ωραιο αλλα δυσκολος χειρισμος.εγω εχω λιωσει στο death rally Τρελο κολημα θα το δοκιμάσουμε και αυτο
Reckless Racing 2
Δημοσίευση 02/02/2012 - 19:33
Ad
Δημοσίευση 03/02/2012 - 18:51
από ότι βλέπω στα μενού πρέπει να είναι και μεγαλύτερο - κάτι που στο 1 είχε πάρει αρνητικά σχόλια, λίγες πίστες και μικρές.
όταν πέσει στα 0,79 θα το αγοράσω
Δημοσίευση 04/02/2012 - 20:04
το κατέβασα σπασμένο, καλύτερα γραφικά, χειρότερος χειρισμός.. αν και έχει ρύθμιση ευαισθησίας, δεν κατάφερα να το κάνω σαν του 1 (τα έπαιξα παράλληλα μήπως και.. αλλα μπα)
από ότι βλέπω στα μενού πρέπει να είναι και μεγαλύτερο - κάτι που στο 1 είχε πάρει αρνητικά σχόλια, λίγες πίστες και μικρές.
όταν πέσει στα 0,79 θα το αγοράσω
ισα ισα που μπορεις να φτιαξεις τα κουμπια οπως ακριβως τα θελεις και ποση εκταση και που να πιανουν στην οθονη. δεν ξερω εαν το ειδες.! οσον αφορα την τιμη, δεν ξερω ρε παιδια εγω γιατι θεωρω πολυ λιγα τα 3,99 για την δουλεια που εχουν κανει.! στα pc δηλαδη γιατι πληρωνουμε αδρα τα παιχνιδια. ξαναλεω οτι εχουμε καλοσυνηθισει με τα συνηθως 0,79 για αυτο μας κακοφαινετε. δεν θα επρεπε να ειναι ετσι ομως. ενα περιοδικο να παρεις το πενταευρω θα το δωσεις. πως κανετε ετσι για 4 ευρω.!
Δημοσίευση 04/02/2012 - 20:07
Δημοσίευση 04/02/2012 - 20:20
Δημοσίευση 04/02/2012 - 20:26
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/02/2012 - 20:43
Δημοσίευση 04/02/2012 - 22:48
Δημοσίευση 04/02/2012 - 23:14
(στο 1 με φούλ γκάζι και τρελά μπαντιλίκια άνετα έπαιρνες τις στροφές χωρίς φρένο.εδώ ούτε καν)
Δημοσίευση 06/02/2012 - 15:57
δεν έχει να κάνει με τα κουμπιά ή την ευαισθησίαισα ισα που μπορεις να φτιαξεις τα κουμπια οπως ακριβως τα θελεις και ποση εκταση και που να πιανουν στην οθονη. δεν ξερω εαν το ειδες.! οσον αφορα την τιμη, δεν ξερω ρε παιδια εγω γιατι θεωρω πολυ λιγα τα 3,99 για την δουλεια που εχουν κανει.! στα pc δηλαδη γιατι πληρωνουμε αδρα τα παιχνιδια. ξαναλεω οτι εχουμε καλοσυνηθισει με τα συνηθως 0,79 για αυτο μας κακοφαινετε. δεν θα επρεπε να ειναι ετσι ομως. ενα περιοδικο να παρεις το πενταευρω θα το δωσεις. πως κανετε ετσι για 4 ευρω.!
έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου
ενώ το 1ο με μαμά ρύθμιση ήθελε μηδέν χρόνο προσαρμογής, σε αυτό εδώ χρειάστηκε να παίξω με τις ρυθμίσεις και πάλι να ξοδέψω αρκετό χρόνο σε εκμάθηση (το κλασσικό φαινόμενο που δεν μπορείς να ισιώσεις το τιμόνι!)
κατα τα άλλα η δουλειά που έχουν κάνει είναι μεν πολύ καλή αλλά δεν νομίζω οτι αξίζει τα 4€ (ίσως γιατί είμαι σίγουρος οτι κάποια στιγμή θα πεσει στα 0,79)
Το reckeless gateaway το δώσανε δωρεάν για 1μέρα αν θυμάμαι καλα και το τσίμπησα.
Δεν είναι καιρός για παληκαριές!
Δημοσίευση 06/02/2012 - 16:13
Δημοσίευση 07/02/2012 - 09:27
ρε μάγκες ναι ναι εσας τους δήθεν.δεν νομίζεται οτι μας τα εχετε κανει πολλα με το τι θα αγοραζουμε αν το αγοραζουμε και ποσο το περνουμε?σας βαλαν για ελενχο?ειστε μια κλαση ανώτεροι που το περνετε ακριβότερα η πληρώνεται και εμεις το περνουμε τζαμπα?γτ να λυπηθω καποιον?και γτ να εκτημησω τον κοπο του?δεν εχεις ξανα δει να γινεται αδικια στην ζωη και για πιο σημαντικο κιολας θεμα?εσυ ρε μαγκα γτ δεν λιπασε τους αστεγους και αν να αγορασεις την εφαρμογη να την παρεις τζαμπα και τα λεφτα αυτα να τα δωσεις εκει?και μην ακουσω λαλακιες του στιλ εσυ τι εισαι και τι σε βαλαν γτ εσεις τα κανετε πρωτη αλλα ξερω δεν πιανοντε τα δικα μας.
χαχαχα φιλε αν ειμαι μια κλαση ανωτερος απο εσενα δινοντας 3,99 ευρω, δεν υπαρχει σχολιο για αυτο !!
εισαι τοσο αλλου και κομλεξαρισμενος που αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις μαλλον. δεν ειπα σε κανεναν τι να αγορασει και ποσο. ! την γνωμη μου απλα ειπα. και επειδη δεν αναφερθηκε αλλος για την τιμη, υπεθεσα οτι αναφεροσουν σε εμενα. ! οποτε δεν υπαρχει λογος να μιλας στον πληθυντικο. αντι για "μαγκες" θα επρεπε να μου απαντησεις ευθεως ως "μαγκα" γιατι και απο αυτο εχουμε !
Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 07/02/2012 - 09:30
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες