καλησπερα κ απο μενα εγω ειχα κανει στις 17/11/2011 στο cosmote aperioristo 70 για 24 μηνες μου καναν εκπτωση 20 ευρω για ενα χρονο σε καθε παγιο, 2 μηνεσ δωρεαν παγιο κ πανω στον χρονο μπορω να το βαλω σε χαμηλοτερη συνδεση εγω πληρωνα στην προηγουμενη συνδεση που ειχα στην κοσμοτε σε χαμηλοτερο προγραμμα τωρα με τα ιδια μιλαω περρισοτερο(του αλλαζω τα φωτα). κ πηρα το 4s 20 ευρω σημερα πηρα στισ διακοπεσ κ μου ειπαν οτι γινεται να κανω διακοπη χωρισ να τους δωσω ουτε ευρω απλα παω με ταυτοτητα κ καλω την κοσμοτε κ το κανουν αυτοι αμεσως , εγω ρωτισα εαν γινεται καποια αλλη προσφορα κ η κοπελα μου ειπε οτι δυστηχως δεν γινεται λογω τησ προσφορασ που μου εχει γινει. εγω εχω ενα ερωτημα το κανω θα μου κανουν αλλη τετοια προσφορα εαν παω αλλου πχ wind? περιμενω μια απαντηση γιατι ειμαι σε διλλημα........
Αυτο που μπορείς να κάνεις για να συσμφέρει πάρε τους τήλ και πέστους να σου κρατήσουν την ισχύουσα προσφορά/μείωση που έχεις εφόρου δηλαδή με 50 κάτι ευρό να έχεις το aperioristo 70 ....όσο δηλαδή μέινεις στην cosmote . αν σου πούν δέν γίνεται ενημέρωσε πάλι
* εκτός αν δεν χρησιμοποιείς το χρόνο και σε καλύπτει και κάτι μικρότερο οπου εκεί προχωράς σε ακύρωση κα ιστην έκδοση ενώς πιο συμβατου συμβολαίου. ενημέρωσε μας