PwnageTool for iPhone OS 3.1 [iPhone 3GS, iPod touch 2G]
Δημοσίευση 04/10/2009 - 04:15
Ad
Δημοσίευση 04/10/2009 - 04:20
Ακόμη δεν μου έχει απαντήσει κανείς για να ξέρω τι να περιμένω: Εντέλει από JB 3.0/3.0.1 σε JB 3.1 σβήνονται όλα τα applications και πρέπει να τα ξαναβάλω manually;; Ή βρέθηκε τρόπος να μην σβήνουν και απλά να γίνεται upgrade από JB 3.0/3.0.1 σε JB 3.1;; Φαντάζομαι το πρώτο ισχύει αλλιώς θα είχα δει εδώ μέσα "κραυγές" μεγάλης χαράς! Σωστά;;;...
Σωστα...επειδη η διαδικασια απαιτει restore απο recovery mode διαγραφονται τα παντα ολα (και τα κοαλα τιποτα... )
Δημοσίευση 04/10/2009 - 06:49
Aν αυτό έχει συμβεί-να αναβαθμιστείς στην 9.0-μπορείς να περνάς εφαρμογές .ipa όπως στην έκδοση 8.2 του itunes..? ?
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 04/10/2009 - 06:51
Δημοσίευση 04/10/2009 - 09:59
Δημοσίευση 04/10/2009 - 10:19
...έχουμε καταντήσει απλά παρατηρητές
Δημοσίευση 04/10/2009 - 10:29
Αυτό το μπέρδεμα τώρα σκέτη απελπισία. Αυτοί που πήραν τώρα δηλαδή το iphone την πάτησαν;
Τέλος πάντων πιστεύω ότι τελικά θα βρούνε μια λύση και για τους υπόλοιπους η οποία θα είναι αρκετά πιο εύκολη από τη σημερινή
Δημοσίευση 04/10/2009 - 10:41
Μάλλον τα έκανα χειρότερα τα πράγματα...απο εδώ και πέρα...περιμένω αν (μακάρι) βγει κάτι σωστό. γιατί οι περισότεροι απο εμάς τους ανίδεους βρεθήκαμε στην 3.1 δίχως να το καταλάβουμε λόγω κάποιας βλακείας που κάναμε στο cydia δίχως να κρατήσουμε στοιχεία απο 3.0!!!!
Καλημέρα σε όλους και η υπομονή...συνεχίζεται:-)
Δημοσίευση 04/10/2009 - 10:45
Ναι παιδιά τι ευκολία ήταν αυτή με το redsn0w. Απλά πατούσες next και έτοιμο το τηλέφωνο.
Αυτό το μπέρδεμα τώρα σκέτη απελπισία. Αυτοί που πήραν τώρα δηλαδή το iphone την πάτησαν;
Τέλος πάντων πιστεύω ότι τελικά θα βρούνε μια λύση και για τους υπόλοιπους η οποία θα είναι αρκετά πιο εύκολη από τη σημερινή
ακόμα δεν βγήκε σπαστηρι για windows (redsnow είναι για windows)
PwnageTool 3.1.3 είναι μόνο για όσους έχουν Mac OS X
Ξέρει κανείς τίποτα για εμάς τους φτωχούς συγγενείς με τα pc - windows???
Δημοσίευση 04/10/2009 - 11:34
Φυσικο ειναι να χαθουν τα εικονιδια.Αφου περασες αλλο ipsw.πρωσπάθησα να περάσω την ipsw δίχως να κάνω downgrade(δεν είχα το ECID της 3.0)άλλα...μλκς δεν έγινε τίποτα σχεδόν...αυτήν την φορά όμως δεν μου έφερε ούτε τα εικονίδια που πρίν είχα με τις jb εφαρμογές που είχα πριν στην 3.0!
Μάλλον τα έκανα χειρότερα τα πράγματα...απο εδώ και πέρα...περιμένω αν (μακάρι) βγει κάτι σωστό. γιατί οι περισότεροι απο εμάς τους ανίδεους βρεθήκαμε στην 3.1 δίχως να το καταλάβουμε λόγω κάποιας βλακείας που κάναμε στο cydia δίχως να κρατήσουμε στοιχεία απο 3.0!!!!
Καλημέρα σε όλους και η υπομονή...συνεχίζεται:-)
Δημοσίευση 04/10/2009 - 11:36
Αν οι αλλοι χρειαστει να περιμενουν ενα Α χρονικο διαστημα εσυ φιλε μου θα περιμενεις πολυυυυυ περισσοτερο.Ισως και για παντα.εγω που ειχα JB στην 3.0 και εκανα αναβαθμιση μεσω ITUNES στην 3.1 το κινητο εχει κλειδωσει (ηταν απο ΑΜΕΡΙΚΗ), υπαρχει λυση προς το παρον η οχι;
Δημοσίευση 04/10/2009 - 11:42
ΛοιπονMετά το downgrade, πες μου ακριβώς βήμα-βήμα τι να κάνω διότι ακολουθώντας το Pwnage και δημιουργώντας το δικό μου custom μου κάνει upgrade στην εργοστασιακή και το J/B πάει περίπατο... προφανώς κάποια μλκία κάνω...
1.κανεις Downgrade σε 3
2.Κανεις jailbreak την 3 με redsnow
3.Μεσα απο itunes ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ την custom ipsw που εφτιαξες πατωντας alt(σε mac shift ειναι σε windows νομιζω).
Δημοσίευση 04/10/2009 - 11:57
Λοιπον
1.κανεις Downgrade σε 3
2.Κανεις jailbreak την 3 με redsnow
3.Μεσα απο itunes ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ την custom ipsw που εφτιαξες πατωντας alt(σε mac shift ειναι σε windows νομιζω).
Nαι, alt είναι σε mac... δυστυχώς αυτό ακριβώς κάνω... φτιάχνω την custom ipsw αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να την βάλω... κάτι πρέπει να φταίει με τους servers και το αρχείο που αλλάζουμε σε hosts αλλά έκανα όλες τις πιθανές αλλαγές... τίποτα...
Δημοσίευση 04/10/2009 - 12:00
Δεν θελει καμια αλλαγη το hosts.Πρεπει να επικοινωνησει με appleNαι, alt είναι σε mac... δυστυχώς αυτό ακριβώς κάνω... φτιάχνω την custom ipsw αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να την βάλω... κάτι πρέπει να φταίει με τους servers και το αρχείο που αλλάζουμε σε hosts αλλά έκανα όλες τις πιθανές αλλαγές... τίποτα...
Δημοσίευση 04/10/2009 - 12:14
Nαι, alt είναι σε mac... δυστυχώς αυτό ακριβώς κάνω... φτιάχνω την custom ipsw αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να την βάλω... κάτι πρέπει να φταίει με τους servers και το αρχείο που αλλάζουμε σε hosts αλλά έκανα όλες τις πιθανές αλλαγές... τίποτα...
σε recovery mode το εβαλες προτου το restore στο custom firm?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες