τι εννοείς με ποντίκι, μήπως τον κέρσορα ;.
Ναι τον κέρσορα...
Δημοσίευση 14/11/2014 - 17:04
Ναι τον κέρσορα...
ευτυχώς γιατί ήταν έτοιμος να σου στείλει γάτα
Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:53
Το Paragon πρέπει να το αγοράσω?
Έχω την εντύπωση οτι από τότε που σύνδεσα τον εξωτερικό δίσκο ψιλοκολλάει το Mac. Είναι η ιδέα μου?
Δημοσίευση 16/11/2014 - 11:41
Μερικές φορές έχουν κάποια θεματάκια αυτού το είδους τα προγράμματα.Το Paragon πρέπει να το αγοράσω?
Έχω την εντύπωση οτι από τότε που σύνδεσα τον εξωτερικό δίσκο ψιλοκολλάει το Mac. Είναι η ιδέα μου?
Τελευταία επεξεργασία από: jim clarinetist, 16/11/2014 - 11:42
Δημοσίευση 16/11/2014 - 12:15
Αν τον φορμάρεις σε exFAT να ξέρεις ότι θα έχεις θέμα με τις ταχύτητες. Επίσης πες ότι συνδέεις και έναν άλλο σκληρό δίσκο ή ένα φλασάκι που σχεδόν όλα είναι σε NTFS. Τότε πάλι θα έχεις πρόβλημα. Καλύτερα αγόρασε το paragon να τελειώνεις. Το έχω εδώ κι ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Δημοσίευση 16/11/2014 - 14:36
Εγώ το paragon το πήρα δωρεάν. Ήταν στη συσκευασία σε cd μαζί με έναν εξωτερικό δίσκο toshiba που αγόρασα. Ρώτα κανέναν γνωστό αν το εχει ή αν είναι να αγοράσεις εξωτερικό σκληρό, δες αν το δίνουν δωρεάνΑν τον φορμάρεις σε exFAT να ξέρεις ότι θα έχεις θέμα με τις ταχύτητες. Επίσης πες ότι συνδέεις και έναν άλλο σκληρό δίσκο ή ένα φλασάκι που σχεδόν όλα είναι σε NTFS. Τότε πάλι θα έχεις πρόβλημα. Καλύτερα αγόρασε το paragon να τελειώνεις. Το έχω εδώ κι ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Δημοσίευση 16/11/2014 - 14:38
Εγώ το paragon το πήρα δωρεάν. Ήταν στη συσκευασία σε cd μαζί με έναν εξωτερικό δίσκο toshiba που αγόρασα. Ρώτα κανέναν γνωστό αν το εχει ή αν είναι να αγοράσεις εξωτερικό σκληρό, δες αν το δίνουν δωρεάν
Μάλλον δεν ήθελες να κάνεις σε εμένα quote αλλά στον mkougis.
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες