Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

SIRI ON iPod,iPad,1,2 iPhone 3GS iPhone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
295 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:33

Φιλε αλκη ευχαριστως να συνεχισουμε σε πμ. Απλά μια τελευταια υποσημειωση πριν κλεισω το θεμα για καλα : το οτι δεν ειχα ευκαιρα τα λινκς να τα ποσταρω προς τεκμηριωση χτες δε σημαινει οτι δεν τοχω ψαξει εις βαθος το θεμα και οτι δεν ισχυουν ολα αυτα. Μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο.

Δεν διαφωνώ για την προσφορά - βοήθειά σου στο φόρουμ και στο έγραψα και σε pm..Απλά μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εγώ δεν κρίνω κανέναν, απλά λέω τι γνώμη μου για ότι βλέπω...

P.S. Ας μη spam-άρουμε άλλο...Τουλάχιστον να κάνουμε πιο εύκολη τη προσπάθεια κάποιου να διαβάσει το thread...:)

Τελευταία επεξεργασία από: Alk1S, 03/02/2012 - 14:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   maniasg

maniasg

iPH Addict

• 874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:45

Δέχθηκαν επίθεση dos χτες βράδυ όπως και άλλοι server γράφουν και σε λίγο θα είναι πάλι online ...

Sent from my iPhone με δικά μου μεταφορικά

#138   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:47

Δέχθηκαν επίθεση dos χτες βράδυ όπως και άλλοι server γράφουν και σε λίγο θα είναι πάλι online ...

Aυτο το ξερουμε απο καπου ή το υποθετουμε?
XS Max 256 Gb Space Gray

#139   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:48

Γιατι παντου βλεπετε φαντασματα? Ενας Siri Proxy Server ειναι....αν ειχαν κανει τιποτα με τα UDID θα ηταν ηδη γνωστο.

#140   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:49

Μα δεν είπα οτι θα το κάνει ο σερβερ ή ο κάτοχος του σερβερ το συγκεκριμένο. Είπα ότι όλοι όσοι είναι στο σερβερ μπορούν να έχουν πρόσβαση (και πού θα βγάλεις άκρη εσύ αν κάποιος σου κάνει κάτι στο τηλέφωνο, να βρεις ποιος είναι και απο πού έγινε? Δε μπορείς να ξέρεις, και δε μπορεί ο σερβερ να κατηγορηθεί για τίποτα. Κατάλαβες τί εννοώ?)

Αν εγώ ας πούμε ως hacker πάω και γραφτώ στον νομιμο και φερέγγυο σέρβερ και αρχίσω τα κουλά με τα UDID (και όχι χιλιάρικα οπως είπε ο φίλος) και μαζέψω πληροφορίες απο τηλέφωνα κλπ και τα χρησιμοποιήσω για ένα σωρό διάφορα, αντε μετά να βγάλεις άκρη τί έγινε, ποιος το κανε κλπ.

Δεν εχει οποιος χρησιμοποιει τον server προσβαση στα UDID.

#141   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:57

Δεν εχει οποιος χρησιμοποιει τον server προσβαση στα UDID.

Μαζι σου ειμαι φιλε αλλα πρεπει να γραφουμε και να τεκμηριωνουμε τα οσα λεμε!Το εχει προσβαση που λενε μερικοι ή το δεν εχει που λενε αλλοι να το τεκμηριωσουμε!
XS Max 256 Gb Space Gray

#142   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:03

Μαζι σου ειμαι φιλε αλλα πρεπει να γραφουμε και να τεκμηριωνουμε τα οσα λεμε!Το εχει προσβαση που λενε μερικοι ή το δεν εχει που λενε αλλοι να το τεκμηριωσουμε!

Ο SiriProxy Server τρέχει σε Linux ή Unix και ο μονος τροπος για να δεις UDID (δεν ξερω αν γινεται, δεν εχω κοιταξει στο δικο μου αν υπαρχει καπου) ειναι να εχεις προσβαση στο συστημα.
Ειτε SSH/είτε Remote Desktop. Επαναλμβανω δεν ξερω αν εμφανιζονται καπου τα UDID. Στο site που εδωσε ο φιλος στο πρωτο ποστ, εμφνιζονται τα UDID των 4S που δινουν κλειδια για να δουλεψει το Siri. Αυτα.

#143   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:06

Ο SiriProxy Server τρέχει σε Linux ή Unix και ο μονος τροπος για να δεις UDID (δεν ξερω αν γινεται, δεν εχω κοιταξει στο δικο μου αν υπαρχει καπου) ειναι να εχεις προσβαση στο συστημα.
Ειτε SSH/είτε Remote Desktop. Επαναλμβανω δεν ξερω αν εμφανιζονται καπου τα UDID. Στο site που εδωσε ο φιλος στο πρωτο ποστ, εμφνιζονται τα UDID των 4S που δινουν κλειδια για να δουλεψει το Siri. Αυτα.

Kατσε γιατι καπου το εχασααα!Και στο 4s το siri δουλευει με servers απλα ειναι της apple και ετσι δεν υπαρχει προβλημα που στελνονται τα udid?
XS Max 256 Gb Space Gray

#144   spyipad

spyipad

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:07

ρε παιδια γιατι οταν κραταω πατημενο το home button μου βγαζει το voice control :rolleyes: ?

#145   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:08

Kατσε γιατι καπου το εχασααα!Και στο 4s το siri δουλευει με servers απλα ειναι της apple και ετσι δεν υπαρχει προβλημα που στελνονται τα udid?

Οχι. Γενικα δεν στελνετε το UDID σε καθε ερωτηση που κανεις. Δεν ξερω πως ακριβως δουλευει και θα σε γελασω. Στο terminal παντως οταν κανω test τον siri proxy εμενα δεν μου λεει τιποτα για UDID.

#146   maniasg

maniasg

iPH Addict

• 874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:15

Aυτο το ξερουμε απο καπου ή το υποθετουμε?

το γράφουν στο site τους πανω πανω

Τελευταία επεξεργασία από: manias261277, 03/02/2012 - 15:15

#147   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:18

Και για οσους θελουν, βρηκα ενα παιδι στο twitter, τον @Proxy_Siri ο οποιος με 5$ μου εδωσε μεσα σε 1 λεπτο το certificate και την διευθυνση του server ο οποιος ειναι πολυ γρηγορος.
Να και ενα screenshot :
Συνημμένο αρχείο  IMG_0092.PNG   108.02KB   16 λήψεις

Υ.Γ Δεν κανω διαφημιση, απλα ειναι πολυ φθηνος Proxy Server που δουλευει.

#148   tzei

tzei

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:19

Plz guys stay on topic προσπαθουμε να δουμε ποτε και αν θα λειτουργησει και αντ αυτου διαβαζουμε για το αν ειναι επικινδυνο η οχι. Διατυπωσατε τα επιχειρηματα σας ο καθενας μπορει να αποφασισει τι θα κανει...

#149   spyipad

spyipad

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:19

ρε παιδια γιατι οταν κραταω πατημενο το home button μου βγαζει το voice control :rolleyes: ?

help :unsure:

#150   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:32

Ακριβώς!!!

Παρεπιπτόντως μόλις το έβαλα και εγώ, αλλά μάλλον έχουν κάποιο πρόβλημα οι servers τους..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες