Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

Η Vodafone μπλοκάρει το FaceTime μέσω 3G;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
183 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 22/01/2012 - 19:02

Εσυ γιατι δεν αλλαζεις topic αφου δεν σε ενδιαφερει το θεμα που εχουμε εμεις με την vodafone. Εσυ εισαι καλα με την εταιρια εμεις οχι. Οποτε μεινε στην Cosmote και ασε μας εμας να φωναζουμε..

Βγαλε το καπέλο απο τα ματια βρε Indiana να διαβασεις τι γραφω πριν πεις άσχετα.
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2012 - 19:26

Βγαλε το καπέλο απο τα ματια βρε Indiana να διαβασεις τι γραφω πριν πεις άσχετα.

Μια χαρα διαβαζω αγαπητη iMarinela!! Δεν σε λεω iMarillina γιατι μαρεσει ποιο πολυ το Marinela..

Εσενα δεν σε ενδιαφερει το προβλημα μας με την vod και το facetime οποτε και ειναι καλυτερα να αλλαξεις topic. Να μην προκαλεις και φασαριες..

#93   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 19:49

Μια χαρα διαβαζω αγαπητη iMarinela!! Δεν σε λεω iMarillina γιατι μαρεσει ποιο πολυ το Marinela..

Εσενα δεν σε ενδιαφερει το προβλημα μας με την vod και το facetime οποτε και ειναι καλυτερα να αλλαξεις topic. Να μην προκαλεις και φασαριες..

Ναι αλλά μου λες "μεινε στην Κοσμοτέ λοιπόν" τη στιγμή που λέω οτι ειμαι ευχαριστημένη με τη Vodafone και αν σε κάποιον δεν αρέσει η λύση είναι να τους τα ψάλλει και να αλλάξει εταιρία, τη στιγμή που προφανώς δεν θέλουν/δε μπορούν/δεν ξέρω τί να ασχοληθούν με κατι στο οποίο μάλλον ουτε οι ίδιοι έχουν ιδέα τί πρέπει να γίνει.

Για παράδειγμα, όλοι αυτοί που φωνάζουν ότι πηραν iphone και δεν έχει bluetooth, ραδιόφωνο κλπ κλπ δεν παίρνουν την Apple να τη βρίσουν για το γεγονός ότι δε μπορεί να κάνει αυτά.....αμα δεν τους καλύπτει η συσκευή αλλάζουν κινητό, έτσι δεν είναι?

ΥΓ: Δε πας να με πεις και i-Karamba! σιγά τα ουά προσβλήθηκα τώρα :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 22/01/2012 - 19:49

Whatsapp doc?

#94   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 19:50

Παντως πηρα και γω τηλεφωνο τωρα.. Μου παν κανουν μεγαλες αλλαγες στα συστηματα και ειναι και μεγαλο εργο για τη vodafone οππως μου πε.. Μηπως σχετιζεται με αυτο; Όπως και πριν 1 βδομαδα οου δεν λειτουργουσε το viber και το skype?

Μπορεί να παίζει κι αυτό. Δεν είχαν προβλήματα και με τα carrier settings update και απενεργοποίησαν το update για ένα διάστημα για να φτιαχτεί?
Whatsapp doc?

#95   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/01/2012 - 19:53

Για παράδειγμα, όλοι αυτοί που φωνάζουν ότι πηραν iphone και δεν έχει bluetooth, ραδιόφωνο κλπ κλπ δεν παίρνουν την Apple να τη βρίσουν για το γεγονός ότι δε μπορεί να κάνει αυτά.....αμα δεν τους καλύπτει η συσκευή αλλάζουν κινητό, έτσι δεν είναι?

λαθος.! προσπαθεις να τους κανεις να αλλαξουν τακτικη, μπας και τα προσθεσουν. με την πιεση καποια στιγμη μπορει να γινει. οπως εχουν γινει τοσα αλλα. στην ουσια εσυ λες οταν βλεπουμε ενα προβλημα καπου, να μην προσπαθουμε να το λυσουμε αλλα να το αγνουμε η να το προσπερναμε.

#96   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 19:54

Παντως πηρα και γω τηλεφωνο τωρα.. Μου παν κανουν μεγαλες αλλαγες στα συστηματα και ειναι και μεγαλο εργο για τη vodafone οππως μου πε.. Μηπως σχετιζεται με αυτο; Όπως και πριν 1 βδομαδα οου δεν λειτουργουσε το viber και το skype?

sorry απο την βιασυνη. galaxy note ηθελα να γραψω. :)

#97   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 19:57

λαθος.! προσπαθεις να τους κανεις να αλλαξουν τακτικη, μπας και τα προσθεσουν. με την πιεση καποια στιγμη μπορει να γινει. οπως εχουν γινει τοσα αλλα. στην ουσια εσυ λες οταν βλεπουμε ενα προβλημα καπου, να μην προσπαθουμε να το λυσουμε αλλα να το αγνουμε η να το προσπερναμε.

Aφού ξέρεις οτι η Apple δεν πρόκειται να αλλάξει συνταγή, τόσα χρόνια τα ίδια είναι, τόσος κόσμος λέει για το bluetooth, για το radio, για το κλειστό λογισμικό κλπ κλπ, και ποτέ δεν άλλαξε.

Δεν νομίζω (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) οτι πρόκειται ποτέ να τα αλλάξει αυτά (και ΕΙΔΙΚΑ αυτά τα δυο, σαν παράδειγμα, γιατί το λογισμικό ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να το ανοίξει ποτέ, μπορεί να κάνει μερικές προσθέσεις σιγά σιγά, οπως το notification center κλπ, αλλα αυτά που θέλουν όλοι αυτοί που προτιμάνε android αντί iphone δεν πρόκειται να τα δώσει όσο και να φωνάζουμε).
Whatsapp doc?

#98   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 20:03

Aφού ξέρεις οτι η Apple δεν πρόκειται να αλλάξει συνταγή, τόσα χρόνια τα ίδια είναι, τόσος κόσμος λέει για το bluetooth, για το radio, για το κλειστό λογισμικό κλπ κλπ, και ποτέ δεν άλλαξε.

Δεν νομίζω (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) οτι πρόκειται ποτέ να τα αλλάξει αυτά (και ΕΙΔΙΚΑ αυτά τα δυο, σαν παράδειγμα, γιατί το λογισμικό ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να το ανοίξει ποτέ, μπορεί να κάνει μερικές προσθέσεις σιγά σιγά, οπως το notification center κλπ, αλλα αυτά που θέλουν όλοι αυτοί που προτιμάνε android αντί iphone δεν πρόκειται να τα δώσει όσο και να φωνάζουμε).

εγω νομιζω πως καποια στιγμη θα αλλαξει πολλα πραγματα. και αυτο ισως ξεκινησει απο το επομενο iphone. οπως και να εχει ομως αλλο η apple και αλλο η vodafone. αυτο ειναι το προβλημα μας.

#99   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/01/2012 - 04:35

Βρε παιδιά γιατί δεν αλλάζετε εταιρία δεν καταλαβαίνω αν δε σας κάνει. Πεστε τους τα χοντρά και σηκωθείτε και φύγετε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ολη αυτή τη φασαρία. Αμα ειστε δυσαρεστημένοι φαντάζομαι εχετε δικαίωμα να αλλαξετε εταιρία ετσι δεν ειναι;

Εμενα δε μουκανε η κοσμοτέ, δεν ειχα σημα πουθενά και πήγα στη βοντα και ειμαι ευχαριστημένη, μια χαρά κανω και skype και viber και απολα (facetime δε με νοιαζει αν δεν ειμαι σε wifi αλλα λεμε τωρα.

Αμα δεν ειστε ικανοποιημενοι απλά φυγετε.

Εσύ πρέπει να είσαι η πρώτη στην Ελλάδα που λες πως η Vodafone έχει καλύτερο σήμα από την Cosmote. Μάλλον μόνο σένα σημείο τέσταρες το δίκτυο. Η Vodafone σε σημα 3G απλά δεν υπάρχει....

#100   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/01/2012 - 05:02

Εσύ πρέπει να είσαι η πρώτη στην Ελλάδα που λες πως η Vodafone έχει καλύτερο σήμα από την Cosmote. Μάλλον μόνο σένα σημείο τέσταρες το δίκτυο. Η Vodafone σε σημα 3G απλά δεν υπάρχει....

Ε λογικό δεν είναι αυτό?

Αν εγώ έχω ένα μαγαζί και ένα σπίτι και η καθημερινότητά μου είναι κατά μεγάλο βαθμό ανάμεσα σε αυτούς τους δυό χώρους και η Vodafone έχει σήμα ενώ η Cosmote δεν έχει σήμα εκεί που εγώ κινούμαι, τότε ναι η Vodafone είναι η top εταιρεία!

Το θέμα με το σήμα είναι καθαρά προσωπικό...

Επίσης, αν και offtopic να πω ότι αν και ο 2 μεγάλες εταιρείες έβγαζαν όλες τις παράνομες κεραίες που έχουν στις πόλεις, τότε ούτε μία μπάρα σήματος δεν θα είχαμε...

#101   Nicholas

Nicholas

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • GameCenter:BARBUNI

Δημοσίευση 23/01/2012 - 16:46

Κανένα τηλέφωνο απο Vodafone παίδες, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει αλλα τώρα πήρα είδηση ότι δεν έχει βγει και λογαριασμός οπότε χαρήκαμε......

#102   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 23/01/2012 - 16:48

Κανένα τηλέφωνο απο Vodafone παίδες, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει αλλα τώρα πήρα είδηση ότι δεν έχει βγει και λογαριασμός οπότε χαρήκαμε......

Εχουν βγει οι λογαριασμοι απλως δεν φαινονται λογω των προβληματων .. Τωρα μιλησα κανα με βονταφον.. Παρε τηλεφωνο να σου πουνε το ποσό..

#103   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2012 - 22:44

η vodafone μας δουλευει και σας δουλευει στα μουτρα.! ποιος γνωριζει αληθεια οτι σε παγια κατω των 40 ευρω, εχουν κλειδωμενες υπηρεσιες voip.! πλακα μας κανουν ρε οι ξευτιλες. εγω ομως που εχω παγιο 100 ευρω, και δεν μου δουλευει το facetime μεσω 3g τι να κανω? και με διαβεβαιωσαν εχθες οτι ειναι ολα ανοιχτα στον λογαριασμο μου.!
πιο κατω σας παραθετω το email με την απαντηση που πηρα απο το help desk της vodafone σε ερωτηση μου οσον αφορα το προβλημα που εχει προκυψει.!

Στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012,
> Αγαπητέ κύριε ......"...........
>
>  
>
> Σε απάντηση του email σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν ηApple διαθέτει την υπηρεσία “Facetime” μόνο μέσω Wi-FI.
>
> Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Apple (http://www.apple.com...s/facetime.html) το Facetime δεν μπορεί επίσημα να λειτουργήσει μέσω δικτύουGPRS/3G και λόγω αυτού δεν μπορούμε να σας παρέχουμε κάποια επιπλέον υποστήριξη ως προς το θέμα που μας αναφέρατε.
>
>  
>
> Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
>
> Είμαστε κοντά σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε.
>
>  
>
> Emmanouil Morakis
>
> ONLINE CUSTOMER CARE
>
> Email: ccsupport.gr@vodafone.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

Στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012, ο χρηστης .......... έγραψε:

> τα ιδια ξυλινα λογια με την εξυπηρετηση πελατων.  πατατε επανω σε λεξεις και οχι στην ουσια. σας ξαναλεω οτι με ολες τις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει προβλημα. και  προ 2 μηνων ουτε με εσας υπηρχε προβλημα. το μονο που μενει εαν συνεχισει να υφισταται το προβλημα ειναι αιτηση φορητοτητας. ευχαριστω. 

>
> Emmanouil Morakis
>
> ONLINE CUSTOMER CARE
>
> Email: ccsupport.gr@vodafone.com

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 23/01/2012 - 22:45

#104   Nicholas

Nicholas

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • GameCenter:BARBUNI

Δημοσίευση 23/01/2012 - 22:48

η vodafone μας δουλευει και σας δουλευει στα μουτρα.! ποιος γνωριζει αληθεια οτι σε παγια κατω των 40 ευρω, εχουν κλειδωμενες υπηρεσιες voip.! πλακα μας κανουν ρε οι ξευτιλες. εγω ομως που εχω παγιο 100 ευρω, και δεν μου δουλευει το facetime μεσω 3g τι να κανω? και με διαβεβαιωσαν εχθες οτι ειναι ολα ανοιχτα στον λογαριασμο μου.!
πιο κατω σας παραθετω το email με την απαντηση που πηρα απο το help desk της vodafone σε ερωτηση μου οσον αφορα το προβλημα που εχει προκυψει.!

Στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012,
> Αγαπητέ κύριε ......"...........
>
>  
>
> Σε απάντηση του email σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν ηApple διαθέτει την υπηρεσία “Facetime” μόνο μέσω Wi-FI.
>
> Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Apple (http://www.apple.com...s/facetime.html) το Facetime δεν μπορεί επίσημα να λειτουργήσει μέσω δικτύουGPRS/3G και λόγω αυτού δεν μπορούμε να σας παρέχουμε κάποια επιπλέον υποστήριξη ως προς το θέμα που μας αναφέρατε.
>
>  
>
> Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
>
> Είμαστε κοντά σας κάθε φορά που μας χρειάζεστε.
>
>  
>
> Emmanouil Morakis
>
> ONLINE CUSTOMER CARE
>
> Email: ccsupport.gr@vodafone.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

Στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012, ο χρηστης .......... έγραψε:

> τα ιδια ξυλινα λογια με την εξυπηρετηση πελατων.  πατατε επανω σε λεξεις και οχι στην ουσια. σας ξαναλεω οτι με ολες τις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει προβλημα. και  προ 2 μηνων ουτε με εσας υπηρχε προβλημα. το μονο που μενει εαν συνεχισει να υφισταται το προβλημα ειναι αιτηση φορητοτητας. ευχαριστω. 

>
> Emmanouil Morakis
>
> ONLINE CUSTOMER CARE
>
> Email: ccsupport.gr@vodafone.com

Όχι πριν 2 μήνες αλλά πριν μια εβδομάδα. Πρέπει να το καταλάβουν αυτό για να βρουν το πρόβλημα και να το διορθώσουν. Σου είπα πως την έχουμε πατήσει αν δεν βρεθεί κάποιος που ξέρει τι συζητάμε.

#105   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2012 - 23:36

Όχι πριν 2 μήνες αλλά πριν μια εβδομάδα. Πρέπει να το καταλάβουν αυτό για να βρουν το πρόβλημα και να το διορθώσουν. Σου είπα πως την έχουμε πατήσει αν δεν βρεθεί κάποιος που ξέρει τι συζητάμε.

αληθεια? εγω δεν το ηξερα γιατι ειχα να το δουλεψω απο το τεσσαρι που ειχα απο νοεμβριο. για αυτο ειπα 2 μηνες. παντως ειναι οπως τα λες, αν δεν καταλαβει καποιος ειδικος το προβλημα να διορθωθει την πατησαμε. γιατι μαλλον ειμαστε λιγοι εδω ελλαδα που χρησιμοποιουμε πολυ το facetime με 3g. δεν βλεπω να παιζουν και πολλα data plan. η απλα εχουν μαθει ολοι στο τσαμπε wifi μονο. τι να πω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες