Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

Η Vodafone μπλοκάρει το FaceTime μέσω 3G;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
183 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:06

Βρε παιδιά γιατί δεν αλλάζετε εταιρία δεν καταλαβαίνω αν δε σας κάνει. Πεστε τους τα χοντρά και σηκωθείτε και φύγετε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ολη αυτή τη φασαρία. Αμα ειστε δυσαρεστημένοι φαντάζομαι εχετε δικαίωμα να αλλαξετε εταιρία ετσι δεν ειναι;

Εμενα δε μουκανε η κοσμοτέ, δεν ειχα σημα πουθενά και πήγα στη βοντα και ειμαι ευχαριστημένη, μια χαρά κανω και skype και viber και απολα (facetime δε με νοιαζει αν δεν ειμαι σε wifi αλλα λεμε τωρα.

Αμα δεν ειστε ικανοποιημενοι απλά φυγετε.

ρε μαριλινα, δεν ειναι τοσο απλο. αντε τρεξε κανε νεες αιτησεις ιστοριες, να πληρωνεις για τον υπολοιπο χρονο συμβολαιου καποια λεφτα, και πολλα ακομα. το λες τοσο ευκολα λες και θα κλεισουμε κανεναν διακοπτη. δεν ειναι ετσι ακριβως. εσενα μπορει να μην σε νοιαζει το facetime, αλλα εμενα με καιει. και στο κατω κατω δεν ειναι ενα προβλημα της Vodafone που πρεπει να λυσει? δεν καταλαβα? αφου δεν ειχαμε προβλημα παλιοτερα.
ηθελα να δω, εαν κανενα προγραμματακι που χρησιμοποιεις πολυ και δεν σου δουλευε τι θα ελεγες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Nicholas

Nicholas

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • GameCenter:BARBUNI

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:09

Βρε παιδιά γιατί δεν αλλάζετε εταιρία δεν καταλαβαίνω αν δε σας κάνει. Πεστε τους τα χοντρά και σηκωθείτε και φύγετε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ολη αυτή τη φασαρία. Αμα ειστε δυσαρεστημένοι φαντάζομαι εχετε δικαίωμα να αλλαξετε εταιρία ετσι δεν ειναι;

Εμενα δε μουκανε η κοσμοτέ, δεν ειχα σημα πουθενά και πήγα στη βοντα και ειμαι ευχαριστημένη, μια χαρά κανω και skype και viber και απολα (facetime δε με νοιαζει αν δεν ειμαι σε wifi αλλα λεμε τωρα.

Δεν πάω πουθενά! Να φτιάξουν αυτά που χαλάσανε. Είμαι μαζί τους από την αρχή, (1994) είναι υποχρεωμένοι για τις καλύτερες υπηρεσίες. Όλα τα άλλα είναι απλώς λόγια..........

#78   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:10

Πάντως η βόντα έχει κάποια ωραία...Πχ εγώ τι αντιμετώπισα πρόσφατα.
Έχω 2ο αριθμό καρτοσυμβόλαιο unlimited 20 και έπαιρνα μέχρι πρόσφατα και internet γιατί μου έμεναν λεφτά και το χρησιμοποιούσα κιόλας...
Πλέον για να πάρεις ιντερνετ πρέπει να έχεις κάνει ανανέωση από περίπτερο κι όχι από τα λεφτά που σου μένουν λες κι αυτά δεν τα πληρώνεις,σου κάνουν δλδ κουμάντο στο τι θα κάνεις αυτά που σου μένουν.
Τσακώθηκα 1-2 φορές και δεν ξέρω τι θα κάνω..
Πάντως ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΜΙΑ μα καμμία..

Αναρτημένη εικόνα

#79   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:11

Παιδιά το έγραψα και προχθές σε κάποιο από τα σχετικά τόπικ αλλά δε θυμάμαι σε ποιό.

Η Vodafone βρίσκεται σε διάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ αναβάθμισης του δικτύου της.

Από κεραίες, ίντερνετ κτλ μέχρι και στα λογισμικά τους και στη σελίδα τους.

Για να καταλάβετε, το my account δε λειτουργεί καθόλου και από τις 1-1 δεν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί.

Εγώ περίμενα να εκδοθεί στις 15-1 και ακόμα δεν έχει εκδοθεί!

Όταν ρώτησα για το Facetime over 3G η απάντηση ήταν να κάνω λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί όλο αυτό και μετά αν συνεχίσει να μην δουλεύει, το βλέπουμε.

ΥΓ: Λόγω αυτής της αναβάθμισης δεν λειτουργεί καμία φορά και το ίντερνετ μέσω EDGE/GPRS τις τελευταίες μέρες.

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 22/01/2012 - 18:12

#80   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:13

Παιδιά το έγραψα και προχθές σε κάποιο από τα σχετικά τόπικ αλλά δε θυμάμαι σε ποιό.

Η Vodafone βρίσκεται σε διάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ αναβάθμισης του δικτύου της.

Από κεραίες, ίντερνετ κτλ μέχρι και στα λογισμικά τους και στη σελίδα τους.

Για να καταλάβετε, το my account δε λειτουργεί καθόλου και από τις 1-1 δεν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί.

Εγώ περίμενα να εκδοθεί στις 15-1 και ακόμα δεν έχει εκδοθεί!

Όταν ρώτησα για το Facetime over 3G η απάντηση ήταν να κάνω λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί όλο αυτό και μετά αν συνεχίσει να μην δουλεύει, το βλέπουμε.

δεν νομιζω.! εμενα σημερα μου ειπαν οτι η αναβαθμιση που κανουν δεν εχει σχεση σε οτι αφορα υπηρεσιες δικτυου γενικοτερα.! απολυτως καμια σχεση.!

#81   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:15

δεν νομιζω.! εμενα σημερα μου ειπαν οτι η αναβαθμιση που κανουν δεν εχει σχεση σε οτι αφορα υπηρεσιες δικτυου γενικοτερα.! απολυτως καμια σχεση.!

Αυτό που σου είπαν μάλλον δεν ισχύει γιατί λόγω της ίδιας αναβάθμισης είχαν μπλοκαριστεί και τα Viber και λοιπά Voip πριν κάτι μέρες.

Απλά μαζί με τα υπόλοιπα δεν έδωσαν σημασία στο facetime over 3G μιας και δεν είναι official και δεν το ήξεραν ενδεχομένως.

#82   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:17

Παρακολουθω καιρο το φορουμ και δεν ενιωσα την αναγκη να γραφτω γιατι οτι ηθελα το εβρισκα απλα. Μπραβο για την δουλεια που γινεται εδω μεσα. Οταν διαβασα το ποστ του φιλου μως περι Vodafone και Jailbreak γραφτηκα αμεσως για να κραξω και εγω. Εκανα το 4S μου Jailbreak και απο προχθες παλευω με Αυτο το θεμα. Δεν δουλευει το Facetime με το My 3g.

Η Vodafone δεν υπαρχει παιδια πουθενα στον χάρτη, με εχουν ξενερωσει χρονια τωρα. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω για Cosmote μερια. Ακου να πληρωνω για να εχω 3GB internet και να θελουν να μουβπουν μεντο ετσι θελω πως και που θα τα χαλασω...ΟΥΣΤ!!!

#83   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:18

Αυτό που σου είπαν μάλλον δεν ισχύει γιατί λόγω της ίδιας αναβάθμισης είχαν μπλοκαριστεί και τα Viber και λοιπά Voip πριν κάτι μέρες.

Απλά μαζί με τα υπόλοιπα δεν έδωσαν σημασία στο facetime over 3G μιας και δεν είναι official και δεν το ήξεραν ενδεχομένως.

μακαρι να ειναι οπως τα λες. παντως μου ειπαν οτι σε συμβολαιο κατω των 40 ευρω, δεν ειναι ενεργοποιημενες υπηρεσιες voip. ΚΑΛΟ Ε? και μετα φταει σε καποιους ο τιτλος που εβαλα στο θεμα. καλα ειπα οτι αντι για κλωτσιες επρεπε να βαλω γ......

#84   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:21

Να ρωτήσω κάτι ασχετο: :blush: ποσα mb καταναλώνονται όταν κάνετε χρηση το FaceTime μέσω 3G ;;;;

#85   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:21

Να ρωτήσω κάτι ασχετο: :blush: ποσα mb καταναλώνονται όταν κάνετε χρηση το FaceTime μέσω 3G ;;;;

Δεν ξέρω ακριβώς δεν το έχω ψάξει αλλά θα είναι πολύ αφού είναι ήχος+βίντεο!

Αναρτημένη εικόνα

#86   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:29

πηρα εναν φιλο που το μετρησαμε μια φορα μαζι, και μου ειπε περιπου 1mb το λεπτο. περιπου 60mb την ωρα ολικο. και αποστολη και ληψη.

#87   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:30

πηρα εναν φιλο που το μετρησαμε μια φορα μαζι, και μου ειπε περιπου 1mb το λεπτο. περιπου 60mb την ωρα ολικο. και αποστολη και ληψη.

Πολλά είναι τότε ως πάρα πολλά....γιατί αν μιλάς πχ 10 λεπτά/ημέρα θες 300ΜΒ/Μήνα μόνο από αυτό.... :o

Αναρτημένη εικόνα

#88   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:37

Όταν έχεις 3GB το μηνα μια χαρα είναι!!!βεβαια δεν είναι κ για χορταση :lol:

#89   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:37

Εσυ γιατι δεν αλλαζεις topic αφου δεν σε ενδιαφερει το θεμα που εχουμε εμεις με την vodafone. Εσυ εισαι καλα με την εταιρια εμεις οχι. Οποτε μεινε στην Cosmote και ασε μας εμας να φωναζουμε..

#90   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 18:39

Εσυ γιατι δεν αλλαζεις topic αφου δεν σε ενδιαφερει το θεμα που εχουμε εμεις με την vodafone. Εσυ εισαι καλα με την εταιρια εμεις οχι. Οποτε μεινε στην Cosmote και ασε μας εμας να φωναζουμε..

Vodafone έχει η Μαριλινα :blush:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19