SIRI ON iPod,iPad,1,2 iPhone 3GS iPhone 4
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:15
Ad
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:18
Εχει πεσει ο server και αγνωστο αν θα επανελθει...Λογικα το εβαλαν χιλιαδες ανθρωποι και δεν ειχαν υπολογισει τοσους πολλους...Παντως καλο ειναι αν αποκατασταθει το προβλημα και γινει ενα ωραιο siri να τους κανουμε οοσοι μπορουμε ενα μικρο donation για τον κοπο τους γιατι ειναι τεραστιο αυτο που πετυχαν..Και ετσι δεν θα εχουν και κινητρο να μας κλεψουν οπως υποστηριζουν αρκετοι.
Dld tzampa o kopos... kai to risko na mas paroun ta prosopika mas stixeia....
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:19
Καταλαβα τι λες Μαριλινα αλλα δεν νομιζω στον server του αλλου να εχει προσβαση 100% σε πληροφοριες ο καθε τυχαιος!Με αυτο το σκεπτικο οι μεγαλοι hackers θα εχουν προσβαση και στην ιδια την apple και θα σε κλεψουν απο εκει!Μην το παμε τοσο μακρια...
Καλά οι μεγάλοι χάκερ κάνουν ότι θέλουν (πχ να μπουν στα αρχεία του FBI και τα σχετικά κόλπα που κάνουν). Αλλα πιο εύκολο να τα κάνουν σε πιο inconspicuous μέρη και με ηπιότερη μορφή (πχ η Apple Θα κυνηγήσει χοντρα, ο εκάστοτε ιδιοκτήτης σερβερ οχι τοσο),
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:19
Μεχρι χθες δουλευε τελεια!Τωρα κανεις δεν πιεσε κανεναν..Οποιος θελει το βαζει!Dld tzampa o kopos... kai to risko na mas paroun ta prosopika mas stixeia....
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:20
Μεχρι χθες δουλευε τελεια!Τωρα κανεις δεν πιεσε κανεναν..Οποιος θελει το βαζει!
Καλά λογικά θα ξανανέβει.
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:22
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:39
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:52
Στα άτομα που λένε ότι είναι επικίνδυνο, θα πω το έξης... Όσοι έχετε jailbroken συσκευές είναι εξίσου επικίνδυνο να γίνει h@cking,ακόμη και αν αλλάξετε τον κωδικό του root σας!! Οπότε....
Κάνω χρόνια προγραμματισμό (σαν χόμπυ) και δεν θα μπω στη διαδικασία να το παίξω παντογνώστης, αλλά λέω απλά πράγματα και τα τεκμηριώνω μέχρι έναν βαθμό! Αν μου ζητηθεί-ερωτηθεί κάτι, εδώ είμαι!
Εγώ τουλάχιστον θα το προσθέσω έτσι για "πλάκα" στο iPhone 4 που έχω...! Έτσι κι αλλιώς το έχω jailbroken/unlocked αναγκαστικά ,αφού είναι από Αγγλία...
Τελευταία επεξεργασία από: Alk1S, 03/02/2012 - 13:59
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:55
Διάβασα σχεδόν όλο το thread! Κάποια άτομα αναφέρουν για επικινδυνότητα κλπ...., αλλά δεν τεκμηριώνουν! Θεωρώ πως αυτό το κάνει κάποιος ο οποιός έχει πλήρη άγνοια. Όσο ήμουν moderator εδώ μέσα ότι post έκανα με σκοπό να βοηθήσω, τουλάχιστον το τεκμηρίωνα! Προσπαθούμε να βοηθήσουμε, όχι να κάνουν τον "και καλά" γνώστη των πάντων!!!
Στα άτομα που λένε ότι είναι επικίνδυνο, θα πω το έξης... Όσοι έχετε jailbroken συσκευές είναι εξίσου επικίνδυνο να γίνει h@cking,ακόμη και αν αλλάξετε τον κωδικό του root σας!! Οπότε....
Κάνω χρόνια προγραμματισμό (σαν χόμπυ) και δεν θα μπω στη διαδικασία να το παίξω παντογνώστης, αλλά λέω απλά πράγματα και τα τεκμηριώνω μέχρι έναν βαθμό! Αν μου ζητηθεί-ερωτηθεί κάτι, εδώ είμαι!
Εγώ τουλάχιστον θα το προσθέσω έτσι για "πλάκα" στο iPhone 4 που έχω...! Έτσι κι αλλιώς το έχω jailbroken/unlocked αναγκαστικά ,αφού είναι από Αγγλία...
Σωστά τα λες (ασε τι μου θύμησες με το root...........μια φορά το χρησιμοποιησα κι έφαγα τον Rick Astley virus και έκανα 2 μέρες να σβήσω τα ηλίθια αρχεία..........ακου Rick Astley......δε μπορούσε να ταν τουλάχιστον Βοn Jovi virus? Θα τον κράταγα χαχαχαχαα)
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:56
Δημοσίευση 03/02/2012 - 13:57
Σωστά τα λες (ασε τι μου θύμησες με το root...........μια φορά το χρησιμοποιησα κι έφαγα τον Rick Astley virus και έκανα 2 μέρες να σβήσω τα ηλίθια αρχεία..........ακου Rick Astley......δε μπορούσε να ταν τουλάχιστον Βοn Jovi virus? Θα τον κράταγα χαχαχαχαα)
Σωστά τα λέω, αλλά και εσύ είσαι από τα άτομα που ανέφεραν για επικινδυνότητα χωρίς να τεκμηριώσουν...

Δεν spam-άρω άλλο...οτιδήποτε άλλο που δεν είναι σχετικό με το thread ,με pm's....
P.S. Τώρα το εγκαθιστώ και εγώ να δω αν λειτουργεί...
Τελευταία επεξεργασία από: Alk1S, 03/02/2012 - 14:04
Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:05
Σωστά τα λέω, αλλά και εσύ είσαι από τα άτομα που ανέφεραν για επικινδυνότητα χωρίς να τεκμηριώσουν...
Πάντα καλοπροαίρετα τα σχόλιά μου! Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανένα μέλος εδώ μέσα!
Δεν spam-άρω άλλο...οτιδήποτε άλλο που δεν είναι σχετικό με το thread ,με pm's....
Ναι ομως είμαι απο τα άτομα που βοηθάνε ανελλιπώς εδω μέσα, και αφού διάβασες το τόπικ, α) θα είδες το τί ώρα ήταν που έγινε η συζήτηση, β) το οτι ανέφερα οτι έχουμε συζητήσει τεκμηριωμένα και με πηγές και λινκς σε άλλο τοπικ (τελικά δεν ήταν στο appredeem που θυμόμουνα ήταν σε άλλο τόπικ το οποίο δε θυμάμαι να βρω αυτή τη στιγμή) και δεν είμαι διατεθημένη να φάω ώρες πάλι ψάχνοντας λινκς και συζητήσεις που είχαν γίνει πριν μηνες.
Ο καθένας μπορεί με βάση το (καλοπροαίρετο ) σχόλιο και warning σχετικά με τους κινδύνους του UDID να πονηρευτεί και να ψάξει στο google να βρει ότι θέλει (οπως έκανα και γώ και πολλοί άλλοι όταν πρωτοαναφέρθηκε).
Καθήκον μας όλων είναι να αναφέρουμε το γεγονός ότι υπάρχουν κίνδυνοι (οπως και με αλλα θέματα πχ unlock κινητών απο εξωτερικό κλπ, στα οποία δε ζήτησε κανεις να παρατεθούν αποδεικτικά ως προς αυτό που λέμε, ίσως κακό παράδειγμα αλλα κατάλαβες τί λέω). Απο κει και πέρα ο καθένας μπορεί να βρει τις πληροφορίες παντού σχετικά με τα θέματα αυτά.
Δεν είναι οτι τα έβγαλα απο το κεφάλι μου και τα λέω γιατί έτσι γουστάρω, στο κάτω κάτω θα μπορούσα να πω κοφτε το λαιμό σας, δεν είναι δική μου συσκευή και να μην πώ τίποτα και ας κάνει/πάθει ο καθένας ότι θέλει.
Αλλα δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Τώρα αν θελετε διατριβή σχετικά με το θέμα, σορρυ αλλα πραγματικά δεν έχω χρόνο να ψάξω τα τοπικ για να βρω αυτά που είχα ποστάρει πριν μήνες. Οι πληροφορίες είναι ανοιχτές για όλους.
Έφυγα για πρόβα, καλή συνέχεια σε όλους κι ελπίζω να σε κάλυψα.
Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:12
Ναι ομως είμαι απο τα άτομα που βοηθάνε ανελλιπώς εδω μέσα, και αφού διάβασες το τόπικ, α) θα είδες το τί ώρα ήταν που έγινε η συζήτηση, β) το οτι ανέφερα οτι έχουμε συζητήσει τεκμηριωμένα και με πηγές και λινκς σε άλλο τοπικ (τελικά δεν ήταν στο appredeem που θυμόμουνα ήταν σε άλλο τόπικ το οποίο δε θυμάμαι να βρω αυτή τη στιγμή) και δεν είμαι διατεθημένη να φάω ώρες πάλι ψάχνοντας λινκς και συζητήσεις που είχαν γίνει πριν μηνες.
Ο καθένας μπορεί με βάση το (καλοπροαίρετο ) σχόλιο και warning σχετικά με τους κινδύνους του UDID να πονηρευτεί και να ψάξει στο google να βρει ότι θέλει (οπως έκανα και γώ και πολλοί άλλοι όταν πρωτοαναφέρθηκε).
Καθήκον μας όλων είναι να αναφέρουμε το γεγονός ότι υπάρχουν κίνδυνοι (οπως και με αλλα θέματα πχ unlock κινητών απο εξωτερικό κλπ, στα οποία δε ζήτησε κανεις να παρατεθούν αποδεικτικά ως προς αυτό που λέμε, ίσως κακό παράδειγμα αλλα κατάλαβες τί λέω). Απο κει και πέρα ο καθένας μπορεί να βρει τις πληροφορίες παντού σχετικά με τα θέματα αυτά.
Δεν είναι οτι τα έβγαλα απο το κεφάλι μου και τα λέω γιατί έτσι γουστάρω, στο κάτω κάτω θα μπορούσα να πω κοφτε το λαιμό σας, δεν είναι δική μου συσκευή και να μην πώ τίποτα και ας κάνει/πάθει ο καθένας ότι θέλει.
Αλλα δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Τώρα αν θελετε διατριβή σχετικά με το θέμα, σορρυ αλλα πραγματικά δεν έχω χρόνο να ψάξω τα τοπικ για να βρω αυτά που είχα ποστάρει πριν μήνες. Οι πληροφορίες είναι ανοιχτές για όλους.
Έφυγα για πρόβα, καλή συνέχεια σε όλους κι ελπίζω να σε κάλυψα.
Δεν διαφωνώ στο ότι βοηθάς, απλά να τεκμηριώνεις και αν λόγω ώρας δεν μπορείς, μη γράφεις σχόλια άσκοπα. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμμία διατριβή...Δύο λόγια για να βοηθήσεις άτομα που έχουν τεράστια έλλειψη χρόνου..Ένας από αυτούς είμαι και εγώ, γι'αυτο και έπαψα (με δική μου πρωτοβουλία) από Moderator, γιατί πολύ απλά δεν είχα χρόνο να βοηθήσω, να είμαι συνεπής και σωστός στις ελάχιστες, ίσως και περισσότερες υποχρεώσεις μου....
Συνέχεια με pm...αν θέλεις να αναλυθεί...
Μπορεί να διαγραφεί το παρόν αν θεωρήθει spam
Τελευταία επεξεργασία από: Alk1S, 03/02/2012 - 14:13
Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:16
Τοση ωρα αυτο προσπαθω και εγω φιλε Αλκη!Αν διαβασες οτι λεω το λεω τεκμηριωμενα ενω μερικοι λενε απλα μπορει να σε hackαρουν οταν αυτο μπορει να γινει και μονο που ειμαστε jb ή και μονο που εχουμε pc και συνδεομαστε στο ιντερνετ και σε διαφορα φορουμ!Δεν διαφωνώ στο ότι βοηθάς, απλά να τεκμηριώνεις και αν λόγω ώρας δεν μπορείς, μη γράφεις σχόλια άσκοπα. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμμία διατριβή...Δύο λόγια για να βοηθήσεις άτομα που έχουν τεράστια έλλειψη χρόνου..Ένας από αυτούς είμαι και εγώ, γι'αυτο και έπαψα (με δική μου πρωτοβουλία) από Moderator, γιατί πολύ απλά δεν είχα χρόνο να βοηθήσω, να είμαι συνεπής και σωστός στις ελάχιστες, ίσως και περισσότερες υποχρεώσεις μου....
Συνέχεια με pm...αν θέλεις να αναλυθεί...
Μπορεί να διαγραφεί το παρόν αν θεωρήθει spam
Τελευταία επεξεργασία από: georgioskio, 03/02/2012 - 14:17
Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:22
Τοση ωρα αυτο προσπαθω και εγω φιλε Αλκη!Αν διαβασες οτι λεω το λεω τεκμηριωμενα ενω μερικοι λενε απλα μπορει να σε hackαρουν οταν αυτο μπορει να γινει και μονο που ειμαστε jb ή και μονο που εχουμε pc και συνδεομαστε στο ιντερνετ και σε διαφορα φορουμ!
Φιλε αλκη ευχαριστως να συνεχισουμε σε πμ. Απλά μια τελευταια υποσημειωση πριν κλεισω το θεμα για καλα : το οτι δεν ειχα ευκαιρα τα λινκς να τα ποσταρω προς τεκμηριωση χτες δε σημαινει οτι δεν τοχω ψαξει εις βαθος το θεμα και οτι δεν ισχυουν ολα αυτα. Μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες