Ακριβως αυτο "κόψτε" οτιδηποτε εχετε στο Substrate Addons πλην Mserver και Winterboard
Στα του προγραμματος τωρα η συγκεκριμενη υλοποιηση ειναι μεν η καλυτερη απο οσε κυκλοφορουν αλλα θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερη αν δεν ειχαν επιλεξει εκει στην Nav N GO το Amigo ως οδηγο του... οπου και πιο σπαρτιατικο ειναι και πιο λιτό και δεν σε αφηνει να το πειραξεις οπως το iGO 8.3.Χ... to σημαντικοτερο ομως εχει να κανει με τους χαρτες οπου ενω υπαρχουν για το 8.3 πεντε εταιριες να διαλεξεις (navteq. dis, epsilon, teleatlas, cit)δυστυχως δεν παιζουν σε αυτό.
Καλημέρα Μινο γυρισες στα πάτρια εδάφη η ακομα είσαι πάνω?
Αυτο κατάλαβα κι εγώ, μολις είδα τα screenshots. Είναι πολυ επιρεασμένο από το Amigo και αν δεν βρεθούν κάποιοι να το βελτιώσουν δεν νομίζω να μας βολέψει. Ειδικά αν οντως ο χάρτης είναι της epsilon.
Πιθανως η Navgo θέλησε να δημιουρήσει μια νεα έκδοση που είναι πιο κοντα στην φιλοσοφία του iphone. Θα δουμε.
Προς το παρών λεω να το εγκαταστήσω ετσι απλα για μελέτη αφου ο χάρτης της Αιγυπτου δεν παίζει. Ούτε αυτός που εχω για το 8.3 αλλά ουτε κι ενας παλιότερος που ηταν για το plus 2006.
@Θανάσης
Θανάση δεν ξερω αν δεχεται εισαγωγή POIS καμερες και λοιπά απο τα ήδη ετοιμα αρχεια που υπάρχουν στο gpspocketpc, θα το μάθουμε συντομα.
Ελπίζω να μπορει να γινει εισαγωγη KML user POIS τουλάχιστον, για να μπορουμε να βάλουμε τα δικά μας που εχουμε στο google earth.