Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

SIRI ON iPod,iPad,1,2 iPhone 3GS iPhone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
295 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 03/02/2012 - 19:31

Τρομαζω στην ιδεα οτι καποιος με 4s μπορει να μην θελει το siri να μεταφερθει στα 4αρια με καποιον τροπο.
Μου θυμηζει λιγο το ανεκδοτο με τον Ελληνα και τον γαιδαρο του γειτονα.......

Και ομως πολλοι λενα διαφορα πιστευω γι αυτον ακριβως το λογο βρισκοντας παντα κατι αρνητικο να πουνε...
XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Archos

Archos

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 19:42

Κλαησπέρα και από εμένα , εγω έκανα εγκατάσταση πριν απο 5 λεπτά το spire πάτησα για να κάνει επανεκκίνηση και μου έχει κολλήσει στην μαύρη οθόνη με το μήλο και δεν ανοίγει....Κάποια βοήθεια...Έκανα κ hard reset και πάλι τα ίδια

#198   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 19:44

Δε συνεχίζει με τίποτα την εγκατάσταση!

#199   Archos

Archos

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 20:11

Άκυρο ολα κομπλέ τα εγκατέστησα όλα κανονικά...Γέλιο έχει η Siri...Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν καλεί καμμία από τις επαφές μου γιατι είναι στα Ελληνικά...
:blush:

#200   theg0d

theg0d

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2012 - 20:13

Άκυρο ολα κομπλέ τα εγκατέστησα όλα κανονικά...Γέλιο έχει η Siri...Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν καλεί καμμία από τις επαφές μου γιατι είναι στα Ελληνικά...
:blush:

σου δουλευει κανονικα ? εμενα μια φορα δουλεψε κ τωρα δεν δουλευει ι server πρεπει να κανω τπτ ?

#201   hackgeo

hackgeo

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • GameCenter:hackgeo19

Δημοσίευση 03/02/2012 - 20:54

Παιδια πως μπορω να ενεργοποιω την siri απο το activator;

#202   Archos

Archos

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 21:10

σου δουλευει κανονικα ? εμενα μια φορα δουλεψε κ τωρα δεν δουλευει ι server πρεπει να κανω τπτ ?

Φίλε μου απλά με το που άνοιξε πήγα στις ρυθμίσεις-πληροφορίες ενεργοποίησα το siri, μετα πήγα πίσω βρήκα το spire έβαλα στο proxy το : https://paradox-productions.net και έκανα κάτι που είπε ένας φίλος από εδώ έστειλα στον εαυτό μου μειλ το : paradox-productions.net/files/certs/cerftificate.pem
το άνοιξα απο το iphone το μειλ με πήγε στην αντίστοιχη σελίδα πάτησα αποδοχή και έγινε κανονικά η εγκατάσταση.
Μετά κράτησα πατημένο το home button και άρχισα να μιλάω με την siri...Ελπίζω να βοήθησα

#203   maniasg

maniasg

iPH Addict

• 874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/02/2012 - 21:20

Παιδια πως μπορω να ενεργοποιω την siri απο το activator;

δε γίνεται ...

Sent from my iPhone με δικά μου μεταφορικά

#204   stud

stud

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@stud1118
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:stud1118

Δημοσίευση 03/02/2012 - 22:03

Μπορεί όποιος έχει καταφέρει να το κάνει να παίξει, να μας πει τι έχει ως ορισμα η παράμετρος hostname στο αρχείο com.apple.assistant.plist ;
Το https://paradox-productions.net ή το guzzoni.apple.com ;

#205   Myselff

Myselff

iPH User

• 176 μηνύματα
  • GameCenter:Myselff

Δημοσίευση 03/02/2012 - 22:14

Τι να σας πω, εγω με το που ειδα την μνημη μου να πεφτει περιπου στο μισο
δεν περιμενα αλλο και το σουταρα.

Ουτε καν αν λειτουργουσε δεν ειδα.

#206   greed

greed

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 03/02/2012 - 23:47

μια ερωτηση αν το βαλω, και θελο να το απεγκαταστησω μετα γινεται ετση ??? :blush:

#207   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 23:58

H αληθεια ειναι οτι σε εμενα λειτουργει τελεια και απροβληματιστα το siri!Το μονο τεραστιο μειον του ειναι οτι η μνημη πεφτει παρααα πολυ οπως ειπε και ενας φιλος...Βεβαια αυτο μπορει να ειναι επειδη ειναι γενικα βαρυ το προγραμμα και να συμβαινει και στο 4s!
XS Max 256 Gb Space Gray

#208   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 04/02/2012 - 00:10

H αληθεια ειναι οτι σε εμενα λειτουργει τελεια και απροβληματιστα το siri!Το μονο τεραστιο μειον του ειναι οτι η μνημη πεφτει παρααα πολυ οπως ειπε και ενας φιλος...Βεβαια αυτο μπορει να ειναι επειδη ειναι γενικα βαρυ το προγραμμα και να συμβαινει και στο 4s!

Αυτο με την μνημη ειναι θεμα του Spire και πως εχει φτιαξει το port ο chpwn.Ενα αλλο port που ειχε βγει το Sirin1ght δεν ειχε τοσο μεγαλη καταναλωση αλλα δεν δουλευε κιολας ηταν μονο το gui.Εμενα παντως μου αρκει που δουλευει,τωρα αν φανε κι αυτοι μια μηνυση και κατεβασουν το server απλα δεν ξαναβαζω κανενα και κανω υπομονη στο 5.Για το θεμα να εκμεταλευονται οι δημιουργοι τα data του καθενος μας εχω την αποψη πως εαν θελουν να κανουν κατι θα το κανουν χωρις να το περιμενεις και επισης θα ειχε ακουστει σιγουρα κατι.

#209   akhs1

akhs1

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:akhs_xania

Δημοσίευση 04/02/2012 - 00:14

δε μπορει να λαβει ερωτησεις...να περιμενω λιγο λεει.... να περιμενω απλα η πρεπει να κανω και καποια αλλη ενεργεια? Εκανα κατεβασμα απο ψυδια το Σπιρε και εβαλα proxy to http://paradox-roduction.net και επανεκκινηση..... θελει αλλη ενεργεια?

Ευχαριστω

#210   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2012 - 00:15

Αυτο με την μνημη ειναι θεμα του Spire και πως εχει φτιαξει το port ο chpwn.Ενα αλλο port που ειχε βγει το Sirin1ght δεν ειχε τοσο μεγαλη καταναλωση αλλα δεν δουλευε κιολας ηταν μονο το gui.Εμενα παντως μου αρκει που δουλευει,τωρα αν φανε κι αυτοι μια μηνυση και κατεβασουν το server απλα δεν ξαναβαζω κανενα και κανω υπομονη στο 5.Για το θεμα να εκμεταλευονται οι δημιουργοι τα data του καθενος μας εχω την αποψη πως εαν θελουν να κανουν κατι θα το κανουν χωρις να το περιμενεις και επισης θα ειχε ακουστει σιγουρα κατι.

Συμφωνω απολυτως με οσα λες!Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω!Οσο μου δουλευει τελεια το κραταω.Αν μου δημιουργησει κανενα προβλημα η πεσει ο server το βγαζω και περιμενω το 5!Αλλα εμενα ακομα και τωρα μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο με τη μνημη!Και κλειστο να το χεις και αυτο οπως και ολες τις εφαρμογες η μνημη η ελευθερη ειναι στο 160 με το ζορι!
XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8