Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

Η Vodafone μπλοκάρει το FaceTime μέσω 3G;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
183 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Nicholas

Nicholas

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:BARBUNI

Δημοσίευση 23/01/2012 - 23:43

αληθεια? εγω δεν το ηξερα γιατι ειχα να το δουλεψω απο το τεσσαρι που ειχα απο νοεμβριο. για αυτο ειπα 2 μηνες. παντως ειναι οπως τα λες, αν δεν καταλαβει καποιος ειδικος το προβλημα να διορθωθει την πατησαμε. γιατι μαλλον ειμαστε λιγοι εδω ελλαδα που χρησιμοποιουμε πολυ το facetime με 3g. δεν βλεπω να παιζουν και πολλα data plan. η απλα εχουν μαθει ολοι στο τσαμπε wifi μονο. τι να πω?

Και να σου πω την αλήθεια εγω έχω 3giga data plan εδώ και 3 χρόνια και άντε να χρησιμοποιώ τα 300 mb το πολυ κάνοντας μεγάλη χρήση FaceTime. Τι τους έχει πιάσει όλους ο φόβος των data. Αυτο το κ..λοτηλεφωνο που έχουν πάρει μόνο αυτά θέλει γιαυτο έχει και καλύτερη επιδότηση και υποχρεωτικό data plan. Όπως διάβασα ένα προφανώς αστείο " πως θα Κατεβάζω το retina display" έτσι ακούγεται και κάποιος που έχει iPhone χωρίς Data. Hello......

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2012 - 23:49

Και να σου πω την αλήθεια εγω έχω 3giga data plan εδώ και 3 χρόνια και άντε να χρησιμοποιώ τα 300 mb το πολυ κάνοντας μεγάλη χρήση FaceTime. Τι τους έχει πιάσει όλους ο φόβος των data. Αυτο το κ..λοτηλεφωνο που έχουν πάρει μόνο αυτά θέλει γιαυτο έχει και καλύτερη επιδότηση και υποχρεωτικό data plan. Όπως διάβασα ένα προφανώς αστείο " πως θα Κατεβάζω το retina display" έτσι ακούγεται και κάποιος που έχει iPhone χωρίς Data. Hello......

συμφωνουμε απολυτα σε ολα φιλε μου.! ακριβως ιδια αποψη εχω και εγω.! μιλαμε με αυτο των φοβο των data, απο ολους, εχω παθει πλακα. μονο ενα πραγμα μπορω να σκεφτω. οτι εχουν πολυ χαμηλο data plan, και εκει οντως υπαρχει ενα θεμα. δηλαδη εαν ο αλλος θελει να παιρνει κανα emailaki αντε και καμια σελιδουλα να βλεπει, ε το φοβαται πολυ. τωρα για εμας τους αλλους, οπως βλεπεις μονο οι δυο μας εχουμε μεινει, να το παιρνουμε στα σοβαρα.! ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.! :) :)

#108   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 24/01/2012 - 02:10

Ε λογικό δεν είναι αυτό?

Αν εγώ έχω ένα μαγαζί και ένα σπίτι και η καθημερινότητά μου είναι κατά μεγάλο βαθμό ανάμεσα σε αυτούς τους δυό χώρους και η Vodafone έχει σήμα ενώ η Cosmote δεν έχει σήμα εκεί που εγώ κινούμαι, τότε ναι η Vodafone είναι η top εταιρεία!

Το θέμα με το σήμα είναι καθαρά προσωπικό...

Επίσης, αν και offtopic να πω ότι αν και ο 2 μεγάλες εταιρείες έβγαζαν όλες τις παράνομες κεραίες που έχουν στις πόλεις, τότε ούτε μία μπάρα σήματος δεν θα είχαμε...

πληροφοριακα καθημερινα ειμαι απο πειραια σε αθηνα και γλυφαδα και οτι περιοχες μπορεις να φανταστεις γιατι δουλευω σε δυο ωδεια, κανω προβες σε 5 διαφορετικα μερη και παντου ειναι μια χαρα το 3g .

Το αναφερω επειδη μαλλον νομιζε ο φιλος οτι ειμαι ολη μερα στο ιδιο σημειο (δηλαδη κουζινα).

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 24/01/2012 - 02:11

Whatsapp doc?

#109   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/01/2012 - 02:15

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι στην εξυπηρέτηση σου λένε δεν υποστηρίζεται από την Apple αυτό οπότε δεν το ψάχνουν.

Μόνο με το καθαρά τεχνικό τμήμα της Vodafone αν μιλήσουμε θα βγει ενδεχομένως άκρη.

#110   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2012 - 02:52

Έκανες εγγραφή 18 Μαίου του 2011 και έχεις 8000+ μυνήματα. Φυλακή να ήσουν τόσο χρόνο δεν θα είχες..Λογικό είναι να ξέρεις που έχει 3G σε όλη την Αθήνα αφου μάλλον εκτός από το iPhoneHellas κάνεις τίποτα άλλο.. Φιλικά πάντα!!! :lol: :lol: :lol:

Στο θέμα μας τώρα μαγκες είναι πως η Vodafone θέλει να την ακούσει για να μας πάρει σοβαρά. Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί.. Σαν μια γροθιά..

Η μόνη δυναμική κίνηση είναι η φορητότητα από 40-50 άτομα μαζικά και όλοι να τους λέμε ότι φεύγουμε για το facetime over 3G και δεν μας ενδιαφέρει να μείνουμε ότι και να μας δώσουνε αν δεν το φτιάξουνε.

#111   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/01/2012 - 02:55

Η μόνη δυναμική κίνηση είναι η φορητότητα από 40-50 άτομα μαζικά και όλοι να τους λέμε ότι φεύγουμε για το facetime over 3G και δεν μας ενδιαφέρει να μείνουμε ότι και να μας δώσουνε αν δεν το φτιάξουνε.

Δεν νομίζω και να συγκινηθούν και καθόλου. Οι άνθρωποι είναι για γέλια πάντως. Ακόμα και η τραγική Wind δεν είχε ποτέ τέτοια προβλήματα. Τι να πω...

#112   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2012 - 15:06

χαιρομαι nsxbass που προστεθηκες και εσυ ως παραπονουμενος στο προβλημα, γιατι απο οτι βλεπω σε ολοκληρο φορουμ τους μονους που καιει πραγματικα εισαι εσυ ο nickolas ο ipad εγω και ο χαρισον φορντ. :lol:
την πατησαμε. το θεμα ειναι εχει καποιος κανεναν γνωστο στο τεχνικο τμημα μπας και βγαλουμε καμια ακρη? μπλεξαμε.

#113   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2012 - 17:48

χαιρομαι nsxbass που προστεθηκες και εσυ ως παραπονουμενος στο προβλημα, γιατι απο οτι βλεπω σε ολοκληρο φορουμ τους μονους που καιει πραγματικα εισαι εσυ ο nickolas ο ipad εγω και ο χαρισον φορντ. :lol:
την πατησαμε. το θεμα ειναι εχει καποιος κανεναν γνωστο στο τεχνικο τμημα μπας και βγαλουμε καμια ακρη? μπλεξαμε.

μπλεξαμε δεν θα πει τιποτα. το δοκιμαζω 30 φορες την ημερα μηπως και δουλεψει, αλλα η μονη που μας δουλευει ειναι η κολοvodafone.!

#114   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2012 - 17:59

Και η iMarillina έχει πρόβλημα αλλά δεν το παραδέχεται.....χαχαχα

#115   Nicholas

Nicholas

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2012 - 18:53

Τι πρέπει α κάνουμε ρε παιδιά, σε κάθε περίπτωση είναι δεν είναι μέσα από wifi δούλευε και δεν δουλεύει πια και αυτό από την προηγούμενη δευτέρα. Μια λύση είναι να την κάνουμε, δεν νομίζω ότι ιδρώνει το αφτί του πια, εδώ μαθαίνω ότι κόβονται επιδοτήσεις και ότι γενικά τα πράγματα όπως παντού έτσι και την κινητή είναι ........λο. Μετα από συνομιλία που είχα μαζί τους το θέμα έχει ως εξής, μάλλον είμαστε τυχεροί που έχουμε γενικά τηλέφωνο. Βρισκονται σε μεγάλες αναβαθμίσεις και από ότι καταλαβαίνω προσπαθούν να τις ολοκληρώσουν γιατί στηρίζεται όλο το σύστημα τους σε αυτές. Οσο για το πρόβλημα μας ευτυχώς το γνωρίζουν και υπόσχονται ότι είναι κάτι παροδικό και θα λυθεί σύντομα. Τι να γίνει Vodafone μου θέλατε......
P.S. Τελικά θα πληρώσουμε αυτόν τον μήνα;

#116   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2012 - 19:03

Κάθε ένας από εμας να κάψουμε την vodafone που βρίσκεται πιο κοντά μας. Και να αφήνουμε σημειώματα ότι δεν μας δουλεύει το Facetime με 3g. Να μια λύση. Και αν μπορείτε να την καίτε και να είναι μέσα και οι υπάληλοι.

Τελευταία επεξεργασία από: indianajones, 24/01/2012 - 19:04

#117   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2012 - 22:29

Μίλησα σήμερα με το τεχνικό τμήμα.

Το παλικάρι μου λέει έχω άλλες κανα δυό αναφορές για το θέμα αλλά μόλις το στέλνω προς τα πάνω αμέσως παίρνω την απάντηση ότι η Apple δεν το υποστηρίζει μέσω 3G και τέλος.

Οπότε απλά περιμένουμε μπας και φτιαχτεί κατά τύχη (όπως περίπου χάλασε κιόλας...)

#118   Nicholas

Nicholas

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 19:29

Τίποτα ακόμα.....

#119   k0uz

k0uz

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 21:08

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, σήμερα διάβασα σε ιταλικό forum ότι χρησιμοποιούν το 3Gvenice από ModMyi repo και τους λειτουργεί κανονικά το facetime μέσω 3G. Ελπίζω να δουλέψει και σε όσους έχουν πρόβλημα.

#120   Nicholas

Nicholas

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 21:47

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, σήμερα διάβασα σε ιταλικό forum ότι χρησιμοποιούν το 3Gvenice από ModMyi repo και τους λειτουργεί κανονικά το facetime μέσω 3G. Ελπίζω να δουλέψει και σε όσους έχουν πρόβλημα.

Το πρόβλημα δεν είναι στην εφαρμογή αλλα προς το παρόν μόνο με την Vodafone. Όχι δεν δούλεψε με το 3GVenice......

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες