Φιλε thanasis ισως σου φανει περιεργω αυτο που θα σου πω αλλα ουτε να κατεβαζω παιχνιδια με ενδιαφερει ουτε να μπαινω σε "cydia" και να κατεβαζω τζαμπα περιεχομενο ουτε τιποτα τετοιο. Το iphone to χρειαζομαι πραγματικα για δουλεια και το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μπορω να το ξεκλειδωσω (unlock μονο!!) ωστε να μπορω να τεσταρω τις εφαρμογες τις εταιριας μου που πρεπει να δουλευουν μεσα απο δυκτιο GSM.
Φτανω λοιπον στο σημειο να αγoραζω με δικα μου λεφτα iphonoτηλεφωνο απο το εξωτερικο γιατι ΔΕΝ μπορω να περιμενω - δεν εχω χρονο να περιμενω - για το ποτε θα "δεησουν" τα δικα μας "μικρομαγαζα" (V & C) να φερουν συσκευες για να κανω τη δουλεια μου. ΕΝΟΟΙΤΕ λοιπον οτι θα εδινα λεφτα αμεσα για να μου εξασφαλισει καποιος ενα unlock.
J/b μπορει να βγει οπως λες και συντομα αλλα .....ξερεις....δεν μου κανει!! Unlock ομως δεν προκειτε να βγει και στο υπογραφω οτι και να λενε!!!
ΝΑΙ ειμαι gadgetακιας, τρελος gadgetακιας αλλα στα 34ρα μου εχω μαθει ποια να ισορροπω τα πραγματα μεταξυ "τωρα παιζω και τωρα δουλευω".
Προσωπικα λοιπον το μονο που μου απομενει να κανω ειναι να παραγγειλω μια συσκευη απο το "Elladistan" και να μπω στην ατελειωτη λιστα της αναμονης ωστε καποια στιγμη να μπορω να εχω στα χερια μου ενα εργαλειο που μου χρειαζετε (για μενα αυτη την στιγμη το iphone ειναι μονο ενα εργαλειο και τιποτα αλλο!!).
Παρεπιπτωντος θα ηθελα να σας πω οτι το επομενω μεγαλο stock θα ερθει τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!....
Μπορείς απλά να το αγοράσεις από το εξωτερικό αλλά από χώρα που τα πουλάνε UNLOCKED, όπως στην Ελλάδα. Για παράδειγμα ΙΤΑΛΙΑ, που έχουν από ότι μαθαίνω και πάρα πολύ στοκ τα καταστήματα.
ΥΓ. Από 1.1.1 OTB από Αμερική ξεκίνησα και εγώ
, μέχρι και hardware Unlocks παίζανε τότε!
Τελευταία επεξεργασία από: fuzzy, 05/10/2009 - 09:11