Ετσι...ΚΙ εγω εχω απο icrackr απο 10 ιανουαριου και δουλευει πολυ καλα, η μπαταρια πεφτει οταν το δουλευεις αλλα ειναι φυσικο μιας κ οτι και να της πεις ψαχννει στο νετ για να σου απαντησει.Aν το απενεργοποιησω ειναι σαν να μην το εχω!!
Η μνημη τωρα απο sbsettings αν κλεισω ολες τις εφαρμογες με το removebground και απο το κουμπακι procces του sbsetings παλι, τα κλεισω ολα παει γυρω στα 350-360 !
Οποτε ακριβως το ιδιο , με spire η χωρις!
Αυτο που αλλαζει ειναι το storage που μετα απο ful restore και καθαρο jailbreak ειναι 279 στο var/ με την εγκατασταση του spire παει γυρω στα 243mb αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα, καθε tweak του cydia καταλαμβανει χωρο ουτως η αλλος
Οποιος θελει παντως siri καλυτερα δωστε ενα 20$ και αγοραστε ενα slot παρα να πεδευεστε με το τσαμπα server !!!

SIRI ON iPod,iPad,1,2 iPhone 3GS iPhone 4
Δημοσίευση 05/02/2012 - 00:44
Ad
Δημοσίευση 05/02/2012 - 00:50
Απορω πως γινεται να μην εχεις τρομερο προβλημα με την μνημη και με την αυτονομια της μπαταριας!Εγω που εχω το spire τρωει τα αντερα του!!Και απο μνημη και απο μπαταρια!Και τα εχω ολα κλειστα και δεν το πολυχρησιμοποιω!Και οχι μονο εγω αλλα και σχεδον ολοι οσοι το εχουν βαλει!ΚΙ εγω εχω απο icrackr απο 10 ιανουαριου και δουλευει πολυ καλα, η μπαταρια πεφτει οταν το δουλευεις αλλα ειναι φυσικο μιας κ οτι και να της πεις ψαχννει στο νετ για να σου απαντησει.Aν το απενεργοποιησω ειναι σαν να μην το εχω!!
Η μνημη τωρα απο sbsettings αν κλεισω ολες τις εφαρμογες με το removebground και απο το κουμπακι procces του sbsetings παλι, τα κλεισω ολα παει γυρω στα 350-360 !
Οποτε ακριβως το ιδιο , με spire η χωρις!
Αυτο που αλλαζει ειναι το storage που μετα απο ful restore και καθαρο jailbreak ειναι 279 στο var/ με την εγκατασταση του spire παει γυρω στα 243mb αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα, καθε tweak του cydia καταλαμβανει χωρο ουτως η αλλος
Οποιος θελει παντως siri καλυτερα δωστε ενα 20$ και αγοραστε ενα slot παρα να πεδευεστε με το τσαμπα server !!!
Δημοσίευση 05/02/2012 - 01:30

Απο cydia εχω zephyr, springtomise2, ifile , infinitweet, tetherme, 3g unresrtictor και κανα δυο ακομα, ολα αγορασμενα εκτος του tetherme

Δεν εχω winterboard ομως..
Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 05/02/2012 - 01:31
Δημοσίευση 05/02/2012 - 01:44
Ευχαριστώ πολυ!
Δημοσίευση 05/02/2012 - 01:48
Μια φορα τα δινεις!Το θεμα ειναι μην γεμισει ο server και ξεκιναει να πεφτει οπως οι free και μετα κλαψτα τα 20 δολαρια!Παιδιά το έβαλα και εγω το spire! Έχω το πρόβλημα με την μνήμη βέβαια αλλα θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο που πρότεινε το icrackr αν είναι 20 dollars μια φορά ή κάθε μήνα! Για την ώρα ο κάτοχος των σερβερ αυτών έχει δώσει ένα δοκιμαστικό σερβερ και δουλεύει κανονικα και ενδιαφέρονται να αγοράσω ένα slot αλλα αλλα αν είναι κάθε μήνα δεν αξίζει!
Ευχαριστώ πολυ!
Δημοσίευση 05/02/2012 - 01:49
Δημοσίευση 05/02/2012 - 01:51
Μπα να γεμισει δεν παιζει οταν αγορασα εγω ηταν ολος κ ολος ενας server και τωρα εχει 9 και ετοιμαζει αλλους 50 !!!Μια φορα τα δινεις!Το θεμα ειναι μην γεμισει ο server και ξεκιναει να πεφτει οπως οι free και μετα κλαψτα τα 20 δολαρια!
Απο οτι καταλαβα, εχει βρει ατομα με 4s και εγκαθιστουν κι αυτοι ενα widget στο μηλο τους κ αν δουλεψουν εστω κ 1 φορα τη μερα το siri τοτε 'ταιζουν ' στην ουσια τον εκαστοτε σερβερ κ παιρνουμε κ εμεις λιγο απο την κυρια siri

Δημοσίευση 05/02/2012 - 01:57
Αυτη ειναι και η απορια μου!Πως λειτουργει ενα κανονικο siri ενος 4s και πως το δικο μας μεσω των server!Μπα να γεμισει δεν παιζει οταν αγορασα εγω ηταν ολος κ ολος ενας server και τωρα εχει 9 και ετοιμαζει αλλους 50 !!!
Απο οτι καταλαβα, εχει βρει ατομα με 4s και εγκαθιστουν κι αυτοι ενα widget στο μηλο τους κ αν δουλεψουν εστω κ 1 φορα τη μερα το siri τοτε 'ταιζουν ' στην ουσια τον εκαστοτε σερβερ κ παιρνουμε κ εμεις λιγο απο την κυρια siri
Δημοσίευση 05/02/2012 - 02:01

Έχω κάνει ακριβώς ότι λέτε, που μπορεί να οφείλετε;
Δημοσίευση 05/02/2012 - 02:10
Eχεις βαλει free server ή επι πληρωμη??Αν εχεις βαλει free χλωμο να σου λειτουργησει γιατι πεφτει συνεχεια...Το πολυ πολυ να σου λειτουργησει για κανα δυο φορες που και που!Ρε αλάνια μόνο σε εμένα δε δουλεύει; Ότι κι αν κάνω απλά δεν θέλει να μου απαντήσει!
![]()
Έχω κάνει ακριβώς ότι λέτε, που μπορεί να οφείλετε;
Δημοσίευση 05/02/2012 - 03:21
Έβαλα αυτό που προτείνουν τα παιδιά και τόσοι λένε ότι τους λειτούργησε. paradox-productionsEχεις βαλει free server ή επι πληρωμη??Αν εχεις βαλει free χλωμο να σου λειτουργησει γιατι πεφτει συνεχεια...Το πολυ πολυ να σου λειτουργησει για κανα δυο φορες που και που!
Δημοσίευση 05/02/2012 - 03:23
ναι αυτος "πεφτει" συνεχεια σπανια δουλευει...Έβαλα αυτό που προτείνουν τα παιδιά και τόσοι λένε ότι τους λειτούργησε. paradox-productions
Δημοσίευση 05/02/2012 - 03:59
Μάλιστα.. ευχαριστώ!ναι αυτος "πεφτει" συνεχεια σπανια δουλευει...
Δημοσίευση 05/02/2012 - 04:03
Μου έδωσε το e-mail του παιδιού, επειδή είχε twitter και γω δεν έχω, επικοινώνησα μαζί του και μέσα σε 10 λεπτά μου έστειλε proxy host και permission με 5$.
Επιβεβαιώνω και γω λοιπόν και όποιος θέλει ακολουθεί. Η siri πάει σφαίρα και απροβλημάτιστα! Ούτε με τις εφαρμογές μου είχα πρόβλημα.
Το θέμα της μνήμης είναι λογικό να υπάρχει γιατί είναι λίγο 'βαρύ' προγραμματάκι και τραβάει για να δουλέψει. Όπως έχουμε πει, γι'αυτό και είναι στο 4s και δεν έχει βγει ακόμα στα υπόλοιπα μοντέλα.
Για θέματα ασφαλείας και λοιπά, δεν μπορώ να εγγυηθώ, όπως και σεις δεν μπορείτε να μου εγγυηθείτε για το icrack.com.
Παρακαλώ, όποιος θέλει το mail του παιδιού να μου στείλει ένα pm να κάνετε και σεις ότι ερωτήσεις θέλετε και να δείτε ότι το παιδί είναι οκ.
Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Georgios1987 που με γλύτωσε από 15$ γιατί ήμουν στο τσακ να αγοράσω από το icrack.
Χρωστάω καφεδάκι, να βγούμε να πούμε νέα και να γελάσουμε και λίγο με την Siri!
Δημοσίευση 05/02/2012 - 05:35
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες