η vodafone μας δουλευει και σας δουλευει στα μουτρα.! ποιος γνωριζει αληθεια οτι σε παγια κατω των 40 ευρω, εχουν κλειδωμενες υπηρεσιες voip.! πλακα μας κανουν ρε οι ξευτιλες. εγω ομως που εχω παγιο 100 ευρω, και δεν μου δουλευει το facetime μεσω 3g τι να κανω? και με διαβεβαιωσαν εχθες οτι ειναι ολα ανοιχτα στον λογαριασμο μου.!
πιο κατω σας παραθετω το email με την απαντηση που πηρα απο το help desk της vodafone σε ερωτηση μου οσον αφορα το προβλημα που εχει προκυψει.!
Στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012,
> Αγαπητέ κύριε ......"...........
>
>
>
> Σε απάντηση του email σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν ηApple διαθέτει την υπηρεσία “Facetime” μόνο μέσω Wi-FI.
>
> Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Apple (
http://www.apple.com...s/facetime.html) το Facetime δεν μπορεί επίσημα να λειτουργήσει μέσω δικτύουGPRS/3G και λόγω αυτού δεν μπορούμε να σας παρέχουμε κάποια επιπλέον υποστήριξη ως προς το θέμα που μας αναφέρατε.
>
>
>
> Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
>
> Είμαστε κοντά σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε.
>
>
>
> Emmanouil Morakis
>
> ONLINE CUSTOMER CARE
>
> Email: ccsupport.gr@vodafone.com
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΣτις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012, ο χρηστης .......... έγραψε:
> τα ιδια ξυλινα λογια με την εξυπηρετηση πελατων. πατατε επανω σε λεξεις και οχι στην ουσια. σας ξαναλεω οτι με ολες τις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει προβλημα. και προ 2 μηνων ουτε με εσας υπηρχε προβλημα. το μονο που μενει εαν συνεχισει να υφισταται το προβλημα ειναι αιτηση φορητοτητας. ευχαριστω.
>
> Emmanouil Morakis
>
> ONLINE CUSTOMER CARE
>
> Email: ccsupport.gr@vodafone.com
Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 23/01/2012 - 22:45